Budala neka od 20 godina izgleda: https://www.reuters.com/world/us/tru...es-2024-07-14/
The FBI identified 20-year-old Thomas Matthew Crooks of Bethel Park, Pennsylvania, as the "subject involved" in what it termed an attempted assassination in a statement early on Sunday. He was a registered Republican, according to state voter records.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
teški zaeb SS, Bajden bi napravio dobru stvar kad bi otpustio direktora odnosno direktorku, inače u pitanju je gospoja koja je zaposlena jer je bila direktor obezbjeđenja u Pepsiju i to na osnovu dobrih diversity kvotaa mislio sam da je bar to organizacija koja na takvo mjesto ne bi nikad zaposlila nekoga ko nema iskustva u radu te organizacije, ali eto
She is only here to annoy herself!
nema, veli, kredibilnih prijetnji
https://www.ntd.com/us-secret-servic...c_1003805.html
Prelomni momenat.. Možda i istorijski.. Ovo može animirati dovoljno pro i anti Trump glasača da se prebaci brojka od 62% na prošlim izborima (čini mi se)..
Mogu se animirati ljudi koji su ni tamo ni ovamo ali au donekle vidjeli Trumpa kao pobjednika, na drugoj strani su ljudi koji su siti silnih presuda protiv Trumpa kojima se ništa nije postiglo i koji vide glas protiv njega kao jedini način da se obuzda..
Šta ti je Amerika.. Kod nas neko vlada 30 godina i onda mu prijete atentatom kad ode u penziju![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ovo je vjerovatno bio izolovani pojedinac ali mislim da je trenutno Amerika uzavrli lonac pun ovakvih mozgova.. Ne bi se ja za*bavao sa tim..
Edit: klinac republikanac na oko 150m od Trumpa još sa visoke pozicije.. Uh kako je ekipa iz ss-a podbacila.. A interesantno koliko je i sam Trump imao sreće da ga sa te distance jedan metak (od više hitaca) zakači po uvetu..
Last edited by Zedd; 14-07-24 at 09:55.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Samo ova slika ima da mu nabaci koji procenat vise.
![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
да су демократе бирале неког другог за кандидата 2016. године до многих ствари можда и не би дошло. но, ајмо Hillary и онда их овај растурио на изборима. последице тога су примјетне. мјесто да за 4 године мантада актуелног предсједника нађу неко ново лице да изађе на црту Trumpu, они опет сличне грешке праве
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
било који кандидат би бољи био и од Hillary. ал јбг, ушушкани побједама Obame двапут. ајд да разумијем избор Bidena 2020. год. ишли на сигурно. ал сад баш ниђе везе
ђе то виђe да га је погодио метак у груди?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Napadacu se po faci vidi da ima neki oblik daunovog sindroma. Zaostao u razvoju. (bolest)
100% je tajna sluzba imala info i (po naredjenju demokrata) pokusala da pusti ovog bolesnika da bude uspjesan ali srecom su omanuli i ispali idioti zajedno sa napadacem.
Trump pobjedjuje opet i to je to.
Likoln, Kenedy, i evo sad Trump... Atentator biva odma ubijen da se sve zataška, ali ovog Trump-a bog spasio ovđe. Mada što jes ovaj je mogao dalje da nastavi da puca po narodu i da napravi veći masakr.
Last edited by Solid; 14-07-24 at 10:58.
Ne, ja sam djed.
Pa, jeste zabrinjavajuce ono sto je onaj svjedok rekao. Punih 3-4 minuta su pokazivali policiji i tajnoj sluzbi covjeka koji na vrhu zgrade puzi S PUSKOM i.. nista. Tek kad je zapucao, onda su ga ugasili. To je prelose...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
U tajnu službu US-a u čijoj nadležnosti je zaštita predsjednika/kandidata kao i drugih vitalnih ličnosti se ne primaju ljudi po konkursu kao kod nas (jel veći Srbin ili Crnogorca ili u ovom slučaju demokrata/republikanac).. Za tebe vjerovatno nepojmljivo ali u pitanju je sasvim drugačiji set vrijednosti đe se obavezuju da štite gorepomenute osobe po cijenu gubitka sopstvenog života..
U konkretnom slučaju greška SS-a je bila što se nisu obezbijedile uzvišene pozicije na periferiji (tu je najveći propust drugog i trećeg prstena obezbjeđenja).. Takođe predpostavljam da se ovakva okupljanja ne obezbjeđuju nivoom kojim se obezbjeđuje nastup trenutnog (aktivnog) predsjednika..
Ima tu više faktora ali govoriti da bi se demokrate ili bilo ko drugi sa političke scene samozapalio zbog osobe poput Trampa? Genijalno..
Ako ti je ovo teško za skapirati, nastavi sa trećim okom, baba, čuj mene deda..
ima jedan problem tu, što je kosina takva da ga SS sa onog drugog krova nije mogao vidjeti dok se nije izdigao da puca, drugo što su možda mislili da je njihov (ako je napravio fejk legitimaciju)
djeluje kao problem u identifikaciji, nijedno obezbjeđenje nije 100% sigurno pa ni njihovo
Najčudnije od svega je što su bukvalno imali samo 3-4 objekta/krova da obezbijede.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Zavisi ko mu je dodijeljen kao pratnja.. Greška je napravljena u procjeni njegove bezbjednosti pa su sa tim odredili nivo pratnje koja mu je data.. Opet, ovakvi govori kandidata nisu obezbijeđeni kao što je obezbijeđen aktivni predsjednik..
Što opet ne umanjuje činjenicu da su napravili dosta propusta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks