Slobodno vi ratujte kome se ratuje ja ću samo da posmatram ka i vazda tuđe avetluke sa strane.
Ko vi je kriv (pojedinima) što vas lože na pojam nacije.
Vas svijet se sprda sa Balkanom oko čega gine.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Da nije Bar ovaj Božović što bi da se gleda preko nišana sa komšijama. Kad kažem komšije mislim na ove tu u istu ulicu. Nego su sve to velika muda i ratnici preko tastature. Srećom.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 17-07-24 at 21:21.
Last edited by Bluemoon; 17-07-24 at 21:31.
Srbija se odrekla evropskog puta, odrekla se evropskih integracija i danas crnogorsko društvo može da bira da li će sa Srbijom, u tom nepoznatom pravcu, ili će da ostane na evropskom putu, kao što većina građana u Crnoj Gori želi” – poručuje Božović.
ЦГ као истински не суверена држава не може да бира, наш спољно политички курс је одређен 1997 године, и наши западни партнери неће дозволити да се ми ту нешто питамо.
Bosna i Hercegovina, Kosovo i Crna Gora spadaju u krizna područja, po mišljenju Božovića, na koje svijet sa zebnjom gleda, ali mnogi partneri sa zapada ne razumiju o čemu je riječ, što je, dodaje, katastrofa.
Ово је кључна реченица коју он (као представник српског дијела нато аналитичке групације са ексју простора) као и остале његове колеге из региона као папагаји понављају - да партнери са запада као не схватају шта се овдје дешава, јер су они као незнавени и не воде кључну ријеч у свакој од наших "суверених" држава. Посебно се ово односи на заиста потенцијална кризна подручја којима запад дјелимично и директно влада (Косово и БиХ) а у чије друштво ова скупина жели да смјести и Црну Гору.
Остало (Вучићев стил владања и однос њега према ЦГ) стоји, и ту нема шта да се одузме или дода.
Заборавих да напишем кључно - ко нам о злу мислио на ------ нам висио.
Last edited by Mstislav; 17-07-24 at 21:33.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Pozdravi ga ti, možete pod ruku jedan sa drugim, pa se dogovorite oko tih kapela, mušica itd. Za drugo i niste
Balša Božović se ne prodaje zarad politike.
On se prodaje za pare kao i svi iz NVO sektora
Politički, on je abortus nekadašnje Demokratske Stranke.
Odbačen iz tada već raspale stranke. Takav je kvalitet..
Mnogo gori od Balše Božovića su oni što prenose neko njegovo mišljenje.
Taman možeš svaku budalu na ulici pitati za mišljenje o geopolitici.
Isto je relevantno
Licemjerna
Uopšte ne uostalom ako velim Crnogorac ili Srbin,ili Hrvat okle ti ideja da je to s moje strane kompliment.
Meni je nacionalizam oličenje primitivizma.
A sa takvima je izgleda najteže u CG što se ne svrstavaju u čopore.
Last edited by Bluemoon; 17-07-24 at 23:23.
A u međuvremenu si se obradovao ka ja što Srbija ima mogućnost za nuklearni program.
Batali.
Mnogo tebi puče srce za Srbiju vidim ja.
SPC i Vučić nisu Srbija.
Da te se sad pita ne bi zna mogu se opkladiti ko su najveći pisci i arhitekte iz Srbije.Ali,guglaj nauči što o SRBIJI.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-07-24 at 23:29.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks