„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxp...B6aXZ4ZjdoNTN5
Tako mi toga postenja njegovog ....!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Vjerujte mi da su namjerno sve uradili.
Osobine korupcije su veoma vidljive jer su AM sveli na minimum, poćerali avio kompanije, smanjili broj dolazaka i odlazaka, ne ulažu u infrastrukturu i time namjerno smanjuju vrijednost aerodroma.
To je jedan od jačih poslova koji će da pokradu i da se namjeste.
Kriminal 1/1
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Ка пролив досадни, вели Џејкоб. Само што је Џејк заборавио кад је некад исту причу причао о другима. Али сад смета наравно.
https://x.com/JakovMilatovic/status/...2O3cIaLuA&s=19
Last edited by avet; 22-07-24 at 17:59.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ruisanoj-vladi
министарство вели за сарадњу са невладиним организацијама. а ово не можеBošnjačka stranka, ukoliko uđe u rekonstruisanu Vladu, dobiće šest mjesta u Vladi, saznaju "Vijesti".
Kako je rečeno na sjednici Glavnog odbora te stranke, koja je u toku, BS-u bi trebalo da pripadne pet resora i jedno potpredsjedničko mjesto u Vladi.
Bošnjačka stranka (BS) bi trebalo da dobije novostvoreno Ministarstvo za dijasporu.
Bošnjačkoj partiji će pripasti i mjesto ministra vanjskih poslova koje će pokrivati šef partije Ervin Ibrahimović, rekao je izvor "Vijesti" iz BS-a.
BS-u bi trebalo da pripadne i mjesto ministra socijalnog staranja, kao i poziciju koja će se osloboditi razdvajanjem Ministarstva energetike i rudarstva.
Takođe, BS-u bi trebalo da pripadne i novoformirano ministarstvo za saradnju sa NVO.
министар дипломатије нам је тренер? каква смо ми Намибија
Ивановић у пар најбитнијих људи партије и миче се ради овога?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dajte ministarstvo za saradnju sa SPC. Nije valjda da se niko nije śetio ovoga?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
ако је ко имао изливе притајене мржње ка Србима а и Црногорцима то је била она Кенана. сад треба чути њу
Uzela im policijq karte i čipove
Tko leti, vrijedi...
https://feral.bar/post/29787?fbclid=...sYKSfNPr_phZZg
Ja fino velim da nas oslobodioci vracaju u srednji vijek, koliko su jadni ne bilo ih.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Igrač
Jugoslavija
medalje
srebro : Olimpijske igre Moskva 1980.
bronza : Svetsko prvenstvo Berlin 1978.
srebro : Evropsko prvenstvo Jenčeping 1977.
zlato : Mediteranske igre Split 1979.
Primorac Kotor
Prva liga Jugoslavije : 1985/86.
Kup Jugoslavije : 1985/86.
Trener
Budvanska rivijera
Prva liga SR Jugoslavije : 1993/94.
Rođen je 29. januara 1955. godine u Kotoru.[1] Vaterpolo je počeo da trenira sa dvanaest godina, ponikao je igrajući za Borac iz Orahovca.[2] Nakon pet godina prelazi u Primorac iz Kotora za koji je igrao do kraja karijere. Gopčević je sa Primorcem uzeo duplu krunu u SFR Jugoslaviji u sezoni 1985/86, stizao do polufinala Kupa šampiona i finala Kupa pobednika kupova. Bio je poznat po nadimku Džimi.[3]
Za omladinsku reprezentaciju odigrao je 41 utakmicu, dok je za seniorsku upisao preko 200 nastupa. Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je 1977. godine srebro na Evropskom prvenstvu u Jenčepingu i bronzu na Svetskom prvenstvu u Berlinu godinu kasnije. Ima zlato na Mediteranskim igrama u Splitu 1979. godine. Osvojio je srebro na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. godine, gde je proglašen za najboljeg igrača turnira.[4]
Trenersku karijeru je započeo 1988. u Primorcu. Od 1993. preuzeo je Budvansku rivijeru, koju je godinu dana kasnije odveo do titule prvaka SR Jugoslavije. Na trenersku klupu Niša je seo 1998, da bi se potom ponovo vratio u Primorac. Poslednji klub koji je vodio bio je subotički Spartak.[5]
Preminuo je iznenada 30. septembra 2000. godine, na treningu subotičkog Spartaka, za vreme zagrevanja ekipe.[6] U znak sećanja na Zorana Gopčevića, održava se memorijalni vaterpolo turnir.[7]
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
само ми са форума и дпс нису дио ове Владе
УРА, ХГИ, Европски савез, УЦГ и Ћинћур и Јевросиму ко јебе?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Маида ми је нумеро уно ове Владе ал ради војводе и тренера се размишљам да гласам за Јевросиму
па кад сви раде исто макар да се гласа за нешто фино и лијепо
Najbolje uloženih 20 milioma od kad je osvježilo.
Ne zaboravimo i Dritanove dragulje!
Tko leti, vrijedi...
Jbg isplatile se prijetnje skakanjem sa krova fabrike ako se ne uhljebe.
Sad imaju firmu koja postoji da bi oni dobijali plate.
Kad pomenuste dps, prvi put ih gledam onako najedno u poslaničkim klupama. Kakav je ono tužni skup. Da nije ostatak parlamenta onako mizeran, bili bi za sprdnju. Onako su svi zajedno za žaljenje. Što znači da smo mi obična raja za lelekanje kad nam je ono najbolje što imamo.
Čak sam slušao Jevta Erakovića kako nešto odgovara ne znam kome. Nivo pismenog zadatka u trećem osnovne sa temom Jesen je zakoračila u moj kraj. Može bit da je on vrhunski doktor, pojma nemam. Ako jeste, neka me liječi ćutke.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks