kompleksi.....
a ja opet volim i kotor.
i mogu rec to jer nemam komplekse.
za razliku od nekih drugih....
![]()
Rivalitet, nishta vishe.
HVALA TI BOZE SHTO NISAM NOVLJANIN!![]()
P r i m o r a c
kompleksi.....
a ja opet volim i kotor.
i mogu rec to jer nemam komplekse.
za razliku od nekih drugih....
![]()
Bzvz mi je da se ubjedjujem ili pravdam, ali ja sam od onih koji su uchestvovali u stvaranju rivaliteta sa novljanima. Sve je naravno pochelo 2000. godine uochi vashih lokalnih izbora. Ko je bio tada na bazenu sjeca se shto je bilo.
Naravno da od svega toga ne bi bilo nishta da nije bilo odgovora sa vashe strane: od publike, igracha Cetkovica, a narednih nekoliko godina smo se prepucavali sa Vasom Suboticem, kome kotorani nisu zaboravili neke stvari sa pochetka 90-tih.
Iako smo komshije, iako ce mnogi rec da je rivalitet vazda postojao to jednostavno nije tachno. Dokaz je i to shto je za preporod Primorca zasluzan upravo novljanin - Trifun Miro Cirkovic.
I to je ono shto ce svaki kotoranin sa ponosom rec'.
A hvaliti se i kleti u svoju shkolu, a svake godine dovodit' najboljeg igracha Primorca je upravo ono o chemu ti govorish.
P r i m o r a c
Danas pocheo turnir kvalifikacija za B prvenstvo Evrope, 25:2 dobili presmijeshne irce. Rezultat druge utakmice je nevazan...
Nashi bez Danilovica (i naravno Zlokovica), od starta maksimalno angazovano krenuli. Bilo je dosta promashaja (i 2 peterca), lijepo je bilo vidjet' da se mijenjaju 2 shestorke i da svi igraju sa toliko motiva.
Nazalost, krecemo od pochetka, pa moramo i ovakve utakmice da igramo. Shteta shto publika ne kapira da ce ovo bit' rijetke prilike da se uzivo vide ovakvi asovi na djelu.
P r i m o r a c
ko se toga ne bi sjecao...jedino sto vas je poslije milicija namlatila poslije... bruka stvarno.
ja se sjecam da sam sam se cijelu utakmicu *****rao sa dr.gvidom, ali tebe se ne sjecam....
danilovic, klikovac koji je dosao iz italije i ko jos.... nemoj samo i janovica sad racunat..... prirodno idu u bolji klub. sta, da trunu u kotor?! i sem janovica, nikad nisu bili glavni igraci u klubu....
a bilo bi dosadno u zalivu da nema rivaliteta, mada nisam ja licno, vec odavno dolje aktivan....
volim ove kotorane sto se sjecaju ko ih je preporodio...ipak da se zna!!!djaola ce ti svi to rec jer 90% koji su se kleli u kotorn i primorac to ne zna!
cetkovic doktor![]()
ovo nije vatrepolo sto sam gleda sad cg-austrija, ovo je sprdnja ne mogu da vjerujem da smo ih ovako razbili
mala je dala
a ti ocekivo nesto napeto a?![]()
Pa koji je rezultat na kraj bio???
Release Yourself
26:1 chini mi se.
P r i m o r a c
opet sam fulao... rekao sam a ce bit 30 razlike....:mad:
Stvarno shto reche porobic mogli su nas stavit direktno da igramo to B prvenstvo evrope a ne da se isprdamo ovako sa ovim ekipama i kao shto dodade mogli su uzet u obzir da tu igraju momci koji su u zajednici bili prvaci svijeta !!!
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Danas sam chuo da je Primorac htio da angazuje sidruna pred pochetak prvenstva, ali smo mi valjda jedina zemlja i valjda je ovo jedini sport gdje uochi pochetka prvenstva nema prelaznog roka!?![]()
P r i m o r a c
nocas necu spavat... srb-ger!
dinastija se nastavlja!
srbija je do sad dobro igrala ,malo je popustila sto se tice prve utakmice sa nemackom,ali bilo je dobro:twist:
Poshto pouzdano znam da se ovaj forum chita od strane nekolicine vaterpolista i vaterpolo radnika iz Boke zelio bih da kazem neshto shto bi objektivno trebao da kaze neko iz VK Primorac.
Nemam nishta protiv shto je VK Jadran dobio generalnog sponzora. Napokon da se javno zna da imaju para! Medjutim, od strane jednog od njihovih najboljih igracha u istoriji Vlada Gojkovica u dnevnim novinama se danima moze chitati kako je svih ovih godina Jadranu falila upravo ta finansijska podrshka da bi bili prvaci Evrope, pri tom nabrajajuci da klub nije mogao zadrzati Gojkovica, Jokica, Zlokovica, Udovichica, Shefika, Nikica, Janovica, kao i brojne igrache koji su otishli.
Gospodo, osim pomenute trojice (Gojkovic, Jokic, Zlokovic) ostali igrachi su otishli isto kao shto su i doshli u Jadran! Te igrache nije stvorio Jadran, vec neko drugi, neki jesu postali igrachi u Jadranu, a neki su to vec bili i prije dolaska u Novi!
Direktor Jadrana Boro Mrachevic je u godini kad je Pero Porobic trebao postati trener Primorca napravio sa kotoranima dzentlmenski (to smo tada mislili) dogovor da nema otimanja igracha iz Kotora. Shto se desilo nakon toga? Naredne dvije sezone kupili su 2 kapitena Primorca, a da nije bilo Denisa Mandica (tada jednog od sponzora Jadrana, a sad glavnog chovjeka Primorca) i golman Zdravko Radic bi otishao u Novi.
U godinama kad je preko 20 kotorskih vaterpolista van Kotora, od kojih su vecina standarni ili povremeni reprezentativci, kad su chak i nashi treneri mladjih kategorija trazeni u svijetu, kotorski klub je suochen sa novim talasom pritiska: treba ubijediti CG javnost da je Jadranova vaterpolo shkola najbolja! I to je poenta sve priche!
Gospodo, iako ste na mjestu predsjednika Vaterpolo Saveza stavili chovjeka koji vam je sponzor (S. Kovachevic - Elektroprivreda), iako je struchni shtab seniorske reprezentacije direktno vezan sa vama, iako je sjedishte saveza u H.Novom, broj nashih i vashih reprezentativaca nam daje za pravo da vam poruchimo da smo i dalje ispred vas, a kotorska publika (ono malo shto je od nje ostalo) je pokazala da ce srcem stati iza reprezentacije, za razliku od vashe, kojima je neka druga zemlja bliza. No, to je vash problem. Ovih dana se svi pitaju kako je moguce da Primorac nije uspio dovest' centra prije pochetka prvenstva? Nema prelaznog roka? Smijeshno!
Isto tako, rukovodstvu kotorskog kluba poruchujem da organizovanog navijanja na bazenu vishe nece bit', bar ne od strane momaka koji su reorganizovali Beshtije, a djecu neka okupljaju za sitnish, mi se u to necemo mijeshat'! Ovo je zbog transparenata, znate na shto mislim!
Na ovaj post ovdje necu odgovarat', tu je P.M. i mail, znate vec...
P r i m o r a c
Ja ne znam je li te vaterpoliste omamljuju nečim pa ih na silu voze u vrećama za HN ili oni dobrovoljno odlaze?
Kako god, ne vracali se vishe u Kotor!
Nego, pochelo prvenstvo:
Bijela-Primorac 4:19
Val-Budva 3:9
Slobodan je bio Jadran.
Bio sam na utakmici u Kotor, rezultat nije ni malo realan, Val je imao mnogo vishe shuteva od Budvana i nishta gori nije bio. Gosti su koristili svoje shanse i poslje 2/4 vodili 5:0. Trajkovic i Uskokovic nisu igrali.
U utorak Primorac-Budva.
P r i m o r a c
Evo gledam CRO-HUN , uff kakva utakmica. BTW. Srbi izgubili nakon peteraca od Spanije. Izgubili bi i u regularnom toku da nije bilo Prlainovica.
Definitivno nasa reprezentacija pripada samom vrhu, vec vidim polufinala u kojem ucestvuju MNE ,CRO ,SRB i HUN. Srbija ima dosta starije igrace od nas tako da do sledeceg takmicenja mislim da cemo imati bolju ekipu od njih. Tek sada su valjda ukapirali da SRB nije ono sto je bila SCG .
Last edited by kimmi; 01-04-07 at 10:21.
Cestitke Hrvatskoj na zlatnoj medalji.
ocemo li sad da igramo sa srbijom u kvalifikacijama za Olimpijske igre?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Koliko mi se cini pobjednik svjetske lige ide na OI, a svi ostali idu u dodatne kvalifikacije za OI, direktan plasman imaju samo CRO, HUN, CHN i ESP, ma nema straha za plasman CG, ima jos 8 slobodnih mjesta, s tim da azija, afrika i amerika moraju imat jednog predstavnika, sve jace Euro ekipe ce sigurno igrati na Olimpijadi...
Evo ekipa koje su igrale na OI 2004
1. HUN
2. SCG
3. RUS
4. GRE
5. GER
6. ESP
7. USA
8. ITA
9. AUS
10. CRO
11. KAZ
12. EGY
Last edited by Vukasin Micunovic; 01-04-07 at 15:48.
Svaka cast Hrvatska!!! Drago mi je sto je titula ostala na Balkanu,a iduci put ako bog da............Zna se!
Potpuno zasluzena pobjeda zapadnog nam susjeda.Mladost i iskustvo dobitna kombinacija,Rudic fenomenalan!
Ako se ne osvoji Svjetska liga (mislim da se to nece desit' zbog "vishe sile"), u tim kvalifikacijama cemo morat' ostavit' iza sebe domacina Rumuniju i josh jednog od ovih shto su uchestvovali na proshlom(njemci, grci, shpanci, talijani, rusi). Ni malo lak posao, ali mislim da nece bit' vecih problema.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks