Sastav vlade - tom prvi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
15.05 – Milan Knežević iz DNP-a je kazao da se ruši bezumni projekat i nekadašnji DF postaje dio Vlade.
“Nismo odustali ni od jednog principa. Prošli smo golgotu. Istina DF nas je dovela dovde. Mi smo ostali nepromijenjeni od 2012. kada smo formirali DF”, istakao je on.
Prema njegovim riječima u crnogorskom parlamentu postoji dvotrećinska vecina za sve što je budućnost Crne Gore.
“Vi ste danss kolege iz BS targetitali i nazivali najpogrdnijim imenima. Nisam tražio nijednu funkciju u ovoj Vladi. Svim Srbima u Crnoj Gori poručujem – sviće novi dan”, zaključio je Knežević.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ko reče da se nemoguće pomirit? To je vrlo lako kad se guzici dadne ponuda koja će je namiriti pa i kratkoročno.. Glasali ste, gledajte, neka vam je sa srećom![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
15.22 – Ervin Ibrahimović, lider BS je kazao da se danas vidjelo zašto je Crnoj Gori potrebna BS.
“Živimo i radimo da u Crnoj Gori budu ravnopravni svi. Tom politikom smo ostvatili istorijske rezultate. Džaba sve ove priče danas, građani nam vjeruju. Uvijek pravimo dobre korake. Crna Gora ne bi bila nezavisna da nije bilo BS, ne bi imala Ustav i ne bi bila u NATO. Nemojmo držati pridike. Glasali smo i trpjeli zbog interesa Crne Gore, a danas to ne valja. Na sljedećim izborima bićemo još jači. Za tri godine na izborima povećaćemo broj poslanika. Hoću da su ravnopravni i Muhamed i Goran. Moramo priču o ratnim zločinima privesti kraju. Treba nam nezavisno pravosuđe. BS ono što kaže to i realizuje, jer sa građanima razgovaramo. BS vjeruje da će ova vlada i ovaj saziv parlamenta uvesti Crnu Goru u EU”, rekao je on.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Dobro stvarno, mrtva trka između njega i premijera koliko su puta morali da progutaju ono što su pokakili.. Mada tek im se sad konkurencija zaoštrila![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ah, da se 'oce poklat' Bosnjaci i Srbi, pa da se sve vrati u normalu...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
I treba da se pomire śevernjaci(muslimani i wannabe Srbi). Predugo su u nekakvi nezbor bili. Para je čudo.Mi južnjaci ćemo da se patimo pomalo ovamo dolje. 😅
"Vjeruju nam građani, džaba ove priče. Ja ne pitam u drugom dvorištu što ko radi. Radili smo mnoge stvari - izborili nezavisnost, glasali za Ustav, izborili NATO, idemo ka EU. Da li bi Crna Gora bila nezavisna, članica NATO, imala Ustav da nije BS? Ne. Vjerujte, i Crnogorci, i Srbi, i Hrvati poštuju BS. Mi smo partija kojoj narod vjeruje. Nemam sumnje da ćemo povećati broj poslanika za tri godine kad budu redovni parlamentarni izbori", poručio je lider BS i dodao da "oni koji pitaju šta će BS u Vladi ne misle dobro Crnoj Gori".
Ibrahimović je kazao da je u Crnoj Gori, nakon referenduma, bila velika podijeljenost, a da su radili na njenom smanjenju.
а ово нису истине. ервин је радио на смањењу подијељености
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Iskreno ovo razvlacenje Kenane Strujic Harbic po drustvenim mrezama a najvise tviteru je pregadno, meni nije jasno kako ljudi nemaju obzira prema zenama bila ona Kenana,Aleksandra,Vesna,Jelena.... Bas mi to ne ulazi u glavu, da se iza tastature krijes i pljujes po zenama.
то је одраз друштва ђе живимо. исто су тако свашта писали за ову Александру из дпса. дубоко тужни и болесни људи. нормална особа то не може писати. много је мржње у народу, а она се подстиче од стране политичара највише
Kaže Spajke da smo nova Švajcarska.
Po cijenama u prodavnicama smo već dostigli taj nivo, ostalo manje više.
Kakva Svajcarska, mi smo Las Vegas...
имаш државу ђе посланик позива на откопавање оружја, ђе је један пред Парламент причао како не одговара за масу. ђе су аветиње причале кало треба ћерат народ. предсједник Општине који показује средњи прст током интонирања химне па потом о томе да ће неки пролазит као Турци прије пар стотина године. и за то се не одговара. но се такви величају. имаш судове који ослобађају силоватеље. читав систем овај накарадни ради двије ствари - промовише и подржава насиље и спрда се жртвама насиља. и то води неминовно новом насиљу. отуд и напади и прозивање жена
нормално да јесте. та ситуација је одличан показатељ како се бранила та сплачина само јер је некакви умјетник. па се мисли да је њему све дозвољено
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne bi me cudilo da opet osvanu neki grafiti po Pljevljima. Nego Petar Lazovic je u zatvor, morace to neko drugi iz dpsa
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Izmiriše se śevernjaci,sad kreće napredak u CG . Vi ste ,jadi ve ne znali, svoji i nemate nikoga bližega no jedni drugoga.
Ајмо, оцјена од 0-10 за свако рјешење.
Milojko Spajić, premijer
Aleksa Bečić, potpredsjednik Vlade za bezbjednost, odbranu, borbu protiv kriminala i unutrašnju politiku;
Filip Ivanović, potpredsjednik Vlade za vanjske i evropske poslove;
Budimir Aleksić, potpredsjednik Vlade za obrazovanje, nauku i odnose sa vjerskim zajednicama;
Milun Zogović, potpredsjednik Vlade za infrastrukturu i regionaini razvoj;
Ervin Ibrahimović, potpredsjednik Vlade za međunarodne odnose i ministar vanjskih poslova;
Momo Koprivica, potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju
Nik Đeljošaj, potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i ministar ekonomskog razvoja
Maida Gorčević, ministarka evropskih poslova
Novica Vuković, ministar finansija
Anđela Jakšić Stojanović, ministarka prosvjete, nauke i inovacija
Vojislav Šimun, ministar zdravlja
Maraš Dukaj, ministar javne uprave
Saša Mujović, ministar energetike;
Bojan Božović, ministar pravde;
Slaven Radunović, ministar prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine;
Simonida Kordić, ministarka turizma;
Maja Vukićević, ministarka saobraćaja;
Danilo Šaranović, ministar unutrašnjih poslova
Damjan Ćulafić, ministar ekologije, odrzivog razvoja i razvoja sjevera;
Dragan Krapović, ministar odbrane
Tamara Mujović, ministarka kulture i medija
Fatmir Đeka, ministar ljudskih i manjinskih prava
Vladimir Joković, ministarstar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede
Dragoslav Šćekić, ministar sporta i mladih;
Naida Nišić, ministarka rada, zapošljavanja i socijalnog dijaloga;
Filip Radulović, ministar pomorstva;
Mirsad Azemović, ministar dijaspore;
Damir Gutić, ministar socijalnog staranja, brige o porodici i demografije;
Admir Šahmanović, ministar rudarstva, nafte i gasa;
Ernad Suljević, ministar regionalno-investicionog razvoja i saradnje sa nevladinim organizacijama;
Milutin Butorović, ministar bez portfelja
Zna li se sad sto cemo sa kapelom, oce li sad uopste bit crkvica ili kapela, hocemo li genocidnog Njegosa slavit i stavit dje treba, je li Njegos najmudrija nasa ili najmudrija srpska glava, je li umro od sifilisa ili nije...
Koliko nam muke napravi jedan coek, a jos ni ziv nije
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Vjerovatno se sad vecina ovih poslanika sto glasaju osjeca pokislo kad pomisle: evo vidji da sam bio malo pametniji mogao sam biti ministar a meni zapade ovo jadno mjesto poslanika
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks