Kategorije u vozačkoj su jedno, a ovo je klasifikacija vozila donjeta u EU 2005 god. (Classification And Definition Of Power-Driven Vehicles And Trailers i njegovu dopunu TRANS/WP.29/78/Rev.1/Amend.4), a koji smo mi nekoliko godina kasnije preuzeli. L su motocikli, mopedi, tricikl i i četvorocikli, a u zavisnosti od tehničkih karakteristika ide od L1 do L7 (svaka kategorija ima nekoliko potkategorija kao L), M su putnička vozila, N su teretna vozila, O su priključna vozila, T su traktori, R i S su priključna vozila za traktore, K su ostala vozila... u zavisnosti od toga kojoj kategoriji vozilo pripada potrebno je da zadovolji određene tehničke karakteristike da bi se mogla dobiti homologacija, te se kasnije registrovati. Za svaku kategoriju vozila je definisano koja vozačka kategorija je potrebna, recimo A vozačka kategorija može da upravlja sa svim vozilima L kategorije.
Sent from my Motorola 8400
Zakazali smo u smokvu koja se nalazi u sklopu kastelane u tuzi,prije smo registrovali u karabusko polje ali je zatvorena,ima i Osmanagić da radi registraciju motora sa 3 tocka,nas motor je Piaggio MP3 500cc
Hvala vam
Ali fora najjača
Sa B kategorijom sestrić ne smije da vozi 125cc
Ali zato sa B kategorijom može da vozi Piaggio MP3 od 500cc jer ima 3 točka
Lolčina
Samo ako je LT verzija, ima rucnu kocnicu, noznu i izbaceni su mu retrovizori...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dosta evropljana za B može u svojim zemljama da vozi 125ccm, o jadu se zabavim sa po nekima dok im dokažem da im ne smijem izdat osim 50ccm.
Ima li kakve nade da ce se kod nas nešto promijeniti po tom pitanju ikada? 50ccm je stvarno za ništa kad vidi ikakvu uzbrdici.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Mislim da sam naišao prije desetak dana na vijest da je ministar (Šaranović čini mi se) izjavio da je u pripremi novi zakon o bezbjednosti saobraćaja. Nisam se zadržavao na toj vijesti (jer obično ništa konkretno ne piše), ali ako je tako trebalo bi ,,iskopati" nešto (radna grupa, javna rasprava,...) gdje bi se mogao vidjeti nacrt tog zakona.
Sent from my Motorola 8400
To je suludno da moze sa B da se vozi 125cc
Ima masina 125cc sto gaze..Npr JetForce Compressor...Ozbiljno treba poostrit polaganje svake kategorije .Jer ovo je smijurija kod nas..
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Jedan update, malo sam modifikovao bajk.
Sklonjen onaj dugački fabrički držač za tablice, stavljen sa integrisanim žmigavcima što je prilično popravilo siluetu.
Aluminijski crveni ovi poklopci na male posude sa hidrauličnim uljem, čepovi, nožna kočnica, zaštita za deklo, nove ručke za kočnice, rogovi, tamni vizir, okvir za displej i još dosta sitnica... tačnije sve što se moglo skinuti a da je bilo plastično zamijenjeno aluminijskim...
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Brutalno izgleda!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ajmo.ovako sta smo naucili kad smo polagali za A kategoriju?
Kako da kocim ? Brze promjene putanje, eskiviranje, neku skolu sigurne voznje?
To mislim da nijedna skola ne radi nego kako ono bjese krug kroz grad, duplu osmicu da ufatis i ne znam jel bilo na poligon da se zaustavis..
Sa jedne strane mi je potpuno logicno da sa B kategorijom vozis 125cc mada mozda treba pravit kategorije motora po snazi motora a ne kubikazi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Je li neko bio i planira li mozda neko da ide u Novembru od 7og do 10og na Eicma sajam motora i opreme ?
Ja bih isao sa bratom pa da vidim iskustva drugih.
Gledah na brzinu smjestaj u blizini sajma, vec sad je dosta toga izdato za taj period a cijene svakog dana sve vece i vece
Skola ne radi ni jedna. U principu se u skoli ne nauci nista sto je bitno za prezivljavanje, a dobije se dozvola da se obogaljis ili ubijes namrtvo.
Moto klub Bezbjednost radi treninge, 2 put godisnje, obicno maj i septembar. Trening bezbjedne voznje se zove i nauci se brdo osnovnih stvari koje se obicno preskoce kad coek sjedne za motor bez pomoci nekog iskusnijeg.
Pogled, balans, kocenje, kontrola kvacilom, izbjegavanje prepreka i jos ne znam ni ja sta sve tu ide. Trening kosta 150e i traje 2 dana, prvog dana je teorija, drugog dana je voznja na poligonu.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ovo ne mogu naglasiti dovoljno, koliko je važno da se odradi ovaj trening, bar osnovni nivo, za svakog ko počinje da vozi.
Ja sam kupio čunove, kad mi se ne vozi kroz saobraćaj, postavim poligon i vježbam.
Tu vidiš koliko je 2 km/h veliko...
Dok cekate priliku da prodjete trening bezbjedne voznje, preporucio bih pocetnicima i jedan sjajan online kurs iz 2009e - Twist of the wrist. Koliko je star toliko je dobar i poucan. Naravno da se na you tube motor ne moze nauciti voziti, i trening bezbjedne voznje je nesto sto svak od nas obavezno mora da prodje, ali nije zgoreg pogledati
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Imam čitavi sa titlovima ko voli. Ovo je dokumentarac koji treba pogledati 20+ puta
Pricali su mi ljudi koji su bili na ove seminare,treninge,a voze 10+ godina da tek tad shvatis kad podjes tamo kolika si neznalica
P.s posalji taj snimak sa prevodom da pogledam .Hvala
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Snimak i meni Stevane molim te..
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks