Imalo je ntc, trebalo bi da imaju ove radnje sa horeca programom jer se koristi za koktele, kolace itd.
Sent from my S22+ using Tapatalk
Ni ja nisam nikad ni vidio ni čuo, ali reko da pitam, možda neko zna![]()
Imalo je ntc, trebalo bi da imaju ove radnje sa horeca programom jer se koristi za koktele, kolace itd.
Sent from my S22+ using Tapatalk
Upravo zaleđena voda kao što prethodno neki postaviše naročito kako sve skladište pa rezultat je tu.
Razlog zašto uzimam onaj klasik vanilla/burbon može naknadno da se doda po volji (liješnici,badem,smrznuto voće ili što ko voli) Imaš "bazu" i igraš se po sopstvenom ukusu.
Neka skuplja varijanta kod nas sladoleda koji nisu "vodenasti" je ovaj recimo:
(e sad ja nisam neko ko često uzima sladoled i slatkiše generalno zato kad uzmem biram da mi ne presjedne ka ovo što opisa,odličan opis)
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 21-07-24 at 13:25.
Tako nešto teško da možeš naći po klasičnim marketima obično to furaju ove radnje sa suplementima za teretane i to baš forsiraju bjelance zbog proteina.
Najbolje u te radnje da provjeriš.
Tipa:
https://gymbeam.com/liquid-egg-whites-gymbeam.html
Last edited by Bluemoon; 21-07-24 at 13:56.
Meni se cini da su skoro svi proizvodi losijeg ukusa nego ranije.
Asocirase me ovi sladoledi - Frikom porodicni su mi uzas, svaki koji sam probao. Vodenasti, bljutavi, bezukusni.
Ali ne samo sladoledi- smoki i cips su cesto toliko slani da se ne mogu jesti. Cokolade nemaju onaj puni ukus kao nekad... a i ostali proizvodi, sokovi, suhomesnato, klasa ispod nego ranije. Ne znam da li je stednja u pitanju, mada kad pomenuh stednju, male cokolade su se spustile na 80 grama
A mozda samo starim pa sam nostalgican
Nesumnjivo jesu a inače ova kompanija je preuzela i Ledo i Frikom.
https://www.nomadfoods.com/
je li stigla kod nas pistaci nutela?
nothing comes from violence and nothing ever could
Čim se uplete neki fond da kupi kompanije,krece se u "razvoj". Maksimizacija profita na ustrb kvaliteta. Tako da se samo cifra na kraju gleda
Sent from my S23+ using Tapatalk
Kada smo kod sladoleda, hajde da probam ovo čudo..
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
McDonald je svuđe isti samo još taj da nam dođe u Crnu Goru i to je to.
........
Ne znam koliko je ljudi znalo da Frikom i Ledo drže Englezi zapravo,ali to je prosto činjenica.
O Nestleu iskreno nemam što pozitivno reći.
Does Nestle use GMOs?
Do you use GM ingredients in Nestlé products? Sometimes, yes. We support the responsible use of any innovative, safe technology. We decide whether to use ingredients derived from GMO s at a local level, based on consumer expectations and local regulations.
Suština je da svijet preuzimaju korporacije i dec it.
Pa kad spomenusmo Frikom i Ledo to nisu više Frikom i Ledo no NomadFoods.
.......
Ja se sjećam da je moja majka za vrijeme sankcija nam sama pravila sladoled možda je to najljepši sladoled koji pamtim u životu.Ne možda,sigurno.
Last edited by Bluemoon; 21-07-24 at 21:19.
@Bugi Umiješ ti izabrati.
Bježi to je perverzija.Ta kompanija pravi perverzije od sladoleda istina.
Last edited by Bluemoon; 21-07-24 at 21:21.
Uzeh par komada u Konzum, da se proba. Na onaj video što se dijeli po forumu, rekoše da De Cecco da je prva liga (nađoh da ga ima u NTC shop, pa ću probati preko njih idući put).
![]()
#fakenews
--------------------------
Do Not Disturb.
Poceo sam da tamanim plazmu.
75g - 0.99eur
150g - 2.19eur
naravno uzimam po 75g.
Ovako ti je sada cijena da de rasproda malo pakovanje jer je rok problem.
Onda ide obrnuta priča.
Veliko pakovanje od 150g = 1.7e
Mslo pakovanje od 75g = 1.2e.
I svi naravno grabus na veliko.
Proizvođač zadovoljan trgovac zadovoljan. Građanin misli da je ućario u oba slučaja
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ne znam da li je stvarno tako zbog roka jer se desava redovno, sa dostinom artikala... da ne nabrajam sad i eventualno se ponavljam jer sam pisao o takvim slucajevima na ovoj temi, vise puta.
Do Not Disturb.
Ne kupujem plazmu ali evo sad pogledah cijenu u Voli..
Cus 2.19e![]()
Do Not Disturb.
Mislim da prikazuje cijene iz Super Volija. Onog kod Delte.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Btw. jel' oduvijek bilo tako da cijene znacajno variraju od grada do grada pa cak i od jednog mjesta u gradu do drugog?
Ja nesto nisam primjecivao to do skoro a sad vidim da su razlike bas znacajne i da ti nista ne znaci ove online cijene niti ako ti neko kaze "u tom i tom marketu je toliko i toliko".
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks