Čuješ Buljarica....
Neko je pitao za Maljevik... Nisam bila, pa skoro 10 godina... Nekad je bio lijep.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Na buljaricu 30 i 20
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
A ne n'o 50...daj ne sprdajte se...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Buljarica je top mjesto, bio sam i ja. Beach Bar B5, 10 eura dvije ležaljke i suncobran. Uopšte nije bilo gužve, praznih ležaljki koliko oćete.
Bio sam i u Čanj raspali, pih, leglo zaraze. Zadnji put sam tamo bio kad sam imao 5 godina i tad je bila gadna plaža![]()
15€ su lezaljke u Bulj.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ja Buljaricu baš volim a Čanj smislit ne mogu.
Zašto je to tako ja pojma nemam.
Canj je krsevit previse...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znas li ti da ove danasnje oce samo u prvi red
Umoran sam od svega sto znam
Bio sam do Kotora ali se nisam kupao jer je malcice hladno + prljavo od jucerasnjeg nevremena.
Krenulo se do Zape ali nekako zavrsismo do Lagoon plaze, mir i tisina i skoro pa prazna, taman da se malo iskulira. Vidi se da je kasno pocese pripremati ali po tipu osoba koje je drze, nece jos puno biti mirna atmosfera.Ulaz je malo nezgodan ako nisi navikao po kamenju da hodas. Moglo se okupati dok nije poceo jaci vjetar, a onda po pice i fajront
https://ibb.co/hs2SqD4
Preporuka za neki plažni bar đe se mogu izvaditi laptopovi i raditi, sa malo većim stolovima? Da konobari nece prosut kakva pića, da ne dreči baš jaka muzika?
Super izgleda, jedino mi je problem što bi mi trebalo nesto za sjutra što je bliže Podgorici (tu oko sat vremena)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks