Ja sad ocekujem nove cijene u megamarketima. Oni uredno prate svako povecanje plata.
A kad bi ovo trebalo da startuje?
Love, peace and respect.
Ja sad ocekujem nove cijene u megamarketima. Oni uredno prate svako povecanje plata.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Drzavna prodavnica i odmah nelojalna konkurencija, transfer viska administracije iz UP , vodovoda komu alnog na rafove...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
izvinjavam se, uglavnom, poenta je ista
nothing comes from violence and nothing ever could
Bokan se i tu stiska pa ga je primorac namjeracio... nekome zine nekome se stisne
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I da je kreneš uzimat, da bi pravosnažno postala državna kako bi se smjela prodavati treba 5+ godina sudanije.
I to da sve ide za državu kako treba.
A što bi moglo loše da krene, jelte?
Zamisli likove koji prihod baziraju na oduzimanju imovine…
Kao da budžetiraš firmu da fokus bude na vanrednom prihodu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
значи од новембра плата 800е. Спака професоре
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Fora je da je srednjoškolcima 600e a takvih je najviše.
Džabe ti fakultet kad je po sistematizaciji radno mjesto sa srednjom školom
A bitna stvar je i to da ovo uopšte nije ES2 koju su najavljivali i obećali i zato su i izbrisali kalkulator sa sajta... Veli Čarpić zbog održavanja sajta su ga makli![]()
Last edited by mneonly; 18-07-24 at 13:03.
Love, peace and respect.
Eo uspjesmo na cdm forumu pročitati da je fond PIO bio OZDRAVLJEN... Da nas nema trebalo bi nas izmislit.
P.S. Kad mogu Švajcarci ići u Njemačku u trgovinu, možemo i mi u susjedne zemlje, đe nema inflacije zbog ES1 i ES2.
#fakenews
Da li se uvećava svima ili samo onima sa zaradama od 450 do 600 eura?
Marketi će svakako podići sve za ove iznose pa smo na istom, dok im se neka vlast ne nakači na glavu i stopira ovo ludilo sa cijenama.
Ja bih samo da postavim ove stručnjake u ime Gandalfa i kimmija. Znači ništa od ovoga nije ispunjeno.
![]()
Love, peace and respect.
Svima se povećava nešto, ali ne po 25%, kako je, valjda, uklonjeni kalkulator pokazivao i kako je pes pričao. Vele da je na platu od 1000 eura povećanje nešto ispod 7%.
Nek se uzme sa rezervom šta sam rekao jer nisam gledao ni čitao šta je Milojko pričao danas.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kakav crni ozdravljeni fond....opet ti kazem ne postoji fond PIO CG osim sto se tako zove;
Ovo ti je protočni vodokotlic a ne fond PIO;
Ja i ti trenutno isplacujemo penzije danasnjim penzionerima CG, i moja izdvajanja ne idu u Fond nego idu nekom tamo bivsem radiniku brodogradilista ili aluminijumskog....
Evo šta je obećano, a od toga nema ništa
![]()
Love, peace and respect.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks