Kad tad! E viva !!!!!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ništa monci, najbolja odijela ili šorc iz Zare i kakvu prigodnu značku![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Istovremeno užasava i tješi činjenica da ovako prokleto ostrašćen i razjedinjen narod CG može da ujedini samo razarajuća prirodna katastrofa velikih razmjera...
The more things change, the more they stay the same.
Treba za nekoliko mjeseci da se sprovede nakveća fiskalna reforma u poslednjih 100 godina, a mi se ovdje nerviramo što Vučić zapišava teritoriju.
I što Milojka Brnabić to kulira jer joj je potrebna posrška za ES2:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Mandićeva misija sve uspješnija:
Mišel ne dolazi u Crnu Goru zbog Rezolucije o Jasenovcu https://www.vijesti.me/vijesti/polit...je-o-jasenovcu
Sent from my NOH-NX9 using Tapatalk
Last edited by outline; 30-06-24 at 18:08.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne brinite obalićemo ih na sljedeće izbore i to je to.
Nema sreće ovđe bez istinitog i pravog evropskog saveza.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Kad kazem Srbi ne mislim na one koji su se pisali striktno kao Srbi, nego i na one Srbin-Crnogorac, Crnogorac-Srbin i koji govore srpskim jezikom. Takvih sve zajedno mora biti 45% kao na referendumu kad su zaokruzili "ne". Oni glasaju pomenute partije i krojice nam politiku u godinama pred nama.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 30-06-24 at 18:39.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A jok to je bila prevara 2020. sad su svi viđeli ko je đe i ispraviće se na naredne izbore.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Jebe mi se koliko je koga
Samo da ko god zivi ovdje postuje ovu zemlju
I da se udje u EU
Ko god je radio u EU zna benifite sta znaci pasos EU ko nije ne moze da pojmi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Zamisli samo koliki politički debil treba da budeš da poslije dobijanja IBAR-a odmah napraviš zaokret od 180. Bukvalno su svi zaboravili na IBAR poslije dva dana zato što je maloumna debilčina od Spajića odlučila da je važnije udovoljiti DF-ovim zahtjevima usmjerenim na udaljavanje od EU.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Samo daj izbora, popisa i ostalih gluposti, zabavices vecinu naroda koja ima inteligenciju zakrzljale kornjace.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Sa srećom otrežnjenje, čuj mene osvježenje.. Ako dio populacije koji su ni vino ni voda (uključujući ove filozofe sa foruma) nije ukopčao da smo ga ovim potezom žestoko ukočili bilo kakav napredak - onda bravo, taman i zaslužujete ove sa kojima se sprdate..
Što kaemse reče, druga bi ođe pjesma bila da ste osjetili makar 2% ekonomskog benefita koji donosi eu.. Ali ok, idemo Baja Mali Knindža, Tompson ili ko šta već voli i gas pa u prvu krivinu na krov..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks