Volijev katalog iz 2019 pa uporedite sa današnjim cijenama . 100% lagano
Sent from my iPhone using Tapatalk
Paaa i to je diskutabilno. Meni svaki put pita oces platiti kesom ili karticom. Al nije vazno , svakako je poenta da je taj način razmišljanja potpuno pogrešan. Ajmo svi da cistimo ako je tako dobra kombinacija.
Ono, nidje veze prica. Zato ja kazem losi smo ljudi i nadasve bezobrazni
P.S. Ovo od tebe procitah da ce probati od tih istih mehaničara pokušati da uzme za porez. Tih istih mehaničara, pjevaca, fotografa itd, koji centa nisu doprijenili budžetu, nikad.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Last edited by nimfa; 19-07-24 at 17:08.
Sate sate sate
Volijev katalog iz 2019 pa uporedite sa današnjim cijenama . 100% lagano
Tko leti, vrijedi...
Vidji gagi
Moja majka je 2019 godine sa 30 godina staza radila kod jednog tvog istaknutog aktiviste svaki drugi dan od 8 do 00h za 168e ili mozda izvinjavam se za 222e
I znas sto je najgore i ti znas da je ostao dps bile bi danasnje cijene. Samo sto bi ona mozda primala 268e
Dosadan si stari, slazem se ja sa tobom o stranim uticajima i zelji da se sprijeci cg da udje u EU i to donekle jer ti ides u krajnosti....medjutim za ove ekonomske price ne da mlatis nego si dosadan
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Pa onda ti je svejedno ka i meni ka dostini....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Није ми свеједно, јер хоћу добру инфраструктуру, солидно здравство, добро школство.То плаћам и желим поврат барем у нивоу онога што плаћам.
Ако се паре троше на незарађене плате непродуктивних и накалемљених кадрова, који су већина, онда неће бити пара за битне пројекте и оне људе у систему који исти носе на леђима.Има и таквих, и није их мало.
Нас ће ове Спајићеве хлеба без мотике авантуре коштати од 500-700 милиона годишње, и то ће све преко увоза излазити из земље, до банкрота.
Зашто се тај новац не би уложио у стварање нове вриједности.
Да искарикирам, боље би било да је поћерао 10.000 ухљеба дома и дао им кредите да по ових села саде лук, парадајиз, краставац и кртолу.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Vidji kad si drzao GOLJOVE 25 godina na kafenu kasicicu i ti isti vlastodrsci unistili iz temelja sve ja ne mogu da ocekujem sad bajke za zdrastvo,privredu skole.... a kad spomenu za poljoprivredu isti ti dps strucnjaci su nagovorili Mitrovica iz Zagorka da otkaz uzme otpremninu i ulozi pare u farmu puzevu ogroman projekat vladin.... da na kraju ispostavi se puce coek 20k , nema otkupa puzeva , a i te puzeve koje je uzgajao oni su bili atlete i prelazili su dnevno po 12 metara dok puzevi za uzgoj su sporohodni i oni idu do 2m dnevna.... e fala ti na savjetima
Kakva se ovđe šuplja priča prosipa.
Pojavi se Milojko i predstavlja se kao ekonomista zapadnog kova - tržište, privreda, porez...
I onda se to pretvori u davanje socijale iz kredita.
Utopijski socijalizam![]()
Vidi kamsee,
Tadašnji minimalac iz 2019. vrijedi u vVoliju negdje kao sadašnji minimalac. Ako je suditi po cijenama iz kataloga.
I vazda će tako da bude.
Povećanje plate bez povećanja produktivnosti samo napravi inflaciju i bude na kraju ista kupovna moć.
Makar smo se ovdje nagledali inflacija.
Ko je dobitnik inflacije? Oni koji su se prije koju godinu zadužili za velike pare, po, za sadasnje uslove, niskim kamatama.
Npr neko ko je 2019 uzeo stambeni kredit sa fiksnom stopom od 100k. Ponovo neko imućan. Uvijek je tako. U svakoj situaciji bogati profitiraju, manje ili više, sirotinja pogine.
Da li bi bile iste cijene da je ostao DPS.
Da nije bilo ovih povećanja, teško da bi bile na sadašnjem nivou.
Jednostavno ne bi bilo tražnje.
Ukratko, Monini maslinovo ulje be bi bilo skuplje 70% u CG nego u Italiju.
Tko leti, vrijedi...
Trgovački lanci nabijaju cijene jer su ***** nezasita a narod je kriv jer ne izlazai na ulicu za realne životne probleme. Lako je bijesnit po društvenim mrežama.
Zanemaruje se osnovno, covjek je slagao i nastavio da laze a ljudi ga dizu u nebesa a zaboravljaju obecanja na kojima je dobio izbore.Niko mu nije uperao pistolj niti ga cerao da obecava sto ne moze ispuniti a on se i dalje se pravi ka da je sve to normalno, nije ni cudo sto je DPS ovdje 30 godina vladao kad ljudi i dalje padaju na prazna obecanja, sjutra da neko obeca pred izbore da ce dati platu 2000 glasalo bi ga po Crne Gore ako bi im na kraju dao dao sto eura svi bi zaboravili sto je obecavao.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
A bogu fala da ima neki covjek da ga ljudi glasaju zbog plate i ekonomije i socijalizma a ne zbog suplje vjerske price i nacionalizma sa dozom klerofasizma....
https://normalizuj.me/praxis/za-vas-...spod-3000-eura
сјајни Брано.Iako formalno liči na mentalni zastoj i fiks-ideju, populizam je zapravo retorička shema i smišljen politički manevar kojim se kupuje vrijeme i kontroliše tenzija u društvu. Kao egzekutor ovog pogubnog modela kroz istoriju se obično javljao fašizam. Stoga ne čudi da se ovog puta iza Spajića na premijerskom satu zadovoljno smješka Andrija Mandić Stoga ne čudi da se ovog puta iza Spajića na premijerskom satu zadovoljno smješka Andrija Mandić, poznat po slavljenju kvislinga, fašističkih milicija i etničkih pomjeranja na štetu ustavnosti Crne Gore.
Premijerski sat bio je pokazna vježba novog odnosa snaga, pred obećani ulazak Mandićeve NSD u Vladu. Sve ono o čemu ćuti premijer, Mandić predstavlja i tako postaje glavni junak a da ne mrdne prstom.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne zna BAR sta valja
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
зато ти Антарес из прве руке знаш погодности државног посла![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
https://www.cdm.me/svijet/region/dac...jca-u-loznici/
Neka su ubili teroristu
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks