Na telekom aplikaciji ne mogu da platim racun sa NLB Sun karticom, od prvog dana s anjom placam. Da li neko zna treb ali neko odobrenje na NLB aplikaciji?
Na telekom aplikaciji ne mogu da platim racun sa NLB Sun karticom, od prvog dana s anjom placam. Da li neko zna treb ali neko odobrenje na NLB aplikaciji?
Treba odobrenje na NLB pay. Mada meni nije prošlo ni sa tim odobrenjem prošlog mjeseca, ne znam jesu li regulisali do sad.
#fakenews
Ima aplikaciju NLB Pay ali mi ne trazi potvrdu, samo telekom izbaci neuspjela transkacija.
Last edited by montenegrina; 09-07-24 at 12:41.
https://www.nlb.me/me/stanovnistvo/o...nline-placanja
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Razumijem ja sve sto ti meni kazes ali meni ne izlazi ovo da potvrdim na NLB Pay![]()
Stanje je slijedece, iz banke odgovor.
Telekom ne podrzava nosi sigurnosni sistem koji je implementirala NLB banka. Nece moci placanje. Je li ovo moguce, 21 vijek da idem u poslovnicu da platim racun![]()
Imam e banking, nije problem ali aplikacija i ne mozes platiti, ja to jos ne mogu vjerovatiErste provjereno radi.
Last edited by zeks; 09-07-24 at 13:42.
Always,forever and beyond ...
Lazu i salju dvosmislene odgovore.
Ja sam uspio platiti prosli mjesec (istina sa dosta pokusaja), ovaj mjesec mi inicijalno nije ni iskakala verifikacija za Telekom prvih par dana, kasnije je taj dio proradio (dobijem verifikaciju tokena, tacnije taj popup) ali dzaba sto ja approve jednostavno ne prolazi. Par postova ranije sam napisao sta su odgovorili.
Prakticno isti problem kao kod tebe a dva totalno razlicita odgovara.
I ja sam mogal proije sve lagano, ovaj sistem je rece mi ova iz NLB da je od 1. juna. Ali ne vjerujem im dok ne dobijem potvrdu i od Telekoma.
Ja prosli racun platih sa ovim "novim sistemom", mada, kao sto pomenuh, iz desetine pokusaja. Isto tako mi jedan racun prosli mjesec nio uspio proci (isto NLB Pay + Telekom app) vec sam morao u Telekom da platim tamo a njihov komentar mi je tek najbolji, nesto tipa "Ma prvih par dana cim dodju racuni sistemi prakticno ne rade uopste...".
Javi pls kada dobijes info od Telekoma, zivo me interesuje sta ce tebi reci.
NLB generalno ima ljude u podrsci koji veze s' mozgom nemaju, tj. pricaju price koje veze sa istinom i realnim stanjem nemaju.
Vjerovatno je to i za 'sistem placanja' koji su tebi pomenuli.
Ja sam imao takvih zilion slucajeva, poslednji onaj sa Notinom gdje nisam mogao da platim i zena me ubjedjuje da je sistem blokirao Notino kao nesiguran a milion ljudi preko njega kupuje i koleginica isti dan platila NLB karticom.
Iduci dan sam i ja platio svojom... nikakve blokade nije bilo nego je bila neka privremena greska, samo cura zaposljena u podrsci blage veze nema o cemu prica nego eto... da nesto kaze.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Je li neko dobio ovo ažuriranje?
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Jesam ja al nesto nisam presrecan sad moram 3 klika da dodjem do liste partnera a prije si sve to imao na izvolte na klik jedan....
A vjerovatno ima poboljsanja nevidljivih....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je i dalje posljednje ažuriranje koje nudi Google Play ono od 01.07...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Pa i meni je to ali se promijenilo samo od sebe
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Odogvor na mail od NLB, takodje da posotji problem za placanje sa Telekomom. Mi smo za kameno doba a ne za napredne tehnologije.
Vi i dalje koristite nlb… treba vam par minuta da otvorite racun u HB, Erste… i za par dana dobijete kartice, pa zatvorite NLB i rijesite se muka.
https://www.nlb.me/me/nlb-banka/novo...ni-od-29062024
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Onaj HB na čiju se app žalilo 10 ljudi na ovoj temi u potonje mjesec dana?
#fakenews
Stvarno je lose rijeseno placanje kod HB-a, ne razumijem zasto mora da me vrti za mtoken placanje kada sam vec u aplikaciji.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks