Odlična pastrma u restoranu Ribnjak na Veruši a i cijene su sasvim pristojne: dvije srednje pastrmke, dvije krompir salate, dvije kafe, dva domaća soka od borovnice, sve ukupno 20 e.
Meni se nije dopala.
Kad vidjeh prosle godine kako ih iz nekih plasticnih buradi izbacaju u vodu sa visine 2m, i one kukavice plutaju ka mrtve minut-2 dok se ne osvijeste, zaobilazim to mjesto.
Lik koji ih dostavlja u "ribnjak" nonsalantno to radi naocigled nas.... i onda to neko jede... pakao.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Sad kad nema Hamze ima li idje u Podgorici da se popije boza?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Ja sam tamo jednom pokusao da jedem i rekao sam da mi je zdravlje bitnije od para![]()
To je onog brata što drži i Babi?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne znam ali sam jednom htio da svratim na brzinu i pojedem nesto, mislim da su bila neka pasta…. E pa kako mozes pastu da unistis majku mu… uglavnom posle se jos dvoje pozalilo i rekao sam da to nije za mene, bolje uzet ljeba i pastete.
Mada, mozda se desila promjena, napredak.
Ja sam jeo tamo, a mislim da sam na ovu temu i kačio kolače, margarin i šećer, nisam mogao pojesti, koje jelo je bilo ne mogu se sjetiti, ali isto tako, nisam mogao pojesti. To je bilo prošle godine, od tada ni kada me put nanese. Možda se što promijenio u ovih godinu dana, ne isključujem.
Sent from my Motorola 8400
Bio par dana na Kučka korita, preporuka za malu konobu "Plus", familija to drži i radi tamo, par jela imaju u ponudi i to što probasmo bi prva liga, po seljački/domaćinski onako pravo.Kobasica njeguška i roštiljska, čista desetka, odlična i pita bi (masnija dosta ali meni nije smetalo, brutalna bješe)
Cijene skroz korektne ali u oči upadaju cijene alkohola koje su nerealne, sve od rakija po euro (odlična šljiva bi) piva zidarska po 1.5e, Haineken bješe 1.5e, haosmada i u ostale kafane su cijene iste/slične.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Street food brza hrana na semafore bracana bracanovic kupih kilo vjesalice da probam ih , racunam cisto meso kad ono neki smek ima ... samo preusmjerih retriveru neka jede...
Nikad mi nije bilo jasno da ljudi kad rade sa hranom moraju kvalitet neki da imaju barem za cisto meso to mogu uzeti a ne sve izgleda iz uvoza...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Lignje poručih u Aja Fish e stvarno odlične, dalmatino bješe prosjek ali lignje top.
Hedon na stari dorucak za dvoje i dalje toppp
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Doručak "Protokol", odličan.
Koliko si pokosio poslije ovoga.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ili je kosio 3 sata prije ovoga
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Lagano pošao na pivo
Pokoaiće 15 piva do noćas
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo je normalan doručak za zdravog čoeka.
S tim da bih ja dodao još 2 jajeta.
3 su jaja dosla, drug uze engleski dorucak koji je manji, ali isto od njega uzeh veliko parce sira i kobasicu sto mu je ostalo, e bjese mi knap
Ne slikah, nego mala voli sushi pa to nestade brzinom svjetlosti. Mislim 3 porcije po 6 komada
Sakura sushi u 4.Jula
Nikad bolji sushi i cg pojeo nisam i bas povoljno. Rusi neki, probajte obavezno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks