Jakova Milatovića je na političku scenu lansirao zdravkov DF uz podršku SPC. Do tada niko nije čuo za njega i uredno je primao tih 10 iljada u Singapuru ili đe god prije no što je došao da se žrtvuje za narod u CG.
Nakon toga su na talasu programa Evropa sad 1 formirali svoju partiju i stekli ogromno biračko tijelo preko noći.
Upravo ta partija ga uz podršku DFa dovodi do fotelje predsjednika države.
Sad on sve te navedene poliva govnima iz dana u dana i očekuje tačno šta? Ne znam na koje biračko tijelo puca ali će mu kravičino mlijeko od 2,8% biti premasno na kraju.
Nije Jadov bio u Singapur za platu 10 hiljada dolara (valjda singapurskih), nego Milojko. Jadov je bio u erbd za platu 5-6 hiljada, pretpostavljam. A i njih dvojicu i Zdravka je lansirala spc, uprkos df-u ali u ime široke koalicije u kojoj je bio df.
Last edited by NHM; 05-07-24 at 14:56.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
E qq
![]()
Love, peace and respect.
Becic na svaku sliku kao da ga je ubila promaja🫡
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Neće se vratit DPS, pa da nećemo ljeba jes(t) , što jes jes. Uzbičena Zeta
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Gledaj Banja Luke od Zete... e sram vas bilo foliranti jedni! Na izbore pa da vas vidimo prevare ljudske!
Love, peace and respect.
Sto se jezite momci kad vidite trobojku? Bas dobar grb i zastava.
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Čitah opis, lijep grb, dosta simbolike. Po meni dobar izbor.
Što se zastave tiče, pošto su srbi većina tamo i generalno im je bitna ta priča, i zastava je lijepo osmišljena sa trobojkom sa kosom orijentacijom što do sad nisam vidio.
Srećno vam bilo zećani.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Срби гласали за дпс?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Bravo za inovativnost! Još kad bi bio u skladu sa identitetom Crne Gore, bio bi pravi hit kod Pipuna veličanstvenog. Sljedeće godine očekujem da "osvježe" grb sa zetskim lubenicama i muvama, čisto da malo "osvježimo" stvari.
A mogli su dodati još neku duginu boju. Više simbola, više boja, više zabave za kriminalnog Pipuna.
Love, peace and respect.
Grb Balšića, krst Jovana Vladimira, 2 najveće CG rijeke, zlatni obrub od CG simbolike i istorije, a od srpske jedino trobojka na zastavu dok na grb ništa nema od srpskih identitetskih obilježja....
osim ako nećeš da kažeš da su gore navedeni simboli srpski dio istorije i identiteta?
Last edited by lucke91; 05-07-24 at 15:55.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
#IdentitetPoPipunu
Love, peace and respect.
Идемо у корак са временом. Размишљам као генијални Министар МУП-а да пишем постове са оба писма.
П.С. Ако урадим цопу, па промијеним тастатуру и онда пасте, да ли ће задржати изворно писмо или оно у које је извршена промјена?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ja imam i na ruski a ti onda nemaš slova koja ja imam.
Daj Medo nije to tvoj stil.Ti si jedan od rijetkih na forum đe si me iznenadio ovim zato sam i reagovala.Da je bio neki drugi Ni'šićanin samo bih odmahnula rukom.Zedd sam sigurna da neće u to sam po ličnoj procjeni sigurna.Mislim što se ođe dešava.Što ste dođavola došli do toga da vi ona elita politička ovako se prospe po forumu ka fekalija baš tako izgleda.
Nema potrebe da se šaltate na ćirilicu da bi što kome dokazali a ja se sjećam kad se Jakuza na istu prešalta.
Razumijem ja da je sarkazam zadnja linija odbrane.No treba se uzdići iznad toga.
I jako je ružno,ne ružno no tužno što je Vučić politizova ćirilicu lijepo je to pismo.I jako je ružno,ne ružno no tužno što je nedavno na onaj njegov Q od zgrade išlo digitalno 1389.
I sve što on čini ali viđite kako da se takvima baš (šatrovački) đasvi kad dobije ovakve reakcije na sve to u Crnoj Gori.
Eto tako.
Last edited by Bluemoon; 05-07-24 at 17:13.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks