изгубише баскеташи од Кине. баш су лоше одиграли
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledah Kerber Zeng dobar meč.
Onda Srbija kosarkasi sto kaže ne mogu da vjerujem Jovic da promasi ono pod koš za tripl dabl Jokica.
Odbojka 5 set Srbija vodi 5:8 i ove preokrenuse na 12:9 imale 15:15 i izgubise.
Sad malo Nadal dubl ali katastrofa igraju s obzirom da su veliki favoriti.
изгубише баскеташи од Кине. баш су лоше одиграли
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
E, kad je Kina pocela u basketu da hebe, do murca neka ide sve...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Alkaraz sa 5% u finale.
Medvedev izgubio
Nema ozbiljnog protivnika do finala moze lagano i mix dubl da igra.
Kinezi su ludi za NBA ligom. Posljednjih godina su baš napredovali, brate ovizi![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kako mozes za njega reci da je neznalica??![]()
Za atletiku i skijanje potpuna neznalica, ni za košarku nije bolji. Ni sa skijaškim skokovima nije na ti. To su neki sportovi koje sam intenzivno pratio dok sam uopšte pratio sport i znao sam poprilično o njima, o akterima gomilu zanimljivosti koje Šofro potpuno promaši. On ponekad ne zna ni da pročita šta je na ekranu. Prikažu u publici neku žensku i potpišu ko je, a on iz malog mozga priča da je to neka potpuno lijeva osoba.
Sa druge strane, niđe drugo se ne podrazumijeva da komentator treba da bude baš ovoliki multipraktik. Većina ljudi svakako ne može ni da ocijeni da li nekad lupeta ili ne, niti ih to zanima. Činjenica je da drži pažnju i da čoek može da bude pola sportske redakcije na nekoj televiziji. To ga svakako čini najzahvalnijim sportskim komentatorom za imat na platnom spisku.
Sjećam se da smo neđe davno imali zasebnu temu na kojoj smo pljuvali po tv komentatorima i voditeljima. Ništa se nije promijenilo do danas. Makar ne kad su u pitanju imena koja su tada bila aktuelna.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bice da sam ja u toj vecini. Tj. nije bice, nego jesam. Lise tenisa, skoro nista ne znam o ostalim sportovima danas, tako da me je lako fascinirati. A on kad pocne da sipa podatke, bas djeluje impresivno. Sta znam... Ja sam nedje na topicu o evropskom prvenstvu rekao da mi on nije ni u medju prvih 3 iz CG. Prvi mi je Vlado Jovicevic, kojeg odje svi hejtuju.
Ali prema Sofru sam imao respekt, jer sam ga smatrao, sto se ono kaze, "Master of facts and trivia". Ali, eto, ispade da bas i nije.. sad ste me poljuljali...
Inace, ako se pitate kako kroz tenis nisam zakljucio da je neznalica, vjerovali ili ne, nisam pogledao niti jedan teniski mec sa njim kao komentatorom.![]()
E bogomi nisam ni mislio da ce Nadal i Alkaraz proc ovu dvojicu, malo iskusniji dubl igraci. Alkaraz se ne moze pohvatattj idu ka ispadanju 2:0.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Krenulo plivanje, spektakl već na startu, Šveđanka neočekivano.
а какав је пливач Marchand
A kakva je ovaj Sofro malercina, veli nije se rodio ko je dobio Madjara i evo ga dobi ovaj haha.
Odlicna trka kod zena, bas volim kad neko iz spoljnih traka iznenadi.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
A što radi rtcg daj neka prebace tenis neđe drugo da gledam na miru plivanje.
E pa nevjerovatno, tenis ljudi prenose. Mada evo neće dugo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ispade Alkaraz.
Sad na miru moze da se posveti za sjutrasnji mec.
не бих се зачудио да је ово био последњи меч Rafe у његовој другој кући
Igraju li ameri sa 5% kad je 65:52
овај Marchand је луд. два злата, у двије тотално различите дисциплине. од Phelpsa сигурно највећи таленат који се појавио у пливању
Strašan je.
а каква трка на 100м. 46.40. тип је луд
Au evo rekorda!
ово је једна од бољих трка које сам гледао
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks