Ima da procvjeta sad kad 2 Mila se sastave
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
U 10 am ti bi da se vrati DPS.![]()
E nema dosadnijeg lika ni u Beograd.
Co'ek kao najpokvarenija ploca na svijet, isti 'template' drobi eo mjesecima, bez stajanja.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Вјерски туризам. Није туризам само море и планина.
„Дани породице Романов у Никшићу“ од 17. до 21. јула
https://www.in4s.net/dani-porodice-r...17-do-21-jula/
„Дане породице Романов у Никшићу“ организују Туристичка организација (ТО) Никшић, Невладина организација (НВО)„Пандурица“, Општина Никшић и Саборни храм Светог Василија Острошког Чудотворца.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bar organizuje Barski Ljetopis tradicionalno uz sav kulturno/umjetnički program a Nikšić ajmo u srednji vijek.
Kakav je Nikšić ima programe nekad no ajd.
NPR onaj festival uličnih svirača koji je bio bruka dobar pitanje oće se održati ove godine.
Last edited by Bluemoon; 11-07-24 at 20:25.
Kamo srece i radi ovoga da dolaze turisti u Niksic...
Organizacije su im nikakve...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nas sve jedino stranci promovišu mi smo zrakači.Koga briga za veče Romanovih,uostalom.Postavila sam cio njen video na temu Nikšića koji niko vrv nije ni pogledao.
https://youtube.com/shorts/GQzcXtQAZ...w7LuZ8R9KDjIlZ
Last edited by Bluemoon; 12-07-24 at 21:30.
Sad sam to htio da napisem za Kapetanovo jezero , drug je tamo jeo jagnjetinu a on zbog vjere u jagnje se razumije doktorski i kaze da nidje nije ljepse jagnje nego tamo! A nista specijalno da je bilo sa raznja ili sl bukvalno krtola i jagnjetina iz rerne
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nekad se čovjek u Crnoj Gori bolje sporazumije sa strancima no sa svojim sugrađanima.
Jeste prelijepo je posebno ko voli kampovanje Nikšić nudi dosta.Nije Nikšić samo nekakvo okupljanje oko Romanovih (to se inače čini mi se i u Podgorici održavalo) inače Rusi na to ne bi došli ni pod razno.
Organizovale su se za njih neke kulturne večeri (na primorju) no tu su bili više savremeni umjetnici,književnici,karikaturisti kakvi crni Romanovi.Nisu Rusi zaglavljeni u srednji vijek ka neki.
Last edited by Bluemoon; 12-07-24 at 21:44.
Zaglavljeni u prošlosti, čim toliko pominjemo likove, događaje, sve što je nekad bilo, sve što je pop Mićo zaboravio...
Analiza svih stanja, ili stanje mirovanja?
Svaki dan je dobar za upiranje.
Oćemo na veče Romanovih?Tačno vidim što bi Rus reka nešto ovako:
https://youtube.com/shorts/2xik0o_DS...BcL9PAH0hsN7H7
Aoooooo
Svaki dan je dobar za upiranje.
Turisticke radnike na Zabljaku iznenadili turisti sredininom jula. Ovo samo ima kod nas da restorani i kafici nemaju dovoljno konobara, da cekas na narudzbinu od pola sata do sat, da im prifali pica, kolaca, sladoleda...
Inace sad naplacuju parking svuda, hit je cijena parkinga od 3 eura po satu na potezu od mosta ispred hotela Durmitor do ulaza na rampu za Crno Jezero. Najeftiniji parking je u grazi iza pijace po cijeni od 0,5 eura po satu, ali i tamo postoji zackoljica ne smijes da prodjes pjeske pored rampe jer se onda ona zbuni i ne radivec moras da prodjes kroz dvoje vrata da bi izasao i usao u garazu. Sve su ulice raskopane u spicu sezone,
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Najjača su 3e za parking prema Crnom jezeru. I to nije parking, nego samo rampa, a parkiranje po ćoškova kao i ranije. Centar raskopan. Baš užas.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja sam odavno Žabljak prekrižila kao Žabljak postali su teška seljana.Pogledaj Trsu i slična mjesta u okolini imaš parking đe te volja i milina.
Ono super je prošetati oko Crnoj Jezera ali to više i ne liči na nacionalni park više na vašar.Ne znam,mogu reći da mi je Biogradska Gora daleko bolji izbor iako se tamo nekad kuburi sa parkingom no je besplatan.
Last edited by Bluemoon; 14-07-24 at 22:16.
Legendarni zabljak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Prosječne kuće 200€ noć…
Жабљак и Будва. класична сметлишта
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks