Last edited by outline; 25-07-24 at 14:01.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bjese li sinoc maroko argentina dje sudije napravise dar mar))
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
E zbilja... Dje su Gando, Saveljić i URAši da brane Nikšić od Deponije i Opštine kao kad su branili Sinjajevinu od Pedje Boškovića. Jbg, tada je bio politički momenat, sad nema interesa. E takvi smo mi. Važnije je 50 ovaca od 60k nikšićana, samo ako će se koji glas više dobiti.
A gdje su Nikšićani da se prvi bune protiv deponije? Retorički pitam, isto kao i Podgoričani zbog kolektora... Lako je kuckuljati i ratovati preko tastature...
TT
Evo u Tursku inflaciija zbog Evrope sad
Inflacija ispraznila turske restorane: Ručak za pet osoba u Bodrumu 640 dolara
https://investitor.me/2024/07/24/inf...mu-640-dolara/
Aljeksa Gradjanin pomislio da ce opet da mu prodje
Pravo drustvo su mu Hrvati nasli
Last edited by Markys; 25-07-24 at 16:27.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Aleksa, momak koji se odra da se predstavi kao neko ko je sposoban da postane miljenik zapada i ovo mu se desi.
Recite Aleksi da moze da zaplace doma kad je sam
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ljaljova reakcija u vezi Hrvatske podsjeća me na jednog lika kojem su face iz kriminalnih klanova plaćale 5-10k da prebaci auto iz CG u Njemačku, Holandiju i sl.
I kad je pao branio se kako nije znao da je droga unutra, no mislio da je voznja kola od jednog dana 5-10.000€.
Tako i Ljaljo. Mislio da se liže sa četnicima i da ga ne izduva od Hrvatske.
Kako sad naglasi da nacionalni Crnogorac.
O Ljaljoooooo. Da nisi i ti operisaaaaaan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 25-07-24 at 17:18.
Ako ovi ne budu valjali, bar ćemo njih lako maknut
Ali Knezeviceva kuknjava kako je njegov djed uzalud poginuo da bi oslobodio hrvatski Karlovac a oni mu daju zabranu ulaska.Milane, i tvoj i ostali djedovi su uzalud poginuli jos od 1990 kad su tvoji beogradski idoli i zgadija nacionalisticka iz ostalih drzava bivse Jugoslavije srusila istu tu Jugoslaviju.
Last edited by goldfinger; 25-07-24 at 17:24.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ovi Hrvati su izgleda baš čekali Ljalja na zicer.
Nije izgleda da ih je rezolucija samo nažuljala.
U postu svojim Ljaljašima zaboravi da je etnički Crnogorac i da je operisan.
A zaboravi i još pr stvari koje mu Hrvati zamjeriše. Al morala splačina da se slika kod uniformi, koje, da se on pita, ne bi postojale.
Last edited by Gagarin; 25-07-24 at 17:28.
Vidim da se Ljaljo po ovom postovima naziva zamjenikom premijera.
Zamjenik premijera taman ka što je nacionalni Crnogorac kad ga Hrvati išutiraju.
https://www.nacional.hr/ratna-pitanj...oj-gori-za-eu/
ITD okey samo se ukuca na nacional.hr Crna Gora izađe paleta članaka no mrzno mi je čitati dosadni su i jedni i drugi.Jednu stvar ljudi nikako da shvate da u bivše republike svi vladaju na kartu nacionalizma i lože ložaniju od naroda.
Last edited by Bluemoon; 25-07-24 at 18:02.
Čiji je ovaj Nikola Rakočević što je ispred DPS-a dao izjavu povodom proglašenja ove trojice za persone non grata?
Ne pitam čije prezime nosi.
Taj poluprofil dok daje izjavu,dizanje obrva,kotrljajuće R,dikcija,pauze u rečenici...ta sličnost,izuzimajući neobrijanost,to je nevjerovatno.Ne umijem postavit video,ali ko ne vjeruje ima na TV vijesti u 18.35h.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne viđeh to što si napisao no iz nekih pređašnjih intervjua kad sam još imala živaca ili avetluka bolje reći da gledam tako što znači lik je kompletno skinuo Milov govor tijela uz gratis to kako reče kotrljajuće R.
Zaeba je Živkovića.
Nije jedini a imaš ono biološki i politički padre.Slabo se ti snalaziš u ovu drugu definiciju.![]()
Odlicno nam je ovo obrazovanje.
Al sad će to onaj Aleksić da popravi.
Kako da ove godine ne budemo poslednji na matematickoj olimpijadi? Tako sto necemo poci
E da reče nekog drugog no Živkovića. Živković je što bi se reklo "well spoken". Jedini u DPS da išta valja. Nikolići, Kuč, Rakočević i ostala mlađa plejada bi bili gori od Gvozdenovića i ostalih, samo da im može biti. U suštini, ne vidim na političkoj sceni nekog da ima izraz čovjeka koji ne bi šklapio da mu može biti. Eto, Milatović mi ne djeluje kao čovjek da ima taj manir, ali on ima neke druge komplekse. Mickeyu se vidi da ima tu biznis priču i da može da donese neki kapital u Cg, ali je on po nacionalnosti trgovac. Praktičan čovjek. Uglavnom, ne piše nam se dobro. To kadra što valja iz moje generacije, koja sad "ljulja" političkom scenom, je preko ili u privatnom sektoru. Politikom se bave jediničari, uglavnom, osim par njih iz vrha.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks