Mogli bi im opaliti jedan reciprocitet.... makar onima koji svojataju u saboru HR brod "JAdran"
Он је потпредсједник Владе задужен за одбрану, зашто онда није ни Момо Копривица на списку (исто потпредсједник Владе), или Филип Ивановић, или Маида Горчевић?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Mogli bi im opaliti jedan reciprocitet.... makar onima koji svojataju u saboru HR brod "JAdran"
Eee, ali Ljaljo je zamjenik premjera. On je iznad drugih potpredsjednika. Jes da takvo zvanje kod nas nije prepoznato, ali možda je Ljaju na nos izašlo to što je htio da mu fotelja ima veći naslon od ostalih potpredsjednika.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
И даље ми није јасно како нико из ПЕС-а није на листи.
Имају премијера, министра вањских послова (у то вријеме а сад и потпредсједника) министарку европских послова, није ваљда да Хрвати имају нешто против једне нације?
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Svi veoma dobro znaju ko radi protiv države i ko su neprijatelji države.
Jedino izdajnici naši...
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Što reče kolega bar:treba biti pragmatičan i opustiti mišiće.Manje boli.Kad uđemo u EU onda možemo pričati da smo izabrali da nas strijeljaju
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sad Koljenica, Pipun i Ljaljo naprave trio i zapjevaju…
SUUUUUUUDE MIIIII…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Нема потребе да сад изигравамо невину младу а улетио нам је Мугабе (што би Гагарин рекао) без лубриканта још 91' кад смо одабрали мјесто државе, ЕУ и развоја, да будемо провинција већ мртве државе, да запалимо Дубровник, да добијемо санкције и немаштину.
Или Мугабе без лубриканта не боли кад се за српство прима?
Црногорце је одржало црногорско срце.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Hrvati po starom ustaskom receptu, samo jedan narod kazni (cudi me da onoj iz jevrejske zajednice nisu isto uradili)...i oni u EU, vidimo tu sirokogrudu politiku EU, bas demokratski nema sta...
Ali mi i dalje nije jasno, da li su uveli ovo persona non grata jer ne priznaju da se ista desilo u jasenovcu, to mi bas nije najjasnije, jer ovim potezom kao da se slazu sa genocidnom politikom NDH...
U vezi s mogućim blokiranjem Crne Gore na putu prema EU, on je naglasio: "Ne planiramo ih blokirati u EU, jer blokiranje obično nije evropska vrijednost i izbjegavamo ga kao instrument".
"Međutim, uvijek postoje drugi mehanizmi kako bi se uticalo na određene odluke. Crna Gora mora ispuniti određena mjerila kako bi završila neke procedure, a Hrvatska će uskočiti s našim mjerilima, jer još uvijek moraju odgovoriti na neka ratna pitanja. Smatram da je došao trenutak da se Crna Gora okrene vladavini prava i proevropskim vrijednostima", zaključio je.
Grlić Radman: Bečić, Mandić i Knežević zaslužili ovo, nećemo blokirati ulazak Crne Gore u EU (vijesti.me)
Нервира ме ово што морамо чекат док нам дају своја мјерила (хахахах како лијепо пише уцјена) али кад год послали упите бићемо спремни да их усвојимо и да спуштимо гаће успут.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Mugabea smo sami prizvali i primili 1990 a ne 1991('91 smo se bolje rečeno usRali sa sve Mugabeom u pozadini), a još januara 1989 su nam vlasnici Mugabea objašnjavali da nas karaju jagnjeće brigade i da će nam oni povratiti izgubljenu nevinost i od nas napraviti nevinu đevojku.A njihov Mugabe veći no Mugabe Johana Falkona.Druga strana medalje je što sve pane lakše kad je jedan vlasnik Mugabe visok i lijep,drugi ima žvaku,treći izgleda konzervativno (pa smo mislili da nema šanse da bi on nekom uvalio Mugabea) a četvrtA...ko bi rekao da i žensko čeljade može da gurne Mugabea?
I onda, čast izuzecima(nekih 3-4%), ali 96-97% građana Crne Gore koji su decenijama glasali mogu svojim unucima pričati da su oni strijeljani kao nevini...ili što bi neko rekao mi smo steari liberali.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 25-07-24 at 11:53.
Nikad mi nije bilo jasno zašto su ih zvali mladi i lijepi. Ono jes, bili su mladi, ali lijepoga gledali nisu.
Meni je logicnije bilo, posto su oni vec u presvetu EU, da su rekli "jeste desilo se Genocid, prihvatamo i mi cemo da sponzorisemo tu rezoluciju u EU i time raskrstimo sa nasom ruznom istorijom" i tako drzavama u regionu koje isto zele da udju u EU zadaju domaci zadatak da raskrste sa svojom ruznom istorijom, a tu mi imamo dosta posla i tako bi ispali gospoda i poprcali sve okolo, a ovako samo pokazuju da se HDZ nije milimetar pomjerio od ideologije NDH i da mogu lagano da suruju sa Mandicem i Knezevicem, jer nisu nimalo razliciti...
Last edited by Whisperer; 25-07-24 at 11:51.
Ili recimo da zvanična državna vrhuška svake godine u samom Jasenovcu obilježava dan sjećanja na žrtve logora.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks