Posto kapiram da je odje naaarod uglavnom limitiran da pojmi eu benifite
Treba samo ponavljat da je najjaca stvar ako udjemo u eu ta sto je cijena na mobile.de ta koju vidi. Samo sjedi na bus i dovedi
Upalilo bi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ukočili napredak ka čemu? Ka EU? Zbog odlaganja posjete EU lika i Jasenovca?
Ili zbog toga što smo godinama, pored nam komšija sa desne strane a i sa sjeverne strane, poznati kao leglo kriminala i zemlja u kojoj se stvari završavaju van zakonskih okvira, kao zemlja pljačke i korupcije?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
па ако један од главних људи у институцијама ЕУ одложи посјету због резолуције снс и манде, а недељу дана након ИБАРа кад се коначно кренуло ка нечем онда су неке ствари јасне
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Vidim ćirilica postala popularna na 4umu.
Osvježilo.![]()
Na sve bi se to zažmurilo i ulećeli bi eskpresno samo zbog ove situacije na istoku kontinenta.. Da li bi izašli na pravi put ili bi bili ka Bugari/Rumuni sa milionima zablokiranim zbog koripcije je pitanje za kad bi ušli.. Ovako ljepota, em što smo prepoznati kao leglo kriminala sad smo prepoznati kao nacionalističko leglo plemena.. Klećemo se još koju godinu u turizam a onda će nas zaobići zbog Albanije, koju ođe rado nazivaju divljinom..
Ne zavaravam se da je Eu nešto idealno ali makar bi se osjetila ta sloboda u kretanju transakcijama i ostalim blagodetima koju kod nas samo mogu osjetiti odabrani
Ne znam, samo sam ubijeđen da smo imali šansu i sa ovako krnjim partijama sa sve vojvodom na čelu parlamenta da smo samo malo ublažili priču i kuvanje koljenica..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Nije Putin nevešt.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Meni se cini da ce proci jos dosta Misela i miselinki prije no uletimo u EU, a ako budemo imali srece pa da to omunjimo prije no Kinezi zajasu Mjesec (2030.)
Nama ne treba idealno, samo ne treba da budemo vazda u rupi (da ne kazem supku) Evrope dje su nam, lise Hrvata, komsije (mozda) i u goroj situaciji od nas.
I koliko nas je unazadila ova posjeta? 3 dana, 10, godinu, 20 godina ili treba nesto da mijenjamo, osim postojece vlasti i onih koji su je jahali prije, da budemo clanica EU?
Have a parachute.
Mislim da pojedini ovdje ne kapiraju širu sliku. Razmislite malo dalje od rezolucije. Usvajanje rezolucije je bio anti-EU potez orkestriran iz Beograda preko Vučićevih poltrona u Crnoj Gori. Mislite li da je to jedini anti-EU potez? Da će na tome da se zaustave? Ovo im je prošlo, sad slijede naredni potezi, poput izmjene Ustava i Zakona o crnogorskom državljanstvu da bi mogli da uvoze glasače iz Srbije i RS. Svaki potez koji vuku ima vrlo jednostavan cilj koji je jasan svakome ko prati političku scenu i ko zna šta su njihove vrijednosti. Cilj nije da nas udalje 3 dana, 10, godinu ili 20 od EU, nego da nas u potpunosti okrenu od EU i ugase kao državu. Ali da biste to shvatili, morate prvo da shvatite da pokušaj državnog udara 2016 nije bio izmišljotina jednog Katnića, nego itekako pokušaj da se zaustavi učlanjenje Crne Gore u NATO. Da je bilo izmišljeno do sad bi se 10 puta otkrilo. Vjerujete u prepisku sa Sky-ja o DPS kriminalcima a ignorišete ove druge koji su pisali kako su se preko SPC-a kupovali kalašnjikovi za nasilno rušenje vlasti u slučaju da opozicija ne pobijedi 2020. godine. Đe vam je pamet?
Imamo bukvalno antidržavne teroriste koji upravljaju državom. Koji ku*ac mislite da će da se desi kad se dokopaju vlasti? Koliko još toga treba da urade da vam dopre do mozga da im je cilj bukvalno da Crna Gora prestane da postoji kao nezavisna država?
Last edited by VanjaTheMan; 30-06-24 at 23:20.
Look upon my works ye mighty and this pear...
E kome ti Vanja pišeš ujedno ti se i divim a ujedno mi je i ža.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Sjutra nose CG na šleper ka Nišu...
Poslato sa ultra mini pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ne moraju je nosit nigdje,napravili su Leskovac od nje.
...
Ми смо наравно дио ове шире приче о руској стратегији против запада и утицају на Балкану. Локални плаћени агенти раде своје.
30.06.2024
Russia wants to confront NATO but dares not fight it on the battlefield – so it’s waging a hybrid war instead
https://www.cnn.com/2024/06/30/europ...ato/index.html
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Tačno.
Tačno.
Djelimično tačno. Zbog čega bi nas sputavali ka EU ako je i samoj Srbiji cilj da uđe u EU?
Netačno.
Koliko se sjećam ovi za koje zboriš da su opasni po vlast već jednom bili na vlasti, nismo prestali da postojimo kao nezavisna država.
Kao osoba ograničenih mentalnih sposobnosti volio bih da čujem kako to misle da urade, jer se eto spominje već par ogodina ista priča, koja se na kraju završi pričom - bi sigurno kao Ukrajinu, no smo u NATO pa ne mogu. Je li samo to - to ili ima neka skriveni sadžaj koju mi ograničeni ne vidimo.
Have a parachute.
Le Pen i desničari pobijedili na izborima u Francuskoj.
Ako je neko pratio njihove stavove, zna li se kako to može da se odrazi na pristupanje CG u EU?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Нису побиједили.Узели су највише гласова у првом кругу, 33%.
Лијева коалиција је такође прошла екстремно добро и добила је 29% гласова, а Макронови центристи су узели 21%.
Сад иде други круг гдје ће се одлучити стварни побједник, јер је сваки изборни округ посебна изборна јединица.
И сад иде прича ко ће кога подржати, и праве се мало непринципијелне коалиције, па је за очекивати да се Макрон и ови љевичари међусобно подрже.Не би било први пут.
Мало то има утицаја на нас, а извршну власт ионако има предсједник.
Ови избори су припрема за оне предједничке 2027.
НФ се озбиљно спрема за те изборе, и већ су модификовали политику, односно иду путем сестре Ђиђе у Италији.Подржали су Украјину, прекинули везе са АДФ-ом, и покренули неке нормалније приче.Наравно главна тема је заустљвљање нелегалне миграције, што ја лично подржавам.
Што се нас тиче, мислим да не би требало да буде проблема ако НФ побиједи тада, посебно ако до тада не зарадимо политичку блокаду и затворимо сва поглавља.
Last edited by BAR; 01-07-24 at 08:21.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pretpostavljam da znas da se takvi projekti ne rade na par godina, ni na pet ni na deset ni na dvadeset. Nije ni prica o Kosovu pocela prije par godina, nego prije nego si si se ti rodio, a i ja...a ja sam 50 preskocio...
I ne ide ljuckovina od vojvode svake dva dana u BG bez neke. Sigurno je dobro goozicu naplatio, posto obraza nema.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Imamo neke glasine da je murija,koja je inace svake godine sezonski u BD,ove godine smjestena u hotel ciji vlasnik u Zhspu okajava 500 kg narkotika
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks