Pa dobro, samo je o tome trebala javnost da bude blagovremeno informaisana a ne da saznajemo iz prica rekla/kazala/ne znam tacno.
To je u suštini ovo pretpostavljam, biće kao u Srbiji što je najavljeno prije neki dan, za pošiljke koje nemaju tracking broj, dostavljaće ih neka privatna kurirska služba i to naplaćivati.
Podržavam, rasteretiće se Pošta maximalno a svi ti paketi bez trackinga kojima treba od 60 do 120 dana da stignu do nas, nisu ni vrijedni cimanja.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 07-07-24 at 20:28.
Pa dobro, samo je o tome trebala javnost da bude blagovremeno informaisana a ne da saznajemo iz prica rekla/kazala/ne znam tacno.
--------------------------
Do Not Disturb.
Stigoh da editujem post, ovo je neka moja pretpostavka jer vidjeh na drugom forumu da se otvorila priča prekjuče oko ovoga u Srbiji.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
ovoj je poenta da posta gubi neki vrijedan ugovor, a to sto se posta raspada decenijama unazad,u svakom smislu, nema veze.
nothing comes from violence and nothing ever could
Do Not Disturb.
Alibaba i Pošta CG nikad nisu imali nikakav potpisan ugovor. (i tačka)
melemna pala na aerodrome.
kako je posiljka sa alija zavrsila kod ntc-a?
nothing comes from violence and nothing ever could
Vjerovatno će dostavu raditi privatne kurirske firme za određene pošiljke.
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Meni je stigla posiljka sa Alija ali ne preko poste vec kurira koji je rekao preko telefona da radi za Aliexpress. Nije trazio 1e kao posta. Isporucio je kod mojih pa nisam vidio kurira sta vozi tj za koju firmu radi. Viberapp ga je registrovao kao Aliexpress...
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Hoce li dostavljati pink panter
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Meni juče stigla,dostavio poštar i to je to. Kakvi ugovori i gluposti,šta baljezgaju ovo? 😅
U Srbiji pakete sa “Temu” dostavlja posta ili dexpress. A imaju lokalnog zastupnika “Transfera DOO”. Pretpostavljam da oni uvezu kontejner i onda to usitne prema krajnjim primaocima
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
I meni danas posiljku donijeli, kaze dostava sa AliExpress-a. Rece da su preuzeli neki dio Postin da rade, pojma nemam. Nije uzela onaj euro koji se inace daje. Na trackingu Poste nikakav info nema o paketu, inace je cuveni HU.
Znaci sve u svemu fejk njuz od gospodje koja je pocela da laze i iz razonode a ne samo iz licne koristi.
Okej.
Do Not Disturb.
https://www.instagram.com/reel/C9MiE...ZzNWZ5cWZicDEw
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Sta smo rekli da je ovaj "Seller's Shipping Method"?
Vidim da je 'tracking unavailable' pa mi to ne uliva previse povjerenja.
Do Not Disturb.
Meni je na par porudžbina pisalo da nema tracking pa je ipak bilo. Mislim da je bio cainao for special goods i da je otišlo preko litvanske pošte kao registered airmail.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Takodje I meni pošiljka stigla sa Ali express a donijela neka žena, ne bijah kući da vidim o čemu se radi. Al onaj 1e nije tražila. Podgorica je u pitanju
Sent from my 2201123G using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks