Isto kao i što je penal u fudbalu, i ovđe je ideja da kazna bude mnogo teža od samog prekršaja baš da bi se spriječilo stalno fauliranje i prekidanje igre. Uopšte, čini mi se da je brzina i konstantna igra sa što manje prekida glavna zamisao pravila 3x3 - i kratko vrijeme za napad, i brzo izvođenje, i žestoka kazna za faul, i manja lopta da bi se lakše poentiralo i limit od 10 minuta.
Za kriterijum, pa puštaju oni dosta tuče, pogotovo kod igrača kod kojih nije lopta i generalno je mnogo grublje nego regularna košarka. Čini mi se da se na TV-u ne vidi koliki je tempo kojim se igra, ali zapravo je vrlo zahtjevno za igranje.
što se tiče brzine igre i zahtjevnosti- obje stvari su na visokom nivou. gledao sam par turnira u CG, nije to ovaj nivo al je zaebano za igrati. znam par momaka odavde koji su igrali turnire širom Evrope i pričali mi. mnogo kontakta 'prljavog' koji se ne može vidjeti ovako na prenose
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Forumska, veli, olimpijada...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Ajmo brate Pole -> uzmi barem taj set.
Ja ovo ne vjerujem - tačno sam znao da će se ovaj vratiti.
Vidje li mu poen za brejk. A mrs.. i ona budala od Paula da ne hvata ono volejom..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
baš nije okej nekad što radi protivnicimanevjerovatno kolko podsjeća na Novaka igrom i mnogim odlukama na terenu
https://x.com/josemorgado/status/1819011829785395481
Kakav je to napad od iza osnovne, ne daj Boze... to nikad Novak nije radio, outline.. nikad nije imao snagu za takav atak. A ovo je.. brutaliti...
pricam za drugi poen, ne to iz trka.. iz mjesta, brate, generise snagu vaskoliku...
Last edited by ovizionizi; 01-08-24 at 15:21.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
postoje razlike naravno. ali recimo klizanje ono u situacijama kojima niko ne bi, BH dvoručni bilo iz mjesta ili streča taj šampionski gen da kad misliš izgubio je, on se vrne
edit - šta je sve izvukao na set lopti, sve mu njegovo. i naravno na meč lopti za njega, dvoručnim BH sve rješava
Last edited by outline; 01-08-24 at 15:30.
Тек прије пар мјесеци 21г. момак нспуни. Само да га повреде заобиђу биће чудо од њега.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
on je već sad čudo. sa 21 godinom, 4 finala GS i 4 titule. od toga dvaput dobio Novaka. na tri različite podloge
imam utisak da nam treba jedna pobjeda protiv jačeg protivnika, samo da probijemo tu mentalnu barijeru nekakvu
Strašan gol
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sude li ovaj mec talijani?![]()
ne kapiram da nam prodje 15 sekundi napada na ništa. bukvalno lopta stoji kod golmana
Alkaraz je bukvalno spoj sve trojice, ima od svega pomalo, kompletan igrac. Definitivno taj BH posebno iz klizanja je ko Novakov, plus ove godine je imao povredu podlaktice pa se bas fokusirao na bekhend i izgleda jos jace. Za FH ne pricati, okle njemu ta snaga odjednom, ka na igricu kad ti se napuni ulta. Po raznovrsnosti igre podsjeca vise na Federera jer se ne libi iskoristit slajs, drop sot, izac na mrezu, krece se maestealno i naravno taj Nadalovski ili ti Spanski nikad ne odustajem mentalitet, umire na mec za svaku lopticu.
Covjek je superzvijezda i ko da su ga ova trojica napravili.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
e fino sudjenje imamo u ova tri meča![]()
ovo je sport sa najgorim sudjenjem, 100%
Kako su namazani Talijani, pih... Ajmo sad momci... Gazite...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mene je samo strah posto se potrosise protiv najjacih gdje su igrali ravnopravno da ne kiksnu protiv rumuna i usa kada je najpotrebnije a koje bi trebali sa ovom igrom lagano da odrade.
A jebote
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
E moj Djurdjicu
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
kako bačismo tri šanse sa igračem više
Kako nam fali jaka artiljerija sa spolja.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks