AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Ja sam vise puta pisala o Donatoru ili KidsLand, nema veze sa stampacem, jer sam isprobala tri razlicite radnje, nikad jos njihov racun nisam uspjela da skeniram (a cuvam racune u Scan aplikaciji pa sam zato primijetila).
Vidim i ja ICOF i JIKR ali je cudno da se n emoze nijedna racun skenirati. Evo ako jo neko ima racun, pa da probamo? Jer QR kod sluzi da se skenira, valjda![]()
Za kafice nista novo.
Gledao sam ja ovo, prije uf 10ak god, u par kafica dje mi je par drugova radilo. Jos su tad bile one starinske kase, one velike sive.
Jedna kasa na vidno i tu se kuca sve. A ispod sanka u neki cosak ova prava sto ulazi u bilanse
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja i Bugi smo probali da ocitamo sa mog racuna koji imamo, racun je od 18.06. znaci nije star, toliko se lose vidi IKOF da je skoro neprepoznatljiv. Pod lupom sma probala i nemoguce. Ako neko ima neki Kidsland racun neka fa skenira da probamo naci na sajtu poreske. Ovi moji nece![]()
U Markez (to je u stvari Sicilia, iste su gazde) nisu iste cijene iz menija i kase. Po 40 centi su vece cijene na hranu kad stigne fiskalni. Juce porucih da zamezim Cigarillos, u meni 3,50€ a na fiskalni 3,90.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nemo' posle da bude ka onaj čuveni espreso u Sutomore od 3e ili kolko li već![]()
Last edited by BiTrAtE; 04-07-24 at 09:59.
Ipak smo uspjeli na 100 jada.
Znači fiskalizuju se računi, samo su debili, pa su im se printeri oštetili od pogrešnog papira i sada računi na ništa ne liče. Ovo je posao za inspekciju? Zažto to njima nijesi prijavio?
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovđe se ''ciganišeš'' i dižeš pompu za 40 centi, a nije ti žao u prvi red za tvoje curice da platiš 15e ležaljke u prvi red u Buljaricu, eeeeeee moj Tripi. Ne ide to tako![]()
Mozda bi bilo manje tumora i drugih srcanih bolesti....
Podrska za Vucica da zabrani ulje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo je veća teorija zavjere nego zaprašivanje iz vazduha![]()
Spasice nas maslinovo, 20€ litar…
Je li ovo dobra ili loša vijest? haha
![]()
Zar nije aroma=conad?
Sent from my S22+ using Tapatalk
Okle ti to? Samo nesto Conad proizvoda prodaju.
Ulazio sam nedje davno u Conad u Skadru, ne bijase jeftin nikako
Conad u Skadar je preskup,jedino sto imaju neke proizvode sto se kod nas ne mogu nac
Najjeftinije pivo u limenci 0.5l - tuborg 1.25eur, nikad nije bilo lakse bataliti aklohol.![]()
Ne znam jel ko uzimao njihove sireve meni su prijatno iznenađenje daleko bolji od somborske fete i tih varijanti.
https://katun.co.ba/#
Okey skuplji jesu.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks