AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Malo je nezgodno krpom prati šoferku u toku vožnje...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ne valja vam kad je skupo, ne valja kad se ponudi povoljno/praktično, ko bi vam ugodio![]()
"I shut my mouth and hold the light"
Last edited by Bugi; 19-06-24 at 18:29.
Izvinite teta @Bugi kako prospem litar vode iz bidona ako imam samo litar tečnoati i 6 litara vode?
Evo nas kao u Umri muški3 i problem kod fontane.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Otprilike prospešiz bidona.
Ne praviš kolače
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............ T
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............ T
Blago vama kad vam mogu prodat' muda za bubrege na hostaplerskim pumpama...
Ja koristim tablete sa Ali-ja.. za 10c napravim 4-5 litara tecnosti.
Tacno cu pocet' da prodajem tecnost za soferke, marza mi moze bit' samo 1000% i opet cu bi bio duplo jeftiniji od tih hostaplera.
Last edited by Fidel Castro; 20-06-24 at 00:12.
--------------------------
Do Not Disturb.
Molim vas, već sma o tome pisala. Da li neko od vas ima račun iz Kids Land-a? Treba da skenira QR kod i da mi kaže može li. Od prvog dana, a dosta tamo kupujem, nikada još nisam uspjela da skeniram njihov QR kod. Nebitna lokacija, Podgorica ili Herceg Novi. Racun je nekako jednako blijed na svim lokacijama i niakd nisma skenirala kod.
Baš me zanima da li je do telefona ili do njih pa ako neko ima račun da proba i potvrdi odje![]()
Nadam se da ove tablete i tu tecnost razblazujete sa destilovanom vodom. Najveci problem je kamenac koji se nalazi u vodi i koji nagrdi cio sistem od pumpe , posude pa do dizni/prskalica ... u suprotnom mozete sipat i obicnu vodu i tecnost za sudje kao sto su prije ljudi radili na nasim prostorima
![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
naravno , destilovana voda je jeftina nego sam samo naveo da je jako bitno da je destilovana ili prokuvana zbog kamenca
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam u okov ranije uzimao onu tečnost od Sonaxa u malim bočicama, pa se razrijedi s vodom i odlično čisti. Ne znam imaju li ga i dalje. Skoro sam sipao onaj sa Eko pumpe, ništa ne valja, čisti kao najobičnija voda.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Nije realno sta su uradili na primorje sa cijenama, koje su vec bile nerealne. Jedini razlog, tj. izgovor je: "sezona je"...
Pomfrit u Bar na setaliste - 4€...sramota
Sent from my S23+ using Tapatalk
Placa sam ga je 6 eura u amsterdam , a najeftiniji sendvic je bio 10 eura i to prije 10 godina ....
Eto koliko kaskamo za EU....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Radnik na INA pumpu kreće da mi naplaćuje i kao nešto onaj terminal neće dobro da mu učita. Odma sam znao da oće nešto da me klepi, jer to su više provaljene fore. I na kraju sačekam naravno račun i vidim da je cijena masu veća od onoga što sam trgovao, on mi stavio umjesto jadro keksa od 100 grama kao da sam kupio onaj od 400 grama, i ja onda se vratih, ali da ne bih komplikovao samo zamijenih ovaj od 100 g za keks od 400 g.
Svaka cast sto ne volis da komplikujes.
Ja takvima zivot zakomplikujem, na brzinu.
Pa ce se sledeci put bar zamislit'.
Do Not Disturb.
A na njemu je da proba da ukrade, a na meni da ga u tome spriječim. Meni se samo sa ovom forom "terminal mi ne radi" dešavalo jedno 4 puta da tako pokušaju da me za*ebu, ko zna koliko puta su i uspjeli da ne znam. Moguće da im ja izgledam kao neka budala pa misle ovoga ću lako, možda mi se zbog toga ovo češće dešava nego drugim ljudima.
I ja u kidsland da uzmem putni krevet, vidjeh 49,90€ na sajtu, kad radnik kaze 59,90€, ode do kase i kaze koleginici 59,99€, naplati ona tako dok ja udjoh na sajt i vidjeh da je 49,90€ i onda mi je vratila tih 10€
Inace neko je pitao za njihov qr, sanse nema da se moze ocitati…
Nego kad nam je zakon takav da ne piše kolikih mora biti dimenzija i slično…..
Ubijedjen sam da svi nešto MUTE kojima ovaj qr nije ok…
Ja sam relativno skoro saznao da dosta kafica ima duple kase, stampaju racune koji izgledaju kao fiskalni, tek poneki provuku kroz legalnu, vjerovatno od manje poznatih gostiju
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks