Kako nece kad dva dana duva ne staje
Sent from my iPhone using Tapatalk
More led ledeni i to u zalivu dje je pish toplo.
Kako nece kad dva dana duva ne staje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa nije bas, malo je nesto dunulo prije nekolika dana i to na sat vremena.
Kad sam vidio ovaj post prije 20 dana reko djevojci *ebe mi se idemo na Lefkadu ovo ljeto.
Smjestaj sa bazenom, cisto uredno i skromno na 5 min od centra glavnog grada - 110e nocenje (uzeo 15 dana ranije), gorivo me izlazi 100e (pezol upaljac), na vecinu plazi dzabe suncobran ili suncobran/lezaljke, sve je jeftinije nego u CG ili je na nivou PG cijena. Jedina mana je sto do nekih plazi (egremni) ne moze skroz autom pa moras pjesacit pofino i to niz stijene pa onda opet gore ali se isplati po mom misljenju. Sve u svemu nikad vise u CG sto se mene tice a najludji su Srbi koji pored Grcke kod nas podju.
Ne ne nego jutros bio niskoplatezna musterija kod onog iz Petrovca sto se zalio![]()
Tu vrstu mržnje prema sebi da se kod nas stalno dolazi u julu i avgustu ja ni kod koga ne razumijem. Ni u svoje ne idem dok se ova gužva i glib ne razmaknu.
Noći u satenu i mleku od kokosa?
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Imas dvije sigurice, krkljanac i najvece cijene, vrijeme ne mora znati da ce nit bolje nego u septembru.
Ima jos jedna stvar, 15 jul do 1.09. Ima masu manje posla u firmi
I taman tada pobjegnes 15 dana za pare koje bi dao za 7 dana jula
Naravno djeca do 6 godina se podrazumjevaju ili da budu nepismena da ih je saljes u skolu![]()
Pod siguricom sam mislio da ako već platiš depilaciju,teretanu,tatoo majstora i telefon sa dobrom kamerom, u septembru je velika mogućnost da to niko ne vidi,osto kao i ako kupiš colmar jaknu i head naočare za skijanje...nekako će glupo izgledati u novembru
Dobro,nije baš sigurica ali 90% je šansa da fulaš
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U septembru nema strankinja... to je sustina avgusta.. Tripli ce pojasniti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja jul i avgust nidje, ni CG ni bilo kakvo putovanje, dovoljno sam radio da znam da je krkljanac svudje i nema te infrastrukture koja moze izdrzat, vikendom samo planine, pa od septembra kad zaladi...planinejos ne podjoh na more ovo ljeto.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ja sam bio prosle sedmice u Bd, svuda lagano, do Jaza 7-8min, do Becica malo vise, prolijece se svuda laganoa cijene ka cijene, nista cudno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Meni je najgore što nema više divljih plaža osim u promile.Njivice su mi bile hint dok nije onaj hotel preuzeo neko đe ne možeš ni brodićem do Njivica a ni sa neke druge bande.
Mogao si i u jeku sezone nekad izlećet na gotovo divlje plaže sad mrka kapa.Ako ima ko kakav predlog,izvolte.
Pitala sam ja to već što se ljudi muče. Pa uglavnom znog raspusta, ograničenog vremena za odmor ili imaju ovdje nešto svoje ili neku kombinaciju sa rođacima, pa ajd.
Ali lično, nema šanse da bih to sebi radila. Odlazim s naše elitne destinacije prije neki dan poslom i veli mi momak - vidimo se opet uskoro. Ahahah, nema šanse, druže, lijepo vam je sve ovo samo ja more ne vidim a kamoli da se mogu kupati, viđećete me opet poslom ili ako neko od ovih stranaca bude baš insistirao da mu ovo pokažem.
Jedna jedrilica rešava problem. To je raj. Uživanje.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ako zivis na moru i imas vez ima smisla + stalno odrzavanje i briga oko plovila... Been there, done that (ne jedrilica vec drugo plovilo)...
A da gostujes, da! Potpuno saglasan![]()
Sve to okey ima varijanta da iznajmiš dnevno barku (ali,ne isplati se ako vas nema više) jedne godine iz Perasta smo išli na razne divlje plažice no kopnenim putem doći do neke to je već ko što neko gore reče postala nemoguća misija i rijetkost.
Za razliku od Crne Gore,Hrvatska tu razbija.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks