Nista i dalje ne kapirate, nije on posao na Ibicu da neko cudo napravi tamo, nego da doda slike na instagram da bi na racun tih pokasapio snajke po Pg kad se vrati.
Sent from my phone
aaaa pa sto ne kazes.
nista arhiva, cekamo da se vrati
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam ka majka,vazda crne misli.Oooo,da se oTe javit ili da je barem aktivira onu opciju sa tindera "pošao sam sa tom i tom,tu i tu"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ima ona priča, dok je Tripi na podgoričkom dvoru svaku na Tinder buc, mi forumaši ništa...
Dakle Tripi buc, mi ništa...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Trip, veli, leta<3
Svaki dan je dobar za upiranje.
Da se oće vrnut,pa makar i sa vijetnamskom ružom
Na'mpade mi ovo...da nije dobio poziv od Draže da uleti u Vladu...nikad za nikad nam se vishe javit nece onda!
...
Definitivno sam otisao u penis. Ja ne znam sto je ovo, totalno sam neprivlacan postao ovim turistkinjama. Ili su se one promijenile, ne znam da objasnim jer sam prije 5-6 godina mijenjao 11 Ruskinja za 3 mjeseca, a sad ne mogu jednu uhvatit. A tad sam izgledao kao da sam iz logora izasao, bio mrsaviji 10kg, vozio Reno Megan, nisam imao centa i padale su kao pokosene. A sad kad vozim bmw, bolje izgledam, imam vise para, nijedna nece da me pogleda, samo kad udju u auto kazu "ja sam gladna" (da ih vodim u restoran). E tako mi i treba kad instagram grmi.
Sad na Ibizu sam bio totalno nevidljiv. Kakva greska sto sam tamo posao, sledeca destinacija ce biti samo dje idu Ruskinje (Antalija pretpostavljam). One engleskinje (95% su Englezi tamo) nikoga ne ebu ni 1%, to ufurano, nikoga ne gledaju, samo u drugarice ili sa strane, katastrofa... Sa jednom sam se samo povatao u diskoteku, igrali, ali drugarica je odmah mace od mene jer je vidjela da je vrag odnio salu. Bukvalno se uzivo nista ne moze zavrsit jer je takvo vrijeme doslo zbog drustvenih mreza, moras da si Vilijam Levi da bi uspio, tinder je majka. Preko tindera sam mogao da budem sa par njih (arapkinja i kubanka koje rade tu i Njemica koja je dosla na odmor) ali nisam mogao da ostavljam brata od daja. Sve se promijenilo, nekad sam ebao samo turistkinke, sad samo nase, tur. ne interesujem vise.
Definitivno moram da se zenim, jedna Rozajka mi je bas dobra za kucu, pametna, zgodna, zdrava u glavu sto je najbitnije. I da se manem ovih kuravi.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 29-07-24 at 12:05.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nek si se ti nama vratio živ,zdrav i u kompletu,pa suvoga...suvoga.Što ćeš(ćemo).Biće bolje
cudo.
ja ne znam sto ne podjes nedje da ti to neko pogleda
разочарао се чоек и одлучи да се жени
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ozenit se treba kad upoznas normalno celjade, kao sto sam ja upoznao. Mogao sam da lazem i pricam kako sam ebao jednu, drugu, trecu ali sve na ovoj temi sto sam pisao je istina. Moj prime time je prosao.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nesto popit Ronalda u fuzbalu.. Idol
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Podrška za brata
Biće bolje
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
nista, gledamo se na Kućanski aparati - mali i veliki
брзо ће писати и на оној о опреми за бебе
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nije tripi no ne umijes vise da hebes bez aplikacije
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Čekaj ove preko tindera nisi opalio jer nisi moga da ostaviš brata, a kako si mislio da opališ ove uživo što nalaziš ili bi njega tada ipak ostavio? Ili bi ga vodio da gleda?
You'll Never Smoke Alone..
Трипи, размишљаш ли икада да ли ћеш моћи бит вјеран Рожајки? Или је данас вјерност прецијењена?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zato sto smo napadali ove koje su u grupama, jedna za mene, jedna za njega. Imali smo dogovor da ako neko privede nesto u hotel da ovaj drugi ceka ispred. Ali kakvi, najgore mjesto i za odmor i za ribe je Ibiza. Dzabe su one zgodne (iznenadio sam se kako su Engleskinje zgodne, mislio sam da su generalno kao nacija ruzni, ali nisu, samo su im muskarci ruzni) kad ne ebu zivu silu. Bas sam posmatrao, niko od momaka dje sam ja bio nista nije napravio. A sto se tice plaza, ***** goli, bolje su u CG milion puta. To je mjesto samo za party 24h, da ti uzmuzu pare jer je u Ushuai-u ulaz 100€, da jedes, pijes itd. 1000€ moras dnevno potrosit. Bez hotela koji je minimum 200€ noc. Preskupa destinacija a nista ne nudi
Last edited by Tripleta; 29-07-24 at 15:20.
Znam momka koji je cijeli Voli poeba, a evo ga sad miran kao bubica otkad je ozenio staropodgoricanku. Samo znajuci sebe, mislim da kad mi zaguzati neka ispred mene moracu joj ga fijuknut. Nase zene zive u iluziji, svaki muz koji lici na nesto i ima opcija ih vara. Nemoguce je cijeli zivot karat samo jednu zenu, nismo tako programirani.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks