Ja obožavam one plažice male po zalivu, ali za svojih 29 godina se ne okupah u zaliv nijednom, niti planiram. Odvratno mi je to.
Većina plaža kod nas je kanalizacija. Sinoć sam poslije 8 bio na Jaz, odjednom poče more da smrdi onako intenzivno, da sam morao da izađem.
Prošlo ljeto sam bio u HN par puta, ono je baš katastrofa, glibež, masnoća nekakva, užas. Rekao sam u zaliv se više ne kupam
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ja obožavam one plažice male po zalivu, ali za svojih 29 godina se ne okupah u zaliv nijednom, niti planiram. Odvratno mi je to.
Sad sam sa Velike plaze, koja auta su krenula put UlcinjaSve do Canja kolona i gore do Tunela, traka za Budvu prazna, svi put Bara i Ulcinja (vise ul jer realno ko ce se kupat u br). Ovakvu guzvu sam vidjao jedino krajem jula
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 24-06-24 at 16:51.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Između Bara i Sutomora
Šleper pun drvene građe blokirao Jadransku magistralu
https://www.pobjeda.me/clanak/sleper...sku-magistralu
Na Bioče danas malo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Je li zmija?
vratio se mali i ove godine, jovan je tu, i dok s jednim deckicem sa sanka iz neke banalne price dodjosmo do toga da sezona ovoga hotela traje od 15.02.-15.12. ja izbecila, jer ono racunam sezona je 3,4 mjeseca 😂 trenutno ovdje boravi oko 500-550 gostiju.
i niko se ziv ne cuje, reklamu nemaju, ali bitno sa zarko radulovic pred svaku sezonu kuka i placa radnike mizerno za duplo radno vrijeme.
nothing comes from violence and nothing ever could
Potvrdjujem, vec u martu Francuzi setaju kroz Bijelu i Baoisc. Tako je i u Hotelu Kumbor, a sad j epoceo i ovaj ogromni u Baosice da se pravi.
Za 20e po krevetu, i 5-10e po obroku, lako je napunit. Turooperatorski masovni biznis je najlaksi za prodat, ali najgori profitabilno, sa vrlo malim marginama i minimalnom potrosnjom van rezorta. A i u hotelu ne potrose nista, jer su na all inclusive.
Prodaj po 10-20 puta vecim cijenama, i profitnom marginom 35-50% ko umije...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
20e po krevetu? Jesi pogledao ti uopšte ponudu hotela Park? Ja nešto gledah prije neki dan, možda se uspijem iskombinovat da spojim sa praznikom, oko 600 EUR 3 noći za dvoje sa sve onim čuvenim DRZAVNOST kodom sa 30% popusta![]()
Ja pricam za turooperaterske ugovore na veliko, dje se od marta-novembra proda na desetine hiljada nocenja i popuni baza hotela.
Onda ovo sto ostane deru sa individualnim rezervacijama i skidaju kajmak.
Pitaj babu i djeda iz norveske pored tebe koliko su platili.
Onda od te sume skini 70%, koliko je provizija nekoliko agencija koje su se ugradile
Nocenje po osobi sa popustom koji pominje bitrate je 75.19
edit: saradjuju sa francuskom agencijom koja svolje ljude salje po cijelom svijetu i cekaju grupe ljudi i zabavljaju ih tokom boravka. dakle, tih francuza nema pola hotela, naprotiv, u 7 dana ako ih ima 15tak, a soba moze da primi 4 odraslih. ostalo su sve individualci
Last edited by goozica; 01-07-24 at 14:15.
nothing comes from violence and nothing ever could
Kakav glibez od vode u Becice.
Kod Čeda Popovića ljudskovine velike.
Koju plazu preporucujete na predjelu Bar-Budva, da je ok sa cijenama lezaljki ili neka "divlja" ako ima?
Zavisi što ti je ok.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ne znam nista na tom prostoru, ne gledam neki fenseraj samo da je fina plaza, da nije guzva velika![]()
A što znam.... I nema baš na tom potezu tako nešto... Perazića do, Rijeka Reževića...
Last edited by aLaPaCha; 02-07-24 at 20:35.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Je li bio ko na Maljevik u skorije?
30€ lezaljke u Lucice. 15€ gorivo iz Podgorice, 5€ sozina, da jedes, pijes, sladoled, eto 100€ DAN. Jos ko oce hotel, lagano se penjemo na 200-250€. Meni je draze poc na Ibicu no ovim lopovima ostavit pare.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks