Ja sam skroman lik, kad vidim konkurs za drzavni posao ja se prijavim
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Priđen, pozdravim se.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
садашњи тј млађи професорски кадар су част изузецима управо овакви. људи који су мени предавали су господа, која су сваког могли научити многим битним стварима. данашњој учитељици је битнији поклон но то какви су јој ђаци и оће ли их чему научити. и стварно не могу имати никакво лијепо мишљење о људима који су тада писали министарству да није фер да чистачице имају 450е плату. јер да није тих жена које чисте по школама, госпође би глибаве предавале ђеци
што је најгоре, актуелна министарка просвјете је кренула да чисти нестручни кадар. зато и смета вјероватно
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nema tu velike filozofije kad je potrošačka korpa za četvoročlanu porodicu 1600 eura. O čemu se radi? Znači ako oćeš da imaš auto, plaćaš ili otplaćuješ stan, izađeš ponekad iz kuće, i ideš na more i na zimovanje, treba ti 4k eura mjesečno. Ja ne znam kako ovaj narod preživljava, ovo su mađioničari, kunem ti se.
Što su trgovci veća nezasita gomna od frizera, građevinara, majstora, ugostitelja.
Hoće da prodaju svoju robu po što većoj cijeni. A neće po što manjoj. Ljutiti se na trgovce je kao da se ljutiš na oblak što pada kiša.
U Francu su plate prodavačicama 450 EUR, zato ih je malo (niko neće) i loša je usluga. Sad će da im dignu na 600 EUR. Što mislite, kako će komenzirat taj trošak? Ada na cijene.
Računajte da će ove 6% što se povećava neto plata izgubiti kupovnu za najdalje pola godine i biće na istom.
Tko leti, vrijedi...
Samo cu da ti objasnim neke stvari vezano za čistačice koje rade u prosvjeti.
Od 7 dana,2 dana su dežurne po 5-6h(zavisno od skole), ostale radne dane rade max do 3h.
A tih čistačica,vjeruj mi da su gore od pojedinih nastavnika,kada su 5 faksa zavrsile i kako se ponasaju. Tako nemoj molim te, da ih branis.
Ti sve koji su predavali tako nazvao,nebitno mlado/staro. To je uvreda.
Da ti je majka/sestra/djevojka, itd u prosvjeti,ne bi tako pisao.
Sent from my Aber kutija
https://web.archive.org/web/20190906...2019.-22-00-00
Evo ovdje moze da se vidi boljitak
Katalog za period 29.08.2019-12.09.2019
Moja kravica mlijeko 1.5 - 1.09
Moja kravica jogurt 1.25e
Cuvena Milka 1.99
Pileci file 3.99e kg
Vrhunac ajvar Bakina tajna 4.49e
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
10 krava mjesecno 2000 eura zarade....
Zajebi ti ES .... nego ako seljak ojaca onda drzava slabi.... sve ima svoje....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pregledao sam ovaj katalog cijene veće u prosjeku oko 100%
Nutela 400gr 2.99e![]()
Jeste, ali 450 EUR > 250 EUR. To što su cijene veće, to je zato što bi ti da se vrati DPS.
Isto ka i ja što fotošopiram Volijeve kataloge da bi vratio DPS na vlast.
Dođe prevarant Lažojko kojega su javno 5-6 puta u laž ufatili. I uzme im 100 EUR koje su uplaćivali za SVOJU penziju.
Od NJIHOVIH 100 eura 50 im uplati na račun, a 50 časti njihovog poslodavca.
Jebbeni Superhik!!!
I po forumu pišu o njemu kao dobrotvoru za NAAAAAAAAROD koji im je DAO nešto. Padaju u nesvijest od sreće.
Za ove Lažojkove svjedoke sa foruma oni nesretnici što su fotkani đe se klanjaju i ljube Milovu sliku su pojam inteligencije.
Last edited by Gagarin; 20-07-24 at 06:21.
Tko leti, vrijedi...
Bravo Koljenice!!!!!
Pišaj Koljenice po Lažojku!!!!
Tako je!!!! Pišaj pred svima!!!
Koljenica je izgleda tako poklopio Lažojka da se sad sa njim vrhunski javno sprda!!!
A to što se Koljenica sprda sa svima nama to je manje važno.
#samoekonomsketeme
Tko leti, vrijedi...
Koljenici se mora priznati da je postao expert za nudging
Ivan Vukovic gradonacelnik nekadasnji kritikuje i kuka kako je dozvoljeno da jos jedna zgrada nikne ispod Ljubovica a nije svjestan da je upravo On to dozvolio!
Budalica
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Koljenici koji je po broju poslanika o svakoj političkoj logici manji partner Lažojko ne smije da pisne.
Realno srpske službe, čiji je Koljenica terenski radnik u Crnoj Gori, vjerovatno imaju snimak cijelog razgovora sa Do Kvonom sa kojim se Lažojko sastao u Beogradu.
I to je očigledno predočeno Lažojku.
A moguće da bi razgovor bio interesantan ne samo javnosti nego i nekim efbiajevima.
Posledično Lažojko mora da se sagne Koljenici i poželi mu srećan rođendan kad god Koljenica poželi.
Last edited by Gagarin; 20-07-24 at 07:12.
Tko leti, vrijedi...
Evo se Balša dofatio Koljenice i Lovćena.
Nije loše. Usput opauči Lažojka sa dobrom forom.
Istinitoljubiv kao ruska wikipedia.
https://www.vijesti.me/v/716623?utm_..._share_counter
Tko leti, vrijedi...
https://www.cdm.me/hronika/u-niksicu...-masovne-tuce/
каква Замбија од државе
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kakva je Nk bolnica, čudi me da svaki dan nije neka tuča.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ne ljutim se ja na njih koliko na državu a najviše na narod koji nikad ne izlazi na ulice kad su tema ozbiljna životna pitanja.
Naravno da mogu da dižu cijenu koliko god hoće kad nema ko da ih spriječi. Tom logikom može i hljeb na 5 eura i mlijeko na 10 jer eto hoće da zarade što više.
šta imaš da čuješ od pijane obijesne đece?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks