да се испувају мало што би рекли ту неки локални дфовци
Sent from my iPhone using Tapatalk
да се испувају мало што би рекли ту неки локални дфовци
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ANB ima informacije o atentanu, a ništa nisu javili Policiji koja ukida Đukanoviću obezbjeđenje. Strašno...
CG BIA izdajnici u akciji!
ANB ima operativna saznanja planiranju atentata na Đukanovića
https://www.cdm.me/hronika/anb-ima-o...na-dukanovica/
A kako bi nas obične smrtnike zaštitili?
Stanje u bezbjednosnom sektoru je alarmantno!
Last edited by mneonly; 13-07-24 at 20:46.
Love, peace and respect.
Нова парадигма источних "светова" - ако се одбраниш оптужићу те да ме нападаш!
П.с. ово њихово ДПС = човјек који не подржава четничку идеологију
Last edited by avet; 13-07-24 at 20:56.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
DW posvetio članak/video Beogradu.
https://www.dw.com/en/by-2050-belgra...video-69635203
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
E vala nećete kako ste naučile, pa da nećemo leba jes. Utulit ćemo i vas.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Rođeni brat Joanikija.
Edit:
Eo pisasmo avet i ja u isto vrijeme.
A ono to je i nebitno na kraju krajeva.
Last edited by Bluemoon; 13-07-24 at 22:42.
Vjerovatno ga je kapitalizam školovao,zaposlio,liječio...
Inside job.
https://adria.tv/vijesti/ekonomija/p...tm3ki51h8md42k
Zef Dedvukaj iz Malesije ove godine proizveo je 300 tona lubenica.
Nadao se, kako kaže dobrom plasmanu na tržištu, ali trenutna cijena nije dovoljna ni da se pokriju osnovni troškovi proizvodnje.
“Cijena je od sedam do 10 centi. To je mizerno neko da čuje. I pored te cijene, mi nme možemo prodati lubenicu. Oko 60 odsto poljoprivrednih proizvođača još nije ušlo u baštu da bere jer nema kome prodati”, žali se Zef.
Stanje nije bolje ni u drugim oblastima, kaže Emir Frljučkić iz Vranja, koji prodaje breskve i kruške.
“Snalazimo se po pijaci i prodajemo voće po nekoj mizernoj cijeni, znači po 80 centi i po kilogramu i 70, gdje se ne isplati ni raditi na tu cijenu. Po 10 centi i po kilogramu su prodavali sinoć lubenicu u pijaci pored mene, krompir po nekoj cijeni je 20 centi. To je ispod svake cijene, a sve zbog uvoza”, pojašnjava on.
Oglasili su se i iz Resornog ministarstva saopštenjem. Nemaju, kažu, mogućnost da tržišno intervenišu.
Molim Spajica da intervenise i ovo resorno ministartvo ukine jer imaju poluge ali ne umiju da koriste a dosta samo da sa kontrolama uspore uvoz zbog zdravlja gradjana a ne pusti da se ne pokvari!
Ista prica zadnjih 20 godina jos nije dosao sposoban ministar poljoprivrede da brine o lokalcima! Svima je posao izgleda da nabave puzeve,jagode,maline ,sadnice,krave stoku za prodaju a niko nece domacinski da postupa e moj Tarzane i Milutine vazda li imate naslednike!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Prije 5-10 godina je ista stvar bila sa lubenicama, otkupljivali su ih Voli i Lakovic i kod njih je cijena bila ili 8-12 centi po kilogramu
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Svake godine na kamionskoj pijaci se mogu vidjeti sleperi srbijanskih i bosanskih tablica dje utovaraju lubenice, ne znam sto ovoprdnjavi Ppipun. U stvari znam...samo se nadam da je glavu dobro namaza necim, da lakse klizne
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
45 centi lubenica iz Grcke u Franci Ulcinj.
80 centi na ulicu ali ne mogu znati je li Ulcinjska ili kupljena u Francu.
I u Ulcinj proizvode od raznih vrsta rasada, nedje sam.bio kad je jedan gomilu od Radonjica uzeo, tako da...
Jutros prvi put u Porto novi poslovno (fala đokovicu) lijepo nema sto naplatih kapetanima usluge, vratih se u pg povedoh djecu na knjaz i neki bas utisak imam da je ipak ljepse u porto ... no aj sad bili vidjeli cisto sumnjam vise da cemo poci, jednostavno ne vrijedi te pare...
Ps: extra je odrađen ovaj aqua ali nesto fali ...
Last edited by NetworkMaster; 14-07-24 at 14:07.
ANB imala informacije o pripremi atentata na Đukanovića još u srijedu 10. jula, ali nije obavijestila Upravu policije!
https://www.antenam.net/drustvo/hron...fRnsQll3fFpkIg
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Jel ovo kuknjava sto mu je ukinuta dnevna smjena cuvara ? Nista privatna zastita...
ANB ne valja imaju lazne informacije o drzavnom udaru
BIA ne valja jer je javila tacne informacije o drzavnom udaru
Pa kojoj agenciji da se vjeruje ?
A u principu kako zastititi obicnog civila... ?
Tko leti, vrijedi...
Slobodnog veli hahahaha
Što je još gore nije jedini ko vjeruje u to...
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks