Dusko Radovic - Western!
poeziju koju preporucujem svima ana jergensdoter-homecoming queen
I can't be a slut,
hell i just went to church the other day..
Dusko Radovic - Western!
If I had a world of mine, everything would be non-sense. Nothing would it be what it is, because everything would be what it isnt, and contrary-wise, what it is, it wouldn be, and what it wouldnt be, IT WOULD... - You see?
Alice In WonderLand.
Harry Potter serijal(ponovo)
Ne isplati se živjeti u snovima i zaboraviti na život
To stariOriginally Posted by BOZOVIC
Imash najjachi avatar momentalno![]()
Kenize Murad - Badalpurski vrt (nastavak od Tragom mrtve princeze).
Never Complain, Never Explain
I signatureOriginally Posted by CvrC
![]()
Ne isplati se živjeti u snovima i zaboraviti na život
zna li ko od vas insidera sto ce biti u ediciji "cg roman" vijesti, pored putnika, usta punih zemlje et nevidboga?
E nel silenzio del mondo
Io sento echi d'infinito...
Pochela : "Nurses Drug Guide" by Wilson, Shannon,Shields and Stang
Jako interesantnih stvari ima, jes da mi je udzbenik al ga od pochetkam chesljam da ne propustim kakvi moguci side effect![]()
AOndaKaDodjemJaPaPorusimSveFigurice khhhhhh :)))))))
Ne mogu da sakrijem uzbudjenost evo smo se sreli konachno, uh srchani je to susret bio, pa kazhe:
Morphine Sulfate
Therapeutic effects: Controls severe pain; also used as an adjunct to anesthesia......Use with alcohol may lead to a potentially fatal overdoses.
Ahahahahaha ovo su izmisli !!!!!! Ne belive them !!! Probajte vrh je, jedino puls poaveta, to je to![]()
Da dodam ovo iz moje neozbiljne kolekcije "Digitalna Tvrdjava" od Dana Brown-a nije losha prichica,barem se ne pominju pogani popovi i svestenici.
Eee i sve zbog mackiOriginally Posted by tweet
![]()
She is only here to annoy herself!
Ljudi, ja sam pročitao neđe 4000 strana za 3 mjeseca.Imali da je neko više? ha, ha, ha, ha.Trenutno čitam Belgarijadu.Pročitao sam 4 nastavka 3 puta, svaki.Trenutno mi se u ruci nalazi Čudotvorčeva kula 4 dio
Paulo Koeljo - Peta Gora
trenutno citam "forume"!
I lost my watch….now I’m lost in time
Maddox - Alphabet of Manliness (Abeceda Chojstva)... odavno me neko shtivo za opustanje nije tako zabavilo.
one step at a time don’t be living on the line
i don’t need a friend i got morbid on the mind
Zadnje shto sam prochitala bilo je wracanje po ne znma koji put"primjerima chojstva"(bez junashtva)...te se swe ch00dim dje zhivim i to ne funkcionishe???:yipiiii:
Privredni razvoj i Finansijski menadzment uporedo![]()
Kuca pored mora i barka na Toploj. Koga to zapravo volim u Herceg Novom?
Smile and the world will smile with you. Frown and frown alone.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks