Nebeski oganj 2- Robert Džordan- iz serijala Tocak vremena
Uporedjujem nju i Hari Potera(tu su nedje...)
Den Simmons "Ukleta zima"
I dalje imam traume od "leto noci" :shock:
Jel se računaju stripovi?? Moore bi morao da se računa svakako. Bolji je od 50% limunada što se ovuda spominju...
Uglavnom watchmeni od alana moorea![]()
Majkl Koneli - Mrak crnji od noci
Chuck Palahniuk - "Lullaby"
Zelim da zivim u njegove romane...![]()
I am the one who locks.
George Berkeley-A Treatise Concerning The Principles Of Human Knowledge
Don't fight a battle if you don't gain anything by winning
Biljana Habjanović Đurišić
"paunovo pero"
"ženski rodoslov"
"petkana"
"svih žalosnih radost"
obavezno pročitati, žene prvenstveno....
Ja chitam Nezavrsene priche od Tolkina......
God places the heaviest burden on those who can carry its weight. ttwis
Eh da se i ja pohvalim da nešto čitam.
Evo po drugi put J. Gorder - Sofijin svijet.
Malo nešto istražujem jednu arhaičnu srpsku historiju, staru najmanje 170 godina, koju sam našao kupio u Sarajevu za 1 euro.
I malo čitam svoje stručne literature, paleontološke. Eh to je već dosada.![]()
ja u 2006-oj vishe ne chitam nista
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Sinoc se dovatih Korena od Cosica,chitala sam ga kad sam bila mala pa da utvrdim.
Trenutno "Uspon & pad Parkinsonove bolesti" Svetislava Basare, roman koji je prije neka dva mjeseca dobio NIN-ovu nagradu.
Inace, pisci za sva vremena su mi Salman Rushdi & Umberto Eko.
Najteza stvar na svijetu je otarasiti se onoga ko nece da ode i zadrzati onoga ko nece da ostane
kakav je ovaj Basarain?
"Life's but a walking shadow, a poor player, that struts and frets his hour upon the stage, and then is heard no more; it is a tale told by an idiot, full of sound and fury, signifying nothing".
Dopala mi se Privatna galerija, ali ne vidim sponu sa Basarom. Da nisi mislio na Ognjena Spahica? Pretpostavljam da jesi.
Najteza stvar na svijetu je otarasiti se onoga ko nece da ode i zadrzati onoga ko nece da ostane
ma pusti Bonju. On voli da provicira. nije ovo tebi upuceno
kakav je Basarin?
Meni licno najveci zivi srpski pisac: cinican, bezobrazan, konstantno p'jan :mrgreen: & nije Basrain no Basara, ukoliko & ovo nije neka provokacija, djao ce ga znat' :mrgreen: Anyway, lik toliko dobro pise da mi ne smeta ni to sto otvoreno prezire zene & smatra ih bicima inferiorne inteligencije :mrgreen:
Philip K. Dick - "Time Out Of Joint"
Ako neko ima ovo prevedeno na nas jezik, zlatom cu ga zlatiti![]()
I am the one who locks.
Jes', namrtvo
Istini za volju (no se udaljih od teme), dnevno saradjujem sa jedno zilion zena koje se zaista mogu okarakterisat kao takve, ali ni sa vecinom muskih saradnika mi iskustva nisu nista bolja, tako da bih i ja Basari, kad bih ga upoznala, mogla rec dvije i o muskoj inteligenciji![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks