Nemojte se previše čudit na sledeće izbore.. Jer naši ljudi imaju pamćenje zlatne ribice, te sve što nam sleduje je po zasluzi, ni manje ni više..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
нека се запита зашто је убачио дф у Владу и на тај начин уништио доста тога. сад кад је видио став ЕУ због резолуције, сад је нумеро уно европејац
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vučić i dovoljno.
Meni je veća tragedija što je uništio NIN.Nedeljnik Vreme se drži.A bogme i Pješčanik.
Sjajni Dragan Markovina.
https://pescanik.net/slucaj-demiral-...-nacionalizmi/
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
свакако би добио те изборе, без обзира ко би га подржао. ти и ја би добили у оној ситуацији, да се не лажемо. ал брат намјерно минирао своју тадашњу партију, разбио договорену Владу и убачио ове. после бушио садашњу Владу ђе год је стигао и сад се прави Коштуницадодуше има упориште јер народ не памти дуже од сата, ал опет, невјероватно шта ради
Уобичајена ситуација, стање на терену је дијаметрално супротно од онога на форуму, Милатовић је већ неко вријеме најпопуларнији политичар у ЦГ.
Такође, не би свако побиједио Мила, сјећате се муке ко ће ићи у други круг, велике фрке да Мандић не буде тај који би можда изгубио. Чуо сам да је и Оливера Ињац (која би се боље снашла у тој улози) такође била критична па зато није кандидована.
Predsjednički izbori: analiza i procjene (vijesti.me)
Last edited by Mstislav; 05-07-24 at 13:50.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Можда је имао док је пио вино са АВ и дивио му се како невјероватно пуно зна о вину.
Виђећемо истраживања послије овог заокрета. Не знам пуно Црногораца који га миришу, од настанка ПЕС-а он је држао просрпски дио гласача, које сад ћера говњавом метлом.
Last edited by MeDo_JE; 05-07-24 at 13:58.
#fakenews
ради таквих ствари, као дивљење ономе, је изгубио доста гласова. да не помињем да му је вас ПГ одбор пун ех дпса. ова плава те га води је књишки примјер
Džejkob je ukapira da ga svi mogu povuć za Mugabea još jedno četri godine.
A do tada još par izbora dostin sadašnjih političkih zvijezda završiće na smetlište.
Imajući u vidu da sa mjesta đe je ništa ne može da zasere, a sa druge strane gledajući retarde što rade, biće najmanje mrzan narodu, taman i za reizbor
Tko leti, vrijedi...
Под сви мислиш три најбоље оцијења политичара тада (да не буде забуне, Спајић, Милатовић и Бечић). Не знам, чудно ми је да идеш у политику а страх те јавног наступа, то је добар изговор за неког ко није у скупштини онако лијепо и срчано нападао Пеђу Бошковића док је била министар одбране.Мислим да има цензус, велили потенцијал за коалиције и што је најважније чланове/гласаче ЕС који су потпуно нелојални својој странци.
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
Last edited by Mstislav; 05-07-24 at 14:46.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Па често питамо жасто нема нормалних људи у политици.
PES: Milatoviću otkazan legitimitet sa predsjedničkih izbora
https://www.cdm.me/politika/pes-mila...nickih-izbora/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks