Gledam juce idiota sa skodom oktavia , pjesak prelazi ulicu van pjesackog a on mu se priblizi bukvalno uz nogu i sirena do kraja...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
A zasto pjesak prelazi ulicu van pjesackog prelaza i pritom primorava vozilo da uspori?
Mislim da je to bitnije pitanje nego sto je 'idiot' legao na sirenu.
Ja ne stajem uz nogu ali itekako sviram degenericima koji prelaze van pjesackog (pogotovo kad je pjesacki relativno blizu nego su lijeni 10 koraka da naprave), bez obaziranja na vozila koja nailaze kao i oni koji prelaze na crveno jer je pjesacki bice bitnije od svijetla na semaforu.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne znam kapirate li da to sviranje smeta i ostalim ljudima u okolini a sa njim se ništa postiže
Kapiram da sviranje moze da ukaze na nesto pogresno.
Da najprije akter zna da je uradio nesto sto nije trebao. A i ostali dobiju besplatni prikaz greske, da se uce na tudjim a ne svojim.
Do Not Disturb.
Top, mene redovno probudi neko sa iživljavanjem na sirenu ispred zgrade da slučajno ne bih propustio grešku na koju ukazuje
Zašto se gine?
Je li moguće da ovdje pretiče smećaru?
https://www.instagram.com/p/C9H53TGt...J0czJzYmR1djJj
Ne sumnjam u Bemax da ga nece dobro kazniti... kao i svakog njihovog vozaca slobodno se raspitajte...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam vala prvi degenerik jer nikad motorom ne cekam kolonu, juce sam na granicni prelaz jedno 100 auta preskocio
Sent from my iPad using Tapatalk
E neki dan na Ilino brdo par motociklista obiđe dio kolone i stade na jedno 5-6 mjesta od početka. Dolazi posle par minuta naš službenik da otvori drugu traku za prolaz ali je prvo njih dvojicu vratio na kraj kolone a napolje 30 stepeni. Mislim da to samo kod nas može.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
A slusaj, jel i Bog dao da motor preleti sve, vala mi to ne smeta. Neka ih.
Meni smeta preticanje sa desne bande i uskakanje iz sporednih ulica... mimo toga neka, neka narod prosisa kolone, svi bi mi tako da smo na motore.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Jesam li ja kriv ako idem spoljasnjom trakom kruznog i nasadim se u ovoga sto bi da udje u unutrasnju traku ali nece da saceka da se prikljuci dje treba nego udje skroz u spoljasnju? Cisto da znam da mogu da spustim brzinu i full gas da sledeceg takvog ostavim tu na licu mjesta.![]()
Nemoguce da su ljudi tako bezobrazni, glupi ili jednostostavno zaostali u razvoju da ne mogu da razumiju da se za ulazak u unutrasnju traku ceka na isto mjesto dje i za spoljasnju A NE U SPOLJASNJOJ
Izbači to ovdje -> da se razmijene nova iskustva i mišljenja.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...pravila/page29
Pa i ja velim prosto im bilo ali ih ovaj vrati nazad i to ne odma nego je prošlo i pet minuta sigurno da su stajali tu. Realno za motore su i registracije skupe i daleko rizičnije je voziti motor nego auto pa makar treba da iskoriste te neke pogodnosti da obiđu kolonu i da se probiju da budu prvi na semaforu.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
To su teski smecari od sluzbenika, ja predjem kolonu ali opet stanem medju prvima da me neko pusti iz kolone, i svaka cast uvjek me puste ispred njih, a za vracanje, evo na Albansku granicu cak imas poseban prolaz za motocikliste, pjesake i bicikliste, ali mi vazda pametujemo.
Stani zar to nije preticanje kolone? Motoristi uvojek postuju pravila?
Kolega, napravi razliku izmedju preticanja i obilazenja.
Ja obilazim kolonu jer se automobili ne krecu, necu stvarno cekat na 35+ stepeni 50 auta koja su pod klimom, pri tom nista ne gube ako prodjem prvi.
Ne pricam ja sto je OK, nego stalno slusam pricu da motoristi postuju sva pravila ka’ niko na svijet. Bukvalno je pisan zakon po njima kako su ispravni.
Mislim da ni u jednom slucaju nije ok po saobracajnim pravilima obilazenje kolone koja sa razlogom kolona.
Realni ne smeta mi u vecini slucajeva, ali isto tako kada dodje njih 7 sa po dvoje na motoru je isto kao bus da je dosao.
To sto oni nemaju klimu, sto su pod opremom to vole i to su birali.
Obilaženje, kako ne
Pogotovo kad u nepreglednoj krivini nalete direktno na tebe 'obilazeći' kolonu. Mnogo puta sam imao takvu situaciju.
Čast izuzecima, ali pretežno su ovakvi.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Da se razumijeno poznajem bas motoriste koji rijetko voze kroz grad, uglavnom otvorene ture. Ali brate ne seru da ne prave prekrsaje i da su ovo prekrsaji.
Ja sam u auto, on na motor, za isto vrijeme prolazimo granicni prelaz.
Uvijek cu pustit ali brate samo mi ne kukajte za ono sto ste sami birali.
Neka bace kamen na Harija svi koji nisu zaobišli kolima kolonu šlepera na GP Dobrakovo a mogli su
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks