Love, peace and respect.
Zbog ovog cijenim Spajica....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
I ja sam bježao sa časova kad nisam bio spreman da odgovaram.
Za crnogorske političke aktere i njihove sledbenike/pristalice, može se reći ono što je Borhes rekao o peronistima: oni nijesu ni dobri ni loši, oni su nepopravljivi.
Last edited by Atejista Vljernik; 06-07-24 at 12:17.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Ako nisam nešto propuštio, Spajićeva partija čiji je predsjednik i vlada čiji je predsjednik su se ozbiljno bavile Srebrenicom i Jasenovcem.
Tako da malo mašiš loptu sa “ekonomina prije svega” Mickeyem.
A i ako malo kraducka poneki stančić u BGH2O ili neku kućicu u Stolivu što se ne bi malo o tome ćaskalo.
O “ničijoj kući” pisalo se godinama i trošili sati i sati.
Ili možda nemojmo ako je naš?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ti bi da i ovi jašu 30 godina.
Svi li su isti... prevaranti.
Love, peace and respect.
“Svi znaju da sam doveo idiote. Svi znaju da sam doveo polupismene ljude koji ne znaju da rade taj posao i kojima ne pada na pamet da znaju da rade taj posao, ALI znam da ce oni koji me glasaju reci “ali su nasi”.”
https://x.com/AlexBFairy1/status/1809509495518716134
Love, peace and respect.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Јебеш власт која кохезију и ауторитет нема.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
DPS je propao zbog satelita i bs inmanjinskih partija.... ni oni se nisu pitali....
Aj sad zamisli ti ovo nema plakanja za dps... idemo dalje Dusjo je tu zdravo krilo sve su zaboravili biraci..resetivali su se...
Jel postoji ijedan coek koji bi mogao da uzme vecinu glasova bez satelita?
Па да није било Дритка и афере Квон уочи избора, па онда Јакова са гурањем Дф-а по сваку цијену, запошљавања и уцјена, па да људи немају тако ограничен мозак итд итд , можда би смо имали мало другачије приоритете од изгласавања резолуција. Овако трпи и прави компромисе. Хоћемо много ал да ли је то реално ?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Nije baš kao Ljaljovo đeljanje totema, ali jel realno ovo?
https://x.com/SaranovicDanilo?ref_sr...-nove-skode%2F
Tko leti, vrijedi...
Nije poenta da bilo ko uzme apsolutnu većinu i da samostalno formira vlast. To nije dobro. Poenta je da vlast treba da čine politički subjetki sa srodnim programima i ideologijama. To je jedini način da se napravi stabilna vlast. Ovo što zadnje 4 godine imamo jeste papazjanija svega i svačega, dijametralni stavovi i ideologije ubačene u jedan ekspres lonac. Čak ni nezasito zloupotrebljavanje državnih resursa ne može da ih učini stabilnim. Jednostavno imaju suprotstavljene ciljeve. Biti protiv dps-a više nije dovoljno ni za šta, naprotiv. S obzirom na to da im je kako je radio dps jedini odgovor na nesposobnost i zloupotrebe koje sami prave, biti kontra dps-a je postalo štetno po sve nas. Alibi za sve i svašta, a dps prepolovljen u odnosu na period iz vršenja vlasti.
Last edited by NHM; 06-07-24 at 19:43.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Prije bih ja to definisao kao bezmudost.
- Momci, raspravljamo o Jasenovcu posle Srbije.
- Smijenićemo te.
- Izvolite smijenite. Samo što ja ostadog tehnički premijer taman toliko da vas sve maknem iz EPCG i raznih CESIDA. Pa ćete na izbore gologa qwrtza. Buyrum momci.
Prvo što primjećujem kod Spajića je kukavičluk i da se ni sa kime ne konfrotira. To može ako si diler šitkoina. Ne ako si premijer gdje si izložen gomili suprostavljenih društvenih interesa.
Tko leti, vrijedi...
Kad je DPS dosao na vlast on je imao uz sebe INTEKTUALCE ljude sa cetvorogodisnjim fakultetom (Podgorica,Beograd,Zagreb,Sarajevo) i ti ljudi su od 2015 u penziju ili su pomrli...., onda nastupaju od 2008 godine becelor fakulteti i becelor diplome i ti Intelektualci idu u politicke partije....
Dokle god se ne ukine becelor i vrati stari sistem studiranja ovu zemlju mogu samo da vode veca goveda od GOVEDA...
Prica mi jedan Mugosa stari advokat veli ja kad pricam u sudnici oni me ne razumiju uzimaju knjige i zakone i listaju...
Old school vs Becelor
Spajke nema muda da rece idiokratiji mrs ali porazno je da ta idiokratija ima glasace koji je dovode do statusa u parlament.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks