Im ali nedje kod nas da se uzme ohlins 01309-01 ulje za amortizer?
\\OFL•GIC
Ne, zaro sto ima A kategoriju, smije da vozi od 50cc pa do 5000...
Sent from my iPhone using Tapatalk
imbecili su uveli obavezan Euro 4 za uvoz motora što znači tek od 2017. godine na ovamo, u suštini zabranili su uvoz polovnih motocikala, živjele gužve i neuropsihijatrija
garantujem da strastveni igrač pasijansa koji je donio tu odluku uopšte nije ni znao za ovo, već mu se brojka učinila fina eto Euro 5 za auta ajmo Euro 4 za motore
She is only here to annoy herself!
Kakvi debili.... bravo experti za euro 4... konjine samo prepisujte
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Euro 4 je trebao od 2016 god., ali je odložen (evo post iz 2013 god. https://forum.cdm.me/showthread.php?...01#post3479201 ) jer su proizvođaći vršili pritisak.
Čekaj, to praktično znači da se ne može uvesti polovni skuter od 50 kubika?nije smješno zapravo …
uhh znači sad ću mome DR-u da dignem cijenu na 4k hahah
bukvalno će skočiti cijene polovnih motora za 30-50 posto, eto punoljetne razvaljene yamahe r6 za 10.000e
i ne samo to nego je strastveni igrač pasijansa prepisao to vjerovatno iz HR pa imamo riječi tipa UPORABA koje nisu zvanično u našem jeziku(na stranu sva nepismenost tipa podkategorija umjesto potkategorija i slično), a nesrećni ministar prije potpisivanja to vjerovatno nije ni pročitao
She is only here to annoy herself!
Prodajem Aprilia Pegaso Stradu 650 za … obzirom da ima četri registrovane u CG mogu da stavim koju god hoću cijenuludilo.
Je li vozio ko Hondu ADV350? Je li to ok izbor za zrelu osobu koja je moto početnik?
Sent from my S23 Ultra using Tapatalk
Stay salty.
Pa ljepsa mi je forza iskreno, isti je agregat naravno, uvjek bih isao na 750cc ako nije problem do para, doduse 750 bih prije uzeo XADV a od 350 forza, nekako mi ljepse lezi
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sve zavisi za sta ti treba, ako je za voznju po gradu i kroz guzvu onda uvjek sto laksi i manji skuter, ali da je minimum 125 ccm. Ako ces dvoje da se voze komotnije ili si tezi, onda vec min 200-250cc. ADV 350 ima 186kg, i samim tim teze ga je voziti kroz guzvu nego beverli 250 od 150kg ili neki 125cc od 120kg. Ne mislim na krstarenje bulevarom, nego penjanje po visokim ivicnjacima, voznju van ulice, pa i uz i niz po 4-5 stepenika ako drugacije ne mozes proci (desavalo mi se cesce nego sto bi volio). ADV 750 ima 236kg, meni je to pretesko za guzvu.
Sent from my phone
Preudoban motor. Hvali snage i to dosta. Sad sam uzeo prije 3 dana Beverly 400s u Magnus. Za Adv je formula. Tvrd kao djavo ali se vozi kao biciklo. Ako je za kroz grad preporucio bih Beverly. Ako je vise za medjugradsku, onda bi mi Honda bila izbor.
Uzeo sam Beverly da se premostim do polovine avgusta kad mi stize AK550. Pa iduce ljeto ako Bog da Africa Twin.
Last edited by Pasha; 06-07-24 at 19:07.
Zato ja moj 250 ne gasim
Sent from my iPad using Tapatalk
Razmisli onda i o Forzi 750. Mnogo, mnogo dobar motor.Imao sam prilike da je vozim prije neki dan. Odusevio sam se.
Mislim da bih je cak pikirao i prije T-maxa.
Forza je isto brutalna ali bolje mi nesto lezi T-max iskreno, probao sam i Apriliju SRV, prejak skuter, nije mi se dopao iskreno uopste...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks