Sta je uradio?
E kako mi je milo su ovu divljac zaustavili... a broj degenerika danas trocifren, umorio bih se da nabrajam situacije...
![]()
--------------------------
Do Not Disturb.
Sta je uradio?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ovaj konkretno malo divljao... od samog ulaska u kruzni preko makazica tom pravinom od kruznog do mjesta gdje su ga zaustavili gdje je isao vjerovatno 2x preko dozvoljene (tu je 50km/h).
Bilo je i mnogo gorih po gradu, najvise na semaforima... svaki put neki novi "trik" vidim... Sad cekaju u traju za skretanje a onda prije zelenog nabiju gas i presjecu ti put kako bi se ugurali prije tebe i nastavili pravo.
Do Not Disturb.
isprobavao tablice
nothing comes from violence and nothing ever could
1. Idem od zabjelske vektre ka stadionu zabjela u desnu traku ispred mene 3 kola.
Idemo mi jedno 30km ja rekO sto je ovo i prelazim u lijevu traku kad u 3 kola (3 zenska vozaca) guslaju jedna za drugu.
2. Kod trgovinske ocu lijevo ka hotelu ljubovic zeleno iz suprotnog smjera nidje nikoga auto ispred mene ne mrda ja sviram kad vidim djevojka dize glavu.
Logicno cackala telefon.
3.Posle sat vremena kod streljackog prodjose ispred 3 kola i stoji auto na semafor ne mrda ja sviram krece dzip.
Prolazim posle 100m pored nje zena zalegla na telefon.
Sto je ovo sa zenskim vozacima i telefonima ovo je prizor.
Što se tebi sve dešava nema ni u Indoneziji
Je li Bizbi kako ti to sve vidis ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/C9Ct-...R3aGhwdDJwbg==
Jao mukice njene...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Danas dva lika na motorima, Pg-BD, mislim da je Yamaha R1 I bmw s1000, obojica od opreme samo kacige, bez rukavica, šortsevi i majice kratkih i neke obične, platnene patike
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Taman sam htio da napisem kako to da na vozilu ima 2 pisma, a na uniformi samo jedno, odnosno latinica, ali ako bog da na novim uniformama ce biti i cirilice!!!
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...-nove-uniforme
Sa Milom i Depesom na celu vrijeme je stalo 30 godina, a sa ovima se vraca unazad.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ovo je pakleno sto se po HN cini vec dva mjeseca. Kako ljudi voze jbt, cudo je da mrtvih nema svaki dan. Dje nam je policija da vata ovo.
Lik me sinoc u tunel pretice, ulece u makazice, sou.
Ne vozi mi se poslje 22h, tada krecu trke.
Danas stanem narodu na zebru da predju ulicu, lik nedje iza mene iz krivine pretice kolonu, moja traka, dobro oh sve ne ubi.
Btw, ove pajdomane na trotinete treba sve bacit u more.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 06-07-24 at 19:04.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Sad ce kurs polakote
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Peticiju treba neku napravit da se vozacima Golf petica oduzme i auto i vozacka, pored vozaca Caddy-a definitivno najbezobrazniji i najneznaveniji.
Za CG je resenje jednostavno, prije svega treba vise policajaca na putevima, ne samo da stoje da se stekaju iza raznih krivina dje fataju na radar i zajebancije nego da su redovno u saobracaju i da ih svudje ima. A drugo je da je osiguranje na auto OBAVEZNO, naravno da je skuplje za ove krntije i to pa ko ima para da placa skuplju registraciju i cuda siroko mu polje neka radi haos. Ovako kad tebe neko osteti je skoro nemoguce naplatiti se, vrtis se po sudova pola god-godinu da bi na kraju ovaj ufatio neku vezu i ti pojeo g*vno.
Danas prolazim pored Masinske, polazu vozacki. Izasao u Bajt, vracem se u kola i propustam jednog kandidata, na semafor ka Momisicima nekolika auta, ovo za polaganje skrece u lijevu traku(koja je samo put hrama). I lagano iz te ide pravo. A par stotina metara dalje, prije semafora sledecih, staje ispred kontejnera na sva 4. Strasan instruktor.
E što je radio noćas lik sa Golf 7 GTD PG LH 5**
Znači katastrofa
Prvo je od Jaza do Budve preticao kolonu po 7-8 auta, poslije kod Očinića uleće jednome u makazice, da se čovjek iz suprotnog smjera nije pomjerio udesno direktan sudar.
Niz CT prema PG kolonu je ređao, nije gledao da li je puna ili isprekidana.
Kako se takvima iz krivine ne zadesi kakav šleper da ga spršti i odmah jedan manje
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Treba poslati link ovog topica Djukicu i ostalima.
Prema tome, šta da ti kažem?
Zaboravio sam
Čini mi se da je 556 ili tako nešto, ali nisam siguran
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
O čemu mi pričamo rođaci kad su nam i “instruktori vožnje” retardirani, a ovo je najblaža riječ kojom mogu da opišem jednog starog panjata iz Zarubica auto škole (NK).. Prije par dana nasadi se lik u moja vrata (vozačeva).. Paralelno pored njega uz značajan prostor koji sam mu ostavio i još se pravi lud kao da me nije vidio a bukvalno sam
naspram njega.. Iskače iz auta i kao “pa moraš da paziš”..
Uh.. Razmišljao sam da ga savijem između auta i izbatinam pa nek sve ide u lijepu jer me rijetko neko izbačio iz takta kao to staro govedo..
Praštajte ali morah malo da izdušim..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks