Partizanske porodice. Šta ti nije jasno? A cijepanje mozga kod lika koji komuniste naziva komunističkim sotonama, a evo sad odjednom postadoše i pravoslavci. Pravoslavne komunističke sotone. Sve može, samo kad spc aminuje.
Partizanske porodice. Šta ti nije jasno? A cijepanje mozga kod lika koji komuniste naziva komunističkim sotonama, a evo sad odjednom postadoše i pravoslavci. Pravoslavne komunističke sotone. Sve može, samo kad spc aminuje.
Last edited by NHM; 29-07-24 at 09:17.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Detalje su dobili od kolega četnika na nivou sela. Tvojom logikom mogu da pitam jesi li siguran da su na Blajburgu pobili samo četnike i ustaše ili su pobili sve što su stigli. Otkud znaš da li je bilo njihovih porodica i da li su dijelili uvjerenja i odgovornost njihovih zločinačkih članova porodice?
Samo ti relativizuj. Svakako nije tačno da su ih ubili samo zato što su bili Srbi i pravoslavci, kako svetosavska sekta danas laže ljude.
Upravo to što ti radiš je klasična relativizacija.
Nisu ubijeni pravoslavci, nego su pobijene partizanske porodice...što je nonsens, raspad mozga.
Svi ubijeni jesu bili pravoslavci, jer je cijelo selo i onda kao i danas bilo pravoslavno.
Koliko je tu bilo žrtava iz partizanskih porodica...zaista je teško utvrditi danas.
E sad, to što tebi smeta pojam pravoslavac, već više voliš onaj tvoj termin svetosavski sektaš...to je već za neke druge ustanove. Gasi film, ne gledaj dalje...
Last edited by Massaro; 29-07-24 at 09:35.
Ipak se nije pomirio śever?
Dovoljno sam puta naglasio da pojmovi pravoslavac i svetosavski sektaš nisu sinonimi. Ne planiram tebi zasebno objašnjavat.
A pravoslavci mi ne smetaju, smeta mi što ih svetosavska sekta trpa u svaki kontekst radi širenja svoje propagande i krečenja istorije.
Last edited by Massaro; 29-07-24 at 09:45.
Ko ti je rekao da smijem da koristim isključivo formalno definisane pojmove?
Ko ti je rekao da je pravoslavac isključivo vjernik ove verzije spc-a?
Kolika mržnja, kakvi antihristi, kakav demonizam, oči mi vidjele nijesu kao ovdje. E vi ste ovdje pojedini definicija toga. Neka vam Bog pomogne.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Gleda majmun sebe u zrcalo...
Smiješ ti što ti volja dok ti se dozvoljava.
Samo nemoj svoju iščašenu mržnju prikrivati sinonimima i stilskim vrijednosti, koje si sam propisao sebi u glavu.
Zato što ne postoje dvije ili više verzija SPC.Ko ti je rekao da je pravoslavac isključivo vjernik ove verzije spc-a?
Last edited by Massaro; 29-07-24 at 09:56.
Jes, pošto su milogorac, komunoustaša, ukronacista i tako dalje formalni izrazi.
Spc nije ono što je bila, nego dijelom što je bila i dijelom što je prisvojila. Ne mislim samo na objekte, nego na i na istoriju i pravno nasljeđe.
I ne mrzim ja svetosavsku sektu u svetosavske sektaše. Samo ih duboko prezirem. Velika je razlika. Sa druge strane, treba, metaforički, ulijetati đonom u facu svakome ko širi laži i mržnju radi ostvarivanja političkih, teoritorijalnih, materijalnih i drugih ciljeva. Svetosavska sekta tu prednjači.
после овога поста, би ову тему ваљало угасит. нема даљепобијен народ у сарадњи нациста и четника и лик пише људима на форум - антихристи. управо су они били демони и дефиниција свега лошег. највеће зло овога свијета. то што мијењаш послодовца од избора до избора нема много везе са нама. но искључиво са тобом. но и тај балон ће једном пући. ка сваки који се пумпао тако јако и агресивно ка твоји што раде
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sjever Crne Gore je zatrovana sredina, vazda bio, vazda ce bit. Gledano zadnjih 30 godina, ni DPS nije uspio da sjever da unazadi koliko je uspjela relgiijaOriginally Posted by NetworkMaster
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Kako možete da hejtujete na ovu vrućinu. Četnici, demoni, milogorci, antihristi, sektaši Sv Save, komunjare...
btw crkva je nedavno rekla da nijedan svetac ne može bit ispred Hrista, apropo SvSave, Njegoša tajnovidca, Sv Petra cetinjskog itd. Neđe na slavi prije par godina sam pomenuo dal su važnije poruke pomenutih svetaca ili Hrista pa su me malo neblagonaklono gledali. Pošto smo mi hejteri kao nacija svima su bliže poruke svetaca jer ih je lakše zloupotrebiti nego Hristove poruke. U svakom slučaju dobar potez crkve. Mislim da je otac Rafailo Boljević pričao na tu temu i rekao da je to avetluk čisti svetce izdizat iznad Hrista i da njihove poruke moraju bit u skladu sa Hristovim učenjem u datim istorijskim okolnostima. Ko to ne vidi mora malo više da čita Sveto pismo i uči istoriju dok to dvoje ne pomiri. Ja ovo onako sa strane malo.
Last edited by Caesar; 29-07-24 at 11:32.
γνῶθι σαὐτόν
"Bolje biti narkoman,nego biznismen braćo i sestre" o. R. Boljević
Kakva crkva,takvi i popovi...
Nećeš vjerovati da se generalno slažem sa tobom ali Rafailo je primjer kakva treba sveštena lica da budu. Ima pristup, duhovit je i ima intrigantnih izjava tipa parafraziram da je obrazovanje budalaština. Da je bolje biti narkoman. Možeš ga nazvati budalom u startu a možeš i malo dublje zagrebati i razmisliti o tim neobičnim izjavama. Preporučujem ovo drugo.
γνῶθι σαὐτόν
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks