https://www.instagram.com/reel/C9MiE...c5ZG0xbTE3OA==
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Bilo vec na prosloj strani
https://forum.cdm.me/showthread.php?...00#post6063800
--------------------------
Do Not Disturb.
Треба да наручим мало скупљу мото опрему, типа одијело. Продавац се сложио да стави мању цијену. Који је ризик да то не прође него да ребну неку њихову цијену и наплате фул порез и и царину? Каква су искуства
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Oces % rizika ili kako?
Ne znam sta je u pitanju a i od toga zavisi 'sreca' da li ce samo da prodje ili ce ti traziti izvod iz banke kao dokaz o placanju na osnovu kojeg ce naplatiti dazbine ukoliko je vise od 75/150e.
Imas gro slucajeva gdje su artikli preko 75/150e prolazili bez ikakvih problema. Sa druge strane imas dosta slucajeva gdje je carina trazila dokaz o placanju iako je artikal znatno ispod minimalnih 75e.
Tu je 'sreca' (nazovi je kako oces) kljucan faktor. Moj savjet je da narucis samo ako si spreman sve da platis i da racunas na to.. A ako 'prodje' onda da smatras da te carina/drzava castila i lupas se nogom u guzicu.
Do Not Disturb.
Ne znam za vas, ali meni u Nk samo stigne sms poruka "paket na salter" ... Jeste da zivim od poste 100m ali ako su u obavezi da je dostave, dostavite je sve vam ...
Ja platih neke folije za telefon vise tj skuplju dostavu, kad ona isto na HU. Toboze do 20tog jula.
Meni stiže folija za ekran Nilkin za 8 dana. SG pošta.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
NILLKIN International Store
https://a.aliexpress.com/_EwPeEnd
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ima li ko iskustva sa refundom na ebay-u?
Poručio sam tri stvari, dva artikla iz Japana i jedan iz Britanije.
Tri različite prodavnice, sa odličnim ocjenama, ali bez trackinga.
Obje stvari iz Japana stigle brzo, jedna za nedelju druga za dvije nedelje.
Ovo iz UK je pisalo da bi trebalo da stigne kroz mjesec dana, ali evo prošlo je dva mjeseca i ništa.
Kako ja razumijem prvo bih trebalo da kontaktiram prodavca.
Tek poslije toga mogu da apliciram za refund, ali ni to ne znam da li bi ebay odobrio jer nema trackinga.
Sad, čuo sam da većinom izlaze u susret kupcima, pa reko da vidim jel ko od vas možda radio to.
Zvao sam sad našu express poštu, ali kažu da pošaljem mejl ako želim da mi se provjeri ima li šta moje kod njih po imenu.
To ću viđet da pošaljem, al valjda bi me poštar zvao da me nije našao kući, broj mi piše na svakoj pošiljci, al opet ne vjerujem im toliko u profesionalnost.
Evo kada tebi bude donio, pitaj ga sve.Momak je dao posiljke,rekao "mi ne uzimamo novac" i zatvorio prozor!
Taman djeci da kupim sladoled za te pare,a dublje bas nije zanimalo odakle mu moje posiljke,jel firma ili privatno lice.
Bitno da ih je dostavio,i idemo dalje
Sent from my Aber kutija
pa ti pitas nas od kad je novo. evo javicemo ti mi od kad nama stigne i kad ne pitamo ni mi
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks