E nisu imali danas pice, izgleda taj na odmor
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Čuh i da su im pice brutalne, tipa neka s gamborima i tako, netipične uglavnom...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
E nisu imali danas pice, izgleda taj na odmor
Preporuka za etno restoran Izlazak u Pluzine.
Kobasica, telece pecenje, rostilj, kacamak koji je dobar ali nije kao moracki zbog sira. Sjutra ujutro ce pita da se proba...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Apsolutno više ne postoji mjesto u PG đe se krštena pizza može pojesti. Goodfellas zakazao totalno, smeće odvratno. Pica pepe srednja žalost, pica kat katastrofa. Tabasko sam volio, ali se i ona pokvarila...Koju posluku porati
Tabasco se zbilja pokvario, juče poručivao baš. Što se mene tiče najbolja pica mi je u CKZ Ribnica, mada nisam bio dva mjeseca, tj. od kad su ove vrućine počele. Capricoza iz Black Rabbit-a je dobra, takođe Akademija Piva ima dobre pice...
Meni su Ribnica i Tabasco jako slicne… fino tijesto, tanko…
Akademija Piva ima dobre pizze
kalabrija je br.1 u pg
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja sam u kalabriju najgoru picu u grad pojeo, tako da ocito svi imamo razlicite ukuse.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Ne može ođe niko nijendu piceriju proglasit najboljom. Svako ima drugačiji ukus, a postoji i više tipova pica pa se nikad ne upoređuju žabe i babe. Ja volim i Kalabrijinu tanku, a opet volim i napoletanski stil pice kao što pravi Nona, koji je totalna kontra onoj iz Kalabrije, tako da neka svako preporuči ko što voli
Louie Bistro na Zabjelo, pene bolonjeze i piletina u sosu od šampinjona, odlično bješe. Cijene prekorektne, 5.9e dva puna tanjira pena je došlo, piletina u sosu od šampinjona dođe isto fina porcija sa tonom onog pekarskog krompira - 6.9e. Ne znam ostalo kakvo im je, ovo poručih na brzinu preko glova, iznenađujuće dobro bi.
Last edited by BiTrAtE; 06-08-24 at 21:19.
Ravenite u zgradi američkog centra... Potpisujem da je odlična pizza
TT
Je li Tanjga Kotor i dalje top?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
K3 klime ne pale
Raspada se inventar
Uzas
A kakva je pica?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Taj koji nije ulazio u wc K3 ne zna što je vrućina, vrata od pakla bukvalno, Lucifer je pica majstor onamo, nemam logičnije objašnjenje.
Možda im peć za picu ne radi na drva nego na plamteće duše grešnika.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Nisam bio u toaletu, jeo sam 3-4 puta picu, svaki put je bila dobra. Stvarno nisam po ovom žaropeku išao.
Jel posjećivao ko?
https://fisirestaurant.com/albanian-menu/
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks