Znaci jos milijardu kredita...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...eba-90-miliona
Legakizacije nelegalnih tokova
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da sam novinar Vijesti pitao bih carinu kad su došle one škode na carinjenje, a kada je raspisan tender.
Pa ako se ne slaže…
Mada, to je viša matematika. Istraživačko novinarstvo je prekucavanje excella koje ti pošalju iz Tužilaštva.
Zauzvrat, zbog dobijenih ekskluziva, tužilaštvo postaje sveta krava novine.
I svi srećni.
Ko će se bavit škodama i glupostima.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Mislim da Opelu nije krivi dio i da su Skode najmanji problem kao sto vidis sad ti mucenici su na teren sa 70 skoda dok 500 drugih vozila ko zna dje je i ko zna ko ih vozi....
Jesu li ovo i za Đeljošaja Steinway pripremili ?
https://www.vijesti.me/v/716310?utm_..._share_counter
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Glatira je izgleda...
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
kad je dps ostavljao sprzenu zemlju dje ste bili
f6
Ako ne stanu na kraj štelovanjem cijena (Voli/Laković i drugi lanci) i ako ne obuzdaju inflaciju, đabe su ga krečili..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ici-svake-noci
какав распад система. нема вели воде јер људи трошеZbog nekontrolisanje potrošnje vode u naseljima Goljemadi, Briđi i Begovoj Glavici svakodnevno će biti zatvarana voda od 21 čas do osam ujutru.
Iz podgoričkog Vodovoda i kanalizacije kazali su da zbog nekontrolisane potrošnje vode od strane potrošača, na nižim kotama Lješanske nahije dolazi do ugrožavanja osnovnih ljudskih potreba potrosača na višim kotama.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Treba bit realan i reci da ovo nema veze sa fondom PIO. Da nema dotacija države nebi imali svima penzije da isplate....
Dobro je da je u zadnje sa porastom zaposlenosti se taj jaz smanjio.... pa drzava ipak manje nesto izdvaja nego je to bilo prije npr 10 god.
Nazalost Fond smo izgubili onog trenutka kad je dobri Milo sa svojom ekipom skakavaca rasprodao ozbiljnu imovinu fonda PIO od Hotela po crnogorskom primorju do trajekta.... zato mi ovaj plač za "Fondom" PIO i izgleda presmijesan....
Da oni ce se usrati u nesto sto je usrano i nepostoji vec preko 20 godina (osim sto im u nazivu stoji fond PIO);
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
I za Evropa sad 1 svi ovi isti stručnjaci su tvrdili da ce posle 6 mjeseci drzava da bankrotira i pametovali o tome kao jelte eksperti visokoumnim izrazima kako je to neodrzivo itd pa evo pretekosmo.
Zvanicno nam je dug sa 100 % BDPa sad oko 60% a nezaposlenost jednocifrena tj prepolovljena.
Naplata poreza i akcica i ostalih prihoda drzave umnogostrucena u osnosu na vrijeme DPSa.
Jednom rijecju-pretekosmo i bez Mila sto neki ljudi ne mogu da prihvate izgleda.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
A sto rade ljesljani ....
Udara Mickey i na kladionicare, propada ovo
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
"Prosječna minimalna zarada" - da se ovaj termin uvede u statističke knjige pod hitno
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 18-07-24 at 11:49.
I opet Milojko veli da će se nedostajuće pare nadomjestiti, između ostalog, i od prodaje zaplijenjene i nelegalno stečene imovine. Iako ni dan-danas nije usvojen zakon koji bi to omogućio. Prvi put kad je pravio budžet kao ministar finansija, pojektovao je za tu godinu 20 miliona eura od prodaje nelegalno stečene imovine. Koliko je nula procenata od toga realizovano, zna li ko? Neka digne ruku svako ko vjeruje da ćemo 20 miliona godišnje da dobijamo od prodaje nelegalno stečene imovine. Ne kažem da u Crnoj Gori nema nelegalno stečene imovine u vrijednosti 20 miliona godišnje, naprotiv. Pitam ko vjeruje da će se oduzimat i prodavat nelegalna imovina u toj vrijednosti na godišnjem nivou.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Last edited by BAR; 18-07-24 at 12:00.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Мислим да је тад директор био неко из ПЗП тојест ДФ-а некадашњег.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks