dibu па dias![]()
kolo muani ugledao dibua ispred sebe.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
dibu па dias![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako Ronaldo ne da loptu nikome ovo je sprdnja...
Sent from my SM-A356B using Tapatalk
идеална ситуација за Silvu. али не може се од чоека који доказани ужасно шутира слободњаке
Ovo sa ronaldom i sutiranjem slobodnih mi je isto kao da na pes imas igraca sve 99 a ne znas izvesti taj slobodni kako treba, samo mu roknes po sutu.. estosecini
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Koja je kvota da ako Portugal ispadne da ce Ronaldo plakati?
Sto radi Pepe svgm coek umro prije par godina i eo ga trci ka 20 da ima
Je li moguce da najbolji igrac Francuske ulazi tek u 85. minut?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
E kako se $eti trener Portugala ko promaši pa iz nervoze prebači u aplauz
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
наклон до пода за Pepea!
Francuzi dominantni u 1 na 1 i fizički jači i spremniji ali Portugalci to postavkom i preuzimanjem kompenzuju.Portugalci bolje kombinuju i taktički bolje postavljeni
Ko god prođe zasluženo će proći dalje
Trebao je Leaa da mijenja prije svih.Izdušio posle 65min
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 05-07-24 at 22:05.
Francuzi ako misle dalje moraju ga dati u produzecima onaj ludak iz Portugala ce braniti penale u to nemam sumnje.
Kakav kadar na Ronalda bješe sad, pa nije za film nego da se gif napravi i okači u sve muzeje svijeta. U sredini kruga, toboš sluša mučenog Roberta i trepće okicama , prostrt u pozu tinejdžerke koja čeka da joj stigne SMS (ili što već rade mladi danas) od simpatije. Pure cinema.
A ovo me podsjetilo na ono kad starom diktatoru na zalasku života svi tapšu i ugađaju, Roberto aplauz, a dječak Conceicao ga bodri poslije promašaja.
A Francuzi cesto po dva igraca na Ronalda, sigurno razmisljaju da ce mu se posrecit posle 50 pokusaja sto je imao![]()
Lise 20min u drugo poluvrijeme, ostalo ne gledah, jesam li sto propustio @To Madeira, studio?
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Ne znam, bio je dobar tempo i malo prekida pa je to zamaskiralo nedostatak akcije i nekih prevelikih šansi, a opet ih je bilo bar po dvije na obje strane. Odlični i jedni i drugi u organizovanoj odbrani, ne ostavljaju prostora nikome. Imao je Dembele nekoliko prodora od kad je ušao, ali je svaki završio u njegovom stilu pa se ni ne broje.
Ovo ti je ono tipično "savršena utakmica završava 0-0" jer je uglavnom svako radio svoj posao.
Mendes Milinkovic Savic
Pepe i Ronaldo zajedno 80 godina, Ronaldo 60 Pepe 20![]()
Ima li iko da smije prnut Ronaldu i penzionisat ga.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Zali boze brzine i driblinga, kad treba da centrira on gleda samo da ide nedje u sesnaest, a nije bitno dje.
Da je Ljoris i dalje na gol, lagan prolaz za Portugalce, ovako bice zanimljivo.
Portugal ka i 2016 kad ga osvojise, kroz produzetke i penale, a sad jos gori Ronaldo, cini mi se cak kod onog starta Manjana da i koljeno povrijedi. Stvarno ce mi bit zao ako Spanci izgube od ovih ili Engleza, uf.
Ne treba zaboraviti da je Portugal tada osvojio EP jer se Ronaldo povrijedio.
Zar se smiju izvoditi penali ovako kao sto Ronaldo uradi?
Ahahahahaha Feliks, Minjon svaki penal procitao, dje ga je bio prije dvine godine.
Oce li ovo Thuram zadnji penal, ko ce zadnji da se smije outline ili tripleta
Ipak Theo, nista od Thurama
Last edited by efamouspg; 05-07-24 at 22:42.
Nema veze Ronaldo za dvije godine je Svjetsko prvenstvo. Eto nove sanse za tebe.
Prodje najgori tim posle srba na prvenstvo
To ozbiljno mislim
Ljudi gola ne dadose
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks