Upravo iz razloga sto se nekadasnjoj opoziciji a sadasadnjoj i malo predjasnjoj vlasti politika svodila na tezu - necemo sa DPS-om. Pa ako ne zelis sa DPS-om onda mozes sa DF-om.
Teoretski, moze neka partija i sa ostalima da skupis za vlast ali se ne mozes dogvoriti oko raspodjele plijena. Prevedno - dobice manje kad ih ima vise.
Zasto je partijama toliko bitan boljitak njihovih clanova od boljitka drzave mozemo priupitati sve partije redom, dobices isti odgovor a niko nece reci sustinu. A sustina je da cak i ako imas pojedinca/ce oji se zalaze/zu za boljitak drzave da bi ostao na vlasti moras imati iza sebe stabilno glasacko tijelo, koje zadrzavas radnim mjestima i pozicijama, jer ideologija kod mnogih traje veoma kratko.
I SDP je ucjenjiv... se dogovarao ideoloski a i kadrovski. SDP je, dok je bio na vlasti, bio najomrazenija partija ikada, i od strane vlasti i od strane opoizcije. Samo sto to znaci da su svoje zacrtano radili dobro i da su ostvarivali svoje ciljeve bolje mnogo bolje od ostalih.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
A cekaj, sta drugo DF moze da prica kao gubitnicka partija osim da je referendum pokraden, da zeli srpski jezik, da himna ne valja i da prava zastava nije crvena ni plava no svijetlo plava. Ne znam kako da nacrtam, svoje glasacko tijelo im se bazira na tome, pricas ono sto ti donosi glasove a ta prica je donosila glasove, a donosi ih i danas jer su oni te su 2006. to gotivili podigli djecu da gotive iste stvari.
Tako da sve sto ti pricas je ok, potencijalno moguca stvar, potencijalno moguca kao i pronalazak nafte i cinjenicam da cemo stvarno biti lideri u regionu.
Ako ti ne odgovara izraz teorija zavjere, neka bude mogucnost i vjerovanje. A vjerovanja su za podforum religija, nije kasno da se prebacis u religizonu grupu, jer Bog i mali Alek sve vide.
Have a parachute.
A glasali ste 30 godina da bi to tek sad ukapirali
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ако је дф изгурао све своје од 2020. године - одакле знаш да ово неће? поготово јер је и ес за то. тако да је то само питање времена. а када се то деси, како ћеш онда причати?
да ЦГ није у НАТО, дф би овуда спроводио чишћења као њихови идоли деведесетих
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zato i sada ne pricam dok ne vidim kako se situacija odvija. Ako budete u pravu recu da ste bili u pravu i da sam pogrijesio. Zato situaciju treba sagledati realno a ne siriti paniku koju vec poslanici i pojedini mediji sire.Originally Posted by outline
Dobro Vanja, dokle smo mi sa tim zakonom o drzavljanstvu?Originally Posted by Vanja The Man
Have a parachute.
Puštite DF još malo da izduši. Postaće umjereni ka Milača kako ga opisaše jedne rede forumski intelektualci.
Tko leti, vrijedi...
A nekima pamet nikad..
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ionalni-heroji
Kako ono vele na zapadu? Euro je euro![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sad si se prosuo, Bar već objasnio ko je lik koji to prodaje
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo da priupitam, nebitno ko je lik, da li je vama ok da se prodaju majice sa likovima raznih krvoloka, domaćih i iz zemalja okruženja? Da li je generalno ok da deklaraciju o Jasenovcu poteže lik koji je deklarisani vojvoda i ako se istoriski zna uloga tog pokreta i ustaša u izručivanju Srba u taj isti logor?
Ili je to sve ok, prosipamo se ovuda nema veze..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Po meni sasvim ok to je trgovina, cigare se prodaju,narkotici, oruzje moze i stampa na majice...
Svaka roba ima kupca.... biznis je cudo ne bi se iznenadio ni da je lik katolik ....
Trgovina je cuso
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jes, no se droga i nelegalno oružje prodaju prikriveno, ne izloženi na tezgi na šetalište.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Struka i meritokratija prije svega.
Ali morali su jer treba podrška za najveću fiskalnu reformu u poslednjih 100 godina.
Našoj Milojki Brnabić je ekonomija prije svega!
Tko leti, vrijedi...
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...jena-crna-gora
ђе су они са форума који причају како ћемо имати штете од резолуције? ео јасни напредакEvropski savjet pozdravlja najnoviju međuvladinu konferenciju sa Crnom Gorom i ističe napredak koji je Crna Gora ostvarila u procesu pristupanja.
Ova rečenica se nalazila u draftu teksta deklaracije Evropskog savjeta, koji je izrađen 25. juna.
Samo dva dana kasnije, kako se vidi u deklaraciji u koju su "Vijesti" imale uvid, ta rečenica je uklonjena iz teksta.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Glede ovih reakcija povodom rezolucije, zanima me da li je premijer očekivao ovo što se desilo ili je mislio da će to proći ispod radara i služiti za domaću upotrebu.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Ada platio je 75 hiljada dolara prevarantu misleći da će da zaradi milione na brzinu. Naravno da je mislio da niko neće primijetit šta je uradio.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Što bi prost narod rekao: "džabe ste krečili".
Mislim da Spajić ne zna i ne kapira značaj širi kontekst i značaj ovakvih poduhvata i mislim da nema nikoga u svom užem krugu ko bi mogao da ga posavjetuje malo o tim stvarima. Spajić je politički klovan okružen idiotima. Osim toga, DF ga ucjenjuje prijetnjom da će mu oboriti vladu ako se ne ponaša kako su ga dresirali. A da smije da uradi bilo šta protiv DF-a ne bi mu bio apsolutno nikakav problem da se izvuče iz čitavog haosa. Ali očigledno ga drže u šaci.
Sledeći i ujedno poslednji test za Spajića je rekonstrukcija vlade. Ako Spajić dozvoli da u vladu uđu pro-ruske partije, mahnite zbogom Evropi.
Last edited by VanjaTheMan; 01-07-24 at 20:30.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Како ако дозволи, то је договор?
Можеш рећи ако их не зајебе не ако дозволи.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks