Koji TV si narucio?
Prodajem ja nesto povoljno.![]()
Hahah ...tako je .. bila je akcija...Pa su je uklonili... A i meni se čini da i oni to žele..a nema šanse da ću odustati..baš da vidim dokle će da idu...
Ovo za tel je bila šala.... nemam živaca da se bakcem s njima za j**nih 90€ ali kako su bezobrazni...dje je ono ekonomsko stanovište da je kupac kralj... A ne da ti nude drugu firmu...šta bi tek bilo da sam platio online... morao bih se juriti s njima po CG
Koji TV si narucio?
Prodajem ja nesto povoljno.![]()
Ovaj Lobod... Smart samo što je cijena bila 90€ u tom momentu.
https://ibb.co/ZVMk1XM
Last edited by Tvholic; 03-07-24 at 18:58.
Kako se brukaju radi sitnice. Ja sam imao slican problem sa Mtel-om, dali su akciju gdje nije bilo definisano samo za nove korisnike, vrc je vazila za sve. Malo smo se dopisivali i na kraju sam poslao printscreen akcije sa njihovog sajta i rekao po zakonu da je izjednacena ponuda u poslovnici i na sajtu, vidjeli da ipak znam o cemu pricam i da imam dokaz i kao uradili izuzetak zbog mene kao starog korisnika.
Uglavnom prica za malu djecu i oslanjaju se na nase “a ko ce se bakcat oko ovoga”, meni u ovim slucajevima proradi inat pa bude jos gore.
Pisao sam nedje, KIPS, nije htio da mi zamijeni neobku, dali mi greskom (da njihov radnik) bihelu svjetlost umjesto zuckastu. Ja se vratio sa racunom posle nepinih 30 minuta posto sam vidio da nije ista boja, mislio da ne postoji nikakav problem za zamjenom…. E kad me docekase sa pricom, o jadu sam ih nasao zbog 80 centi.
Mrzim kad se cuskaju sa narodom.
Zbog ovakvih stvari smo tu gdje smo. Niko drugi nam ne treba do nas samih. I umjesto da se izvine zbog kasnjenja , oni pišu to što pišu. I ne da im ne bih oprostio , jer bi inat radio do maksimuma , vec ako mozes u neke novine ih malo "pohvali". Tipično balkansko razmišljanje.
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Konačno rijeseno.... zvali su me
Kažu da je cijena bila greškom postavljena ali da će ispoštovati jer moraju jer je bila na sajtu... izvinjavaju se zbog neprijatnosti...
https://ibb.co/xLv3m0c
Stigao TV.. priključio set top box... pokazuje skremblovani kanali...
Pokušao sam da ubacim u ci modul karticu al nij3 išlo.... ponovo vratio u stp al ne otvara..
Šta raditi?��
Radi samo parlamentarni kanal..sad vidim...
Last edited by Tvholic; 04-07-24 at 18:14.
DVB set top box? Tvzave?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Mbox stb
E ne znam,zbunjuje to što imaš samo Rtcg3.Sve radilo na prethodni TV?
Da da
Možda treba neko uparivanje da se odradi ponovo... ažurirao sam softver na set top box al isto sve...
Uzgred Youtube radi super
Sve ok....nisam bio ubacio karticu do kraja....![]()
Dobro je.Zaključak:samo parlamentarcima je svejedno gurneš li ga do kraja ili ne.Ostali znaju što hoće i ne pristaju na manje
Ima li se dje u Cg zamijenit ekran na Samsung televizoru i isplati li se to uopste?
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
TV centar Đečević. Pitaj ih, reći će ti da li se isplati
U startu ne isplati i vjerovatno ces dobiti kineski displej
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Tacno 3 mjeseca nakon isteka garancije tv je pasao. Nije gledan sve skupa 300h garantujem
Treba mi predlog za tv 45-50 inca ako ima sta povoljnije jer je u stan za izdavanje
Ajte brze predloge ako imate mora se to sto prije zavrsavat
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Bolje reci do koliko para jer ako ces bas sto jeftinije da prodjes onda onaj sa 5 godina garancije i najjeftiniji.
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Brate maks 350e
Ne bih vala da oslijepe
https://tehnoplus.me/artikli/tv-led-...smart-android/
5g garancije 50" 321€
E taj isti je sad crkao
Pa ne bismo vise hitachi nije radio kao sto sam rekao ni 200 sati i mrtac
Uzmi Hisesnse imas 50" za 360€
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks