Sreća pa marice nisu škode pa su ih imali čime prebacit do apsa.
Isto da sačekamo makar jedna presuda da padne, što misliš? No se nadam dako nešto i bude od toga kad su hapšenja rezultat međunarodne akcije. Kontam da je nisu spremali našte srca.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne bi trebalo, EUROPOL/Ameri su dio ovoga.. Doduše mogli su posuditi par vozila sa rotacijama od ovih ministara ako su im škode u problemu..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Dva autobusa gradskog saobraćaja blindirat i stavit pod rotaciju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Vidi se da se ne bavis. Inace tender je pao jer je neko na portalu Javnih nabavki kod popunjanja polja o predatoj dokumentaciji napisao IZVOD IZ REGISTRA PRIVREDNIH SUBJEKATA PORESKE UPRAVE, umjesto PRIVREDNOG SUDA. I to je jedina greska. A ovamo je predata dokumentacija ukljucujuci i taj izvod iz CRPS potpuno regularni. Ali to su vam fore sa tendera dje se zbog ovoga nedje obaljuju tenderi a nedje se uzme malo para u Komisiji za zalbe, pa se tender obori.
Ovako su obalili i prosli. Dje se trazilo da se objasni sta je M klasa vozila, pa su kad je napisan opis Osmanagic se zalio da je time povrijedjena specifikacija vozila u bitnim segmentima. Iako M segment vozila ne postoji.
Sad su im to obalili na Komisiji ali su nasli novu "caku"
A inace se pominje vracanja vozila da se izvrsi pritisak, jer sada na pozivni tender za upotrebu od godinu dana moze da se javi i Auto Cacak jer, pazi sad, ima potpuno funkcionalna vozila.
Bice zanimljivo kako ce tada Osmanagic obaliti taj ugovor, jer do sada nije imao konkurenciju
Ovi su se dovodili u vezu sa onom ženskom što je bila u provodu sa Miloševićem?
S obzirom da Deesaji padose, je li cudno sto se prethodnih dana prijetilo smrcu odredjenim bivsim politicarima, od kosovskih klanova
Boze, kakve veze on ima sa kosovarima i i dresajima, nidje veze.
sofija je bubica
nothing comes from violence and nothing ever could
Koliko se ja razumijem mora da stoji PRIVREDNIH SUBJEKATA jer CENTRALNI REGISTAR PRIVREDNOG SUDA ne postoji.
Dakle, promašio si malo. Al ajde da uzmemo da si permutovao.
Dvije stvari koje čude su:
1. Da li preuzimaš neku robu a da nije tender zatvoren? I znaš da je žalba u toku.
Jedino ako se tališ. Inače bi sačekao.
2. Koliki debil treba da budeš na skali od Butka do ministra (lol) Šaranovića da praviš onaj cirkus i snimak a tender nije zatvoren.
Ne dobih odgovor na ova pitanja, posebno prvo, a nije da nisi potrošio vremena u pisanju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
TV Raonikije danas. Da nemamo iluziju kako će izgledati prosvjeta kad uzjašu četnici nakon rekonstrukcije Lažojkovog kabineta.
Tko leti, vrijedi...
odose i vikendi dodjavolaIzvori "Vijesti" tvrde da je jedan od osumnjičenih u velikoj međunarodnoj akciji bezbjednosnih službi i zatvorenik Damir Mandić
Sve se nešto vrti oko bivšeg nam predsjednika. C c c
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
vuk vulevic, ivan delic, stara garda
Malo si permutovao sta sam ja napisao. Problem je sto je neko u spisku dokumentacije dodao iza Centralni registar privrednih subjekata PORESE UPRAVE, a ovo velikim slovima je bio kao razlog za obaranje tendera. Ne bih bas o tome ko sta permutuje.
Tender je zatvoren onog trenutka kada je zatvoren zalbeni postupak, a to je imas 8 dana od otvaranja tendera. I Komisija ima neko kratko vrijeme da odlucuje. Kako se ovoliko oteglo, ostaje pitanje.
A sad ni ne citas sta sam na kraju napisao.
Do sada je morao da se pozove Osmanagic za produzenje godisnjeg operativnog lizinga, jer se naravno nikome nije isplatilo da se javi na taj ugovor.
Sta mislis sad koliko ce da im sa 1,6 miliona za godinu da ubije Auto Cacak. Bice opet da ovaj nesto tuzi da su ga prevarili....
Nije navodna prijetnja atentatom slučajna kad se vidi ovo danas, a i vrlo lako moguće da je preventivno izmišljena kad su saznali ko će sve da pada ovih dana i da će te grupe biti kivne na ex el presidente
Tu je i leon dresaj, bogme velika akcija, slabo ko je ostao od tih vecih da ga nisu startovali
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne implicira uopste. Implicira samo da u naelektrisanoj situaciji dje ex DPS glasaci i DPS politicari svakodnevno prijete sumom i nasiljem, nekome je palo na pamet da ne bi bilo bas pametno da neko nastrada jer je odmah bila prica BIA i Skaljarci.
Sta mislis kako bi se zavrsilo kad ga evo je i Bar poceo da koristi recenice "ima nas" i "probajte pa cete da vidite" i slican opus prijetnji
svako bi se qrcio da drzava stoji iza njega.
https://libertaspress.me/single-news/2810
dobro, ne bas svako.
Ajdemo opet.
Velikim slovima ne vičem
DA LI JE NORMALNO DA SE PREUZMU KOLA PRIJE NEGO JE ZAVRŠEN ŽALBENI POSTUPAK?
Zašto se postupak otegao to ne znam, pitaj Vladu. Ali mislim da nije normalno zatvarati transakciju prije kraja svih formalnosti.
Posebno ne snimat one skečeve sa autima i policajcima.
Tko leti, vrijedi...
Interesantan odgovor. Uliva vjeru. Ali vjeru da je dotični retardiran.
Tko leti, vrijedi...
Auh..
Svaka ti čast ako vjeruješ da neko u ovoj vlasti misli o nečemu, posebno o bezbjednosti glasača ex prezidentea a sve dok se gura pomiriteljski narativ i ekonomske teme..
Na kraju, nikakve štete što su konačno udarili na ove likove samo što ni ja ni ti nećemo dočekati da vidimo prave glavare skrštenih ručica..
Ta priča o šumama i gorama mi je baš u pomiriteljskom duhu dalaj Mande, taj nivo..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Javna rasprava na Vasilijevom LinkedIn-u.
Kakva komedija od prevarantske ekipice![]()
U MUP-u su napokon shvatili da mogu unedogled raspisivati klasične javne tendere za nabavku novih vozila. Svaki može pasti zbog žalbe jednog od ponudjača na ovo ili ono...
U medjuvremenu, da policija ne bi ostala bez vozila, produžava se na šest mjeseci lizing za stara vozila od Osmanagića.
Ali postoji u Zakonu o javnim nabavkama jedan član koji kaže da se pregovarački postupak u vezi neke nabavke može sprovesti i bez javnog poziva za nadmetanje.
I što je još bitnije, samo u slučaju takve nabavke, žalba jednog od ponudjača ne prekida aktivnosti nabavljača.
U ovom slučaju radi se o članu 59, tačka 3 Zakona o javnim nabavkama.
Osmanagić i MUP će na Upravni sud, a policija,Škode, Čačak i ćirilica na ulicu do daljnjeg.
zao mi duska markovica, od ovih akcija ne moze da dodje do izrazaja greote
mislim, ne moze ni ovako, no aj sad
Last edited by goozica; 17-07-24 at 16:04.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks