Auuuuu
Ovo je ono klasično namještanje kickboxersko, low kick, low kick, kick i onda samo u jednom momentu high kick![]()
Ne sjecam se kad je UFC zadnji put okacio neciji nokaut odmah posle meca. Pereira postaje polako najveca faca u UFC
Opet ujka Dana brani Jonesa ivotom na presseru
Pereira - Jones je trenutno najveca borba u UFC
Sad mi iskoci Dana kako zapjeni o Jonesu na pitanje oce li Alex ici u hwvise je neprijatno postalo ovo sto Dana radi kad se Jones pomene i ne bi me cudilo da nikad Pereiri ne daju napad na 3.pojas jer potencijalan scenario u kojem uzima 3.pojas bi Alexa automatski gurnulo na vrh goat liste a pitanje je da li Dana zeli to. Ali eto nadam se da ce Pereiri dat Ankalaeva da i to rijeci i onda vise nece bit izgovora za odlazak u hw.
Valjalo bi da nahrane Jonesa Perreirom, da zaustavi hype train
Pereira je sve osim hype train.
Dana voli Jonesa najvise jer imaju dosta toga zajednickog
https://www.reddit.com/r/ufc/s/rZ4bT2IWda
Last edited by starovaroshki; 01-07-24 at 06:36.
Pošto su sad i Ankalaev i Hill željni borbe sa Pereirom, sad lijepo njih dvojicu spojit, pa bolji nek ide na Pereiru. Hill mnogo viče pa bi mu dobar matchup bio Ankalaev.q
Vidjeh da Rakic kao najavljuje mec sa Ankalaevim.
Da se Rakić borio protiv Pereire vjerovatno bi neki otpor pružio, eventualno zafrljačio neki high kick. Sigurno je on sa stanovišta metchup-a veći izazov za Pereiru nego Prohaska kojeg je Rakić mlatinjao do momenta dokle ga Prohaska niije nokautirao. Ali treba viđet Ankalaeva protiv Pereire, ja mislim da bi ga ankalaev lagano pobijedio, mislim ako bi se maksimalno oslonio na rvanje. Ali čisto sumnjam da će se to dogoditi obzirom na ove cifre koje donosi UFC-u Pereira, on im je sad zlatna koka, moraju da mu ugađu maksimalno.
Last edited by Solid; 01-07-24 at 19:14.
Ankalaev mi je izgledao dosta ranjivo na kikove sa Janom koji je dosta sporiji od Pereire. Pravo cudo je kako je Jan ovoliko daleko stigao ako se uzme u obzir da svaki rangirani borac moze da ga kaznjava kako oce jer se uopste ne brani, i sto kazes i protiv Rakica je bio biven ali Rakic je nestao u r2.
Vidjeh na instagram snimak sto je Pereirin tim izbacio, vidjeli su story sto je izbacio Jiri kako se zagrijava i da na zagrijavanju spustao ruke dolje i pretpostavili su da ce da srednje kikove i promijenili su taktiku da idu na high kick, a Poatan ga je u prvu rundu dosta i gadjao u tijelo da ga navuce.
Alex Pereira after being knocked out against Israel Adesanya said this to his team: 🫡
"I'm calm, thank God I'm fine.
Financially we are fine, there is nothing to worry about. It was just another fight...
Look here, my wife crying, my son crying...
How many times have we left other families sad, other teams sad?
Today it was our turn."
Meni se čini ako me sjećanje dobro služi, da je njegova prva debitantska borba u ufc bila protiv nekog solidnog wresltera, pa ga je dobio sa onim flying knee.
Evo je Jon Jones izbacio na story kako bi borba sa Pereirom bila najveca u istoriji mma, sad ako je ovo izjavio to znaci da bi prihvatio mec sa Pereirom a Pereira bi to rado prihvatio ali iskreno sumnjam da Jones oce to samo malo przunja publiku mec sa Miocicem i penzija.
Pazi debilnu izjavu Ankalaeva, oće da radi srandup sa jednim od najboljih kikboksera:
Sent from my S23 ultra using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks