Kako sad apstinacija djeluje prihvatljivije no prije, a momci?
Napisah to prije nekoliko. Što uopšte nije dobro.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
у овоме моменту нормални грађани ове државе (ма које год нације или вјере били) тешко да имају избор да ваља. ако ћемо реално није да се баш гласао Спајић да би дао пола владе бсу, нити су га многи гласали да му мандић буде на челу парламента.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Унитаристи неки сад пишу да је куповина ВС најлакши пут до 2/3 гласова за мијењање устава.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nije, al sta ces, ovo je vec odavno sprdnja sa ljudima, vjerovatno ce nas kao nesto napalit sa pricom pred izbore pa nas posrat.
A da, glasacemo svi Perica, da uzme 1.9%. A on da uzme i 19%, krvi bi mu se napili pa da je najposteniji na svijet.
Ne pratim politiku redovno bez na forum, vidim neki od sedam zora piskaraju. Treba se fokusirat na sebe, bliznje i radit na usavrsavanju, stvorit nesto za sebe, a srece od politicara nema, jedino nas anarhija moze neka spazit, oni rioti ka u Ameriku dje polomis pola grada.
Kome je i potrebno, treba bjezat sa strane, zaradit neke pare i stvorit nesto za sebe da zivi koliko toliko dostojanstveno u ovaj raj, nece nebo plavo pobjec, a ove splacine...bolje da ne pricam.![]()
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ovako i Psihopata u Srbiji uvijek ubjedljivo dobije izbore na izlaznost koja rijetko pređe 55%. Možda samo na predsjedničke izađe toliko. Mislim da smo i mi ušli u tu fazu niske izlaznosti.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Нема ђе да се купи бенседин несташица
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Може ли сваки мјесец да се реконструише влада, и да једна по једна мањинска партија улазе у њу?
Питам због овога :
“Crnogorski Bošnjaci su oni koji nijesu zaslužili da danas bošnjačko ime pominjemo u kontekstu služenja Andriji Mandiću, četničkom vojvodi, slavitelju Draže Mihailovića i Pavla Đurišića, branitelju Ratka Mladića i Radovana Karadžića, negatoru genocida u Srebrenici, kao jasne poruke svim Bošnacima”, kazala je poslanica DPS-a Aleksandra Vuković-Kuč.
Sad je, dodaje, vrijeme da se brani ova Vlada od Vučićeve Vlade.
“Ova Vlada je posijelo Andrije Mandića, anticrnogroska i omča oko vrata građanske Crne Gore. Davite je danas. Mislite da ćete je udaviti? Nećete tako mi Hrista i Alaha, kunem se nad Biblijom i Kuranom. Nećete!”, poručila je ona.
Треба ми овакав садржај чешће.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Hej Andro, Ibro, tako vam Alaha,
Dovešćemo državu do prosjačkog štapa...
Zaebite priču o čišćenju biračkog spiska, državljanstva za uvezene glasače i slično, Ustav i zakoni da se promijene tako da pravo glasa imaju samo zaposleni u državnim organima, državnim i opštinskim institucijama i u preduzećima u državnom vlasništvu.
Како кажу стари црногорци пази шта желиш :
Predsjednik Demokratske unije Albanaca Mehmet Zenka podržao je rekonstrukciju Vlade, a prema nezvaničnim saznanjima partiji DUA bi trebalo da pripadnu mjesta po dubini, prenose pojedini mediji.
Zenka podržao rekonstrukciju Vlade (antenam.net)
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Poslanik DNP-a Milan Knežević je kazao da su DPS-u Bošnjaci bili super dok su bili sa njima u vlasti, a ne sada kad će sa bivšim DF-om.
“Tačno je da sam rekao da ću biti protiv ulaska Ibrahimovića u Vladu, jer sam smatrao da BS ne može u jednom poluvremenu da igra za Crvenu zvedzu, a u drugom za Partizan. Mi smo saoptili stav da ćemo do decembra imati saradnju sa kolegama BS, a oni da opredijele oće li sa nama ili vama. Evo Vama principa, rsskinite koaliciiu sa Bošnjacima u Bijelom Polju. Ako vi ovo smatrate veleizdajom, raskinite koaliciu, budite karakter”, kazao je Knežević DPS-u.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ovaj se kleo u boga i svetog Vasilija da neće podržati rekonstrukciju vlade u koju bi ušla Bošnjačka stranka. Ko bi rekao da je Lepoglavi slagao... Još veli puštite vi moje principe, no eto vama principi pa radite šta oćete.
Tko leti, vrijedi...
Kako su "gradjani" zapjenili, moj brate...
Ona avetinja od Dritana veli: "Sve su straze Ibrahimovica Draze!" On je toliko ogrezao u mrznju i ogorcenost, da je postao, zajedno sa svim ostalim "gradjanistima", najveci nacionalista. Da im je, kukavcima, da se nekako baci koska medju Bosnjake i Srbe. Pa da se podzampaju, da pocne da leti perje medju njih, a ostali kokice u ruke i smijeh, kikot, podhebavanje... Ovog puta je to izostalo, a gradjani na aparate. Nisu mogli sakriti da su oni veci nacionalisti nego oni u koje su upirali prstom godinama. Kako je ovo jadno... Ja sam glasao tog Dritana i tu URA-u 2020-e, kad smo rusili DPS, ali ovo danas.. ovo je takva bruka... Kunem vam se, ja nikakvu, ali NIKAKVU razliku ne vidim izmedju price i retorike DPS-a i URA-e. Postali su ISTO!
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Koliko Eraković ne umije da priča ovo je pakao, harizme i nastupa bez
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
нити је Ервин Бошњак нити Славен Србин рецимо. нормални Бошњак и нормални Србин се стиди обје странке и не гласа за ове сплаке. нема ко да бача коску међу њих. знаш ли Масју Ковачевића? он се залаже за убијање бошњака и Црногораца. са њим Ервин улази у Владу. Ервин је чоек који је стан купио од твојих и мојих пара. тако да не свађа их нико
пс - смије ли Славен да каже да је постао дпсовац? зет му је елитни дпсовац
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Дритан са мало више шарма ради оно што је њему ДПС радио на јесен 2020те године.
Брзо су заборавили људи читање писма Диноше Дритану у дневнику РТЦГ-а.
Пазите како само ДПС-СД-СДП и њихови аналитичари наричу ова два дана, колико се турцизама у текстовима користи како би се бошњацима објаснило како их је БС издала. Мислим да се није оволко мјаукало кад су албанске странке ушле у власт?
У сваком случају, да је овај улазак у владу договорен у новембру прошле године, имали би 15-20 министарстава, али мора компликовано.
Најјаче би било да издрже до 2027 године.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Vlada napravljena da traje... Kakav Lobod uređaj od vlade.
Они скоро имају 2/3 посланика, и да отпадне понеко, могу да гурају лагано.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Један дио...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks