Sad se svi sjetili Zdravka, a nema ko ga nije pljuvao i vrijedjao, ali dobro, pricamo o nasem narodu tako da nista me ne moze zacuditi...
Bas gledam oce li ga se ko sjetiti i pomenuti.... da kudravi retard nije htio da lijeci komplekse Premijerske pozicije....tek sad bi imali vjv izbore nakon avgustovskih iz 2020te...
Ovako sad imamo 30 ministara medju kojima su Jokovic, Slaven Radunovic, Ervin Ibrahimovic....nebih dalje jer me muka vec hvata.
Sad se svi sjetili Zdravka, a nema ko ga nije pljuvao i vrijedjao, ali dobro, pricamo o nasem narodu tako da nista me ne moze zacuditi...
Jes, Zdravkovo srećno vrijeme sa Vesnom manitom, Milačićem koji sjedi u "ratnoj sobi" i slično. Sa druge strane, nedostaje mi histerisanje df-a što nije u vladi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Moraće Milojko da promijeni paf-paf u paf-paf-paf-paf-paf-paf...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Pljuvali ste ga vi jer nije htio da potpiše onakav temeljni.
Zdravko... Evo i sada dio njegove vlade vlada i vidimo dokle smo dogurali sa njima. I brzo se zaboravlja onaj te mu sin nije clan familje, Lepi kojeg je bivsi novinar jednim pitanjem pospremio dje mu je mjesto i par drugih.
Jedina prednost sto ih je bilo manje pa ih je coek mogao i donekle zapamtit, za ralziku od danas.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Cush jel ovo oce politicari da se predstave ko casni i posteni ljudi koji obraz imaju...
Presmijesno ... bauljam i carlijam....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Cu li onoga: "Bravo! Bravo!"
Ko je ono?![]()
Last edited by ovizionizi; 24-07-24 at 21:18.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Момак је спектакуларан.
Марун иако већ неко вријеме не бриљира, избаци понеки пасус вриједан цитирања, за срце сте га ујели ви из БС али :
Što se tiče nas, Crnogoraca, na dan kada uvidite i priznate svoju sramotu, čekaće vas raširene ruke zajedno sa ostalim narodima našeg nekadašnjeg prstena koji ste slomili. Iskovaće ga opet neki stari majstor sa Baš Čaršije. Možda baš onaj koji od granata pravi nakite.
Svi smo imali svoje grijehe, pa neka ovo bude vaš.
Saga našeg prokletstva: Od bese do izdaje (portalanalitika.me)
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Dobro ga radi sa ovim portalom Baka.
https://normalizuj.me/praxis/na-slji...e-nije-raspala
Волим Брана углавном, али невјероватно ми звучи да човјек није био до Пљеваља, Берана, Андријевице, Рожаја, Плава и Гусиња (да не помињем Петињицу, јер је њу и заборавио да спомене).
Како човјек може да пише о Црној Гори када није видио трећину исте?
Ово је такође случај и са Николаидисом.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ministar koji se dosta pita. Kožda sa sobom doma
Tko leti, vrijedi...
Dio bivšeg i sadašnjeg članstva BS formiraće novu partiju
Da će inicijativa o uspostavljanju nove partije biti predstavljena u narednih desetak dana, izvijestila je Pobjeda.
Riječ je, prije svega, o članovima Glavnog odbora BS, nezadovoljnim time što je pomenuta stranka ušla u 44. Vladu.
Taj dio članstva navodno razmišlja i da, kao novi politički subjekt, izađe na septembarske izbore u Gusinju, ali i u Podgorici.
Podsjetimo, tridesetak članova GO BS nije prisustvovalo sjednici na kojoj je odlučeno da ta partija uđe u Vladu. No, jeste njih 88, među kojima je jedan bio uzdržan, dok su ostali podržali odluku
Dio bivšeg i sadašnjeg članstva BS formiraće novu partiju (portalanalitika.me)
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Iskreno, žao mi što nisam upanuo da budem ministar u Mickeyevu vladu.
Pa fino da o državnom trošku sa sve dnevnicama ispratim olimpijadu u Pariz.
A posle toga produžim godišnji do kraja avgusta.
Ovako, sirotiLJo, guli privatluk da platiš porezom osvježene uhljebe.
Tko leti, vrijedi...
Kakva je ova slika mandica i ervimq ka da se cikvaju ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Šahman i Šahmanović osnivaju bošnjački pokret
Tačan naziv partije još nije usaglašen, ali se razmišlja između naziva Bošnjačka demokratska akcija ili Bošnjački demokratski pokret, rekao je izvor.
Šahman i Šahmanović osnivaju bošnjački pokret (vijesti.me)
Са друге стране :
Hazbija Skenderović podnio ostavku na mjesto predsjednika Partije crnogorskih Muslimana
Ovim činiom, kako je saopštio, svako njegovo dalje djelovanje i članstvo u PCM prestaje.
“Kako partija od njenog osnivanja nije jačala i imala značajnih rezultata u svom radu i kako organi partije nijesu davali doprinos da partija jača, svojom ostavkom dajem priliku nekom novo i mlađem da PCM-a uspješnije vodi”, naveo je Skederović.
Kako dodaje, svi osnivači partije znaju da je on tu bio privremeno rješenje dok partija ne ojača.
“Nadam se da novi predsjednik u samoj partiji neće imati opstrukcija kao ja od K.K. da mu neće podmetati tuđe fotografije, medijima dostavljati fotografije drugih lica, kao što su uradili u mom slučaju. Dali, fotografiju gospodina Dževada Skenderovića, a naveli ime Hazbija, ta se fotografija s vremena na vrijeme pojavljivala na portalima, kako sammislio da postoji još jedan Skenderović koji nosi ime Hazbija i da su mediji greškom objavili pomenutu fotografiju, ali ne lezi vraže prije 10-15 dana zove me čovjek i kaže “nijesam ja Hazbija nego Dževad”, pojasnio je Skederović.
Kazao je i da mu je taj poziv bio preloman da podnese ostavku.
“Da ne pominjem saopštenja koja su davana u ime PCM-a bez mog znanja. Evo Izvršnom odboru moje ostavke, ali od istog očekujem da se punim imenom i prezimenom izvinu Dževadu Skenderoviću. Meni ne moraju, ja im u duhu Islama opraštam”, zaključio je Hazbija Skenderović.
Hazbija Skenderović podnio ostavku na mjesto predsjednika Partije crnogorskih Muslimana - CdM
Скеч из буксоваца скоро.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pretpostavljam da ce ovaj dio Bošnjaka ostati uz DPS, SD, SDP?
Mogli bi im i pomoć oko imena, mora bit Bošnjačka/o u nazivu.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Je li ono Koljenica izveo svoju najbolju imitaciju Brajovića, a osvježivači od poslanika svoju najbolju imitaciju bolježiveće koalicije? Glasali na jedan način pa ih Koljenica opomenuo i onda ovi promijenili svoje glasove.
Budućnost crnogorskog parlamentarizma je u prošlosti crnogorskog parlamentarizma.
Nije za zakon, nego za nekakve zaključke, pojma nemam. Mada to nije poenta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks