Page 35 of 55 FirstFirst ... 2531323334353637383945 ... LastLast
Results 851 to 875 of 1351

Thread: Euro 2024

Thanks Thanks Given 
    4,309
    Thanks Thanks Received 
    8,324
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Ofsajd je ofsajd pa i milimetarski, slažem se, samo mi ovo ne djeluje dovoljno transparentno. Ali kapiram da je legit kad se već nije vodila polemika oko toga, kad se niko ne žali.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
    Pa vjerovatno njemci ne bi rizikovali da svoju reprezentaciju korupcijom poguraju u sledecu rundu...

To vise lici na... nas.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    137
    Thanks Thanks Received 
    504
    Thanked in
    308 Posts

Taman

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk

3. The Following 2 Users Say Thank You to shakal23 For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,472
    Thanked in
    2,629 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    Pa daj neku svoju prognozu ili samo cutis i cekas posle bitke da se rugas? Ja za Italiju kazem navijacki, jos ne cusmo od tebe nista osim salabacanja

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Post broj #33.

Poslato sa ultra mini pisaće mašine

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    221
    Thanks Thanks Received 
    517
    Thanked in
    324 Posts

Smor utakmice danas iskreno, a mislim i da je takvo viđenje stvari realno. Što je radila Italija, totalna nemoć i impotencija. Da je bar tradicionalno odbrana utegnuta i organizacija na nivou, ali Spalletti je za inat drugi tip trenera, a za njegovu igru treba malo više klase nego što je reprezentacija ima. Švajcarci su danas izgledali kao presing mašina koja se dodaje i kombinuje kao mnogo kvalitetnije reprezentacije - potpuno su ih pocijepali i zasluženo dobili.

Druga utakmica još crnja, prekid zbog gromova, poništen milimetar gol pa šuplji penal zbog onako mrtve ruke, kakvi nefudbalski razlozi za vođstvo Njemačke - i to kažem prvi ja, koji jesam za VAR i koji jesam da se poštuju pravila (čak i kad su kretenska, jer ih treba i poštovati, ali i promijeniti). Njemačka ranjiva na momente, ali jedan matchup je prelomio, spori štoperi na 50 metara od gola (a moraju, jer presing je timski, ostale bi rupe) i Musiala koji se kretao predobro i utrčao u onu njivu od prostora koja je ostala. Žao mi je Danaca jer su kvalitetni, a opet, da su pritsli protiv mrtve Srbije i igrali na pobjedu bili bi prvi u grupi i izbjegli bi Njemačku.

6. The Following User Says Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    481
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    18 Posts

Mislim i da onaj drugi go moze da ide Schemihelu na dusu, Musiala je na pola sekunde odustao od one lopte ali onda je vidio Schmeihela kako trci nazad sa vrha sesnaesterca i opet dodao gas i pospremio. Ako Spanija nakanta Gruziju, Njemcima ce se napunit gace, mogao bi bit interesantan mec jer bi njemacka mogla da vrijeba bocne prostore koje potencijalno Cancelo moze da ostavi u ofanzivi. Ali prvo da vidimo Gruziju

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Ovo je velika sramota za fudbal, da se svira 1cm ofsajda, da mora da se vjeruje posranoj grafici. Okle mi da znamo da neće naštelovat kad treba za koju stotinku prvi kontakt s loptom, ovo je sprdnja...

Ovo je ono o čemu pričam

„Bila je ovo neizvjesna utakmica koja je odlučena sa dvije sudijske odluke. Imam sliku VAR u prvoj situaciji kada nam je gol poništen. Tu je presudio navodno jedan centimetar. Ne možete da donesete takvu odluku, jer ne znate kada je tačno lopta poslata“, rekao je selektor Danske Kasper Hjulmand.

https://www.cdm.me/sport/euro2024/se...sulude-odluke/

9. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,215
    Thanks Thanks Received 
    6,685
    Thanked in
    2,626 Posts

Uvjek navijam protiv domacina na takmicenjima. Guraju ih vazda. Nadam se da nece proc spance

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,427
    Thanks Thanks Received 
    1,109
    Thanked in
    698 Posts

Španci neće proć

Thanks Thanks Given 
    788
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Ko gubi ima pravo da se ljuti, Danci ajmo polako. Ljepse vam je vom put kuce polako. Španci iako ih ne volim igraju kompletan fudbal, i vrlo će biti teško bilo ko da ih pobijedi. Njemacka igra jak fudbal i može da ih dobije ali vidjecemo sve. Svaka utakmica je priča za sebe i nikad se ne zna kako moze da se otvori. Njemacka totalno zasluženo u 1/4 finale mnogo više polazala od Danske.

Thanks Thanks Given 
    2,578
    Thanks Thanks Received 
    677
    Thanked in
    403 Posts

Default Euro 2024

Svajcarsku nema trika da moze ko dobit. Jedva cekam da vidim kako ce samljet engleze.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Quote Originally Posted by shakal23 View Post
    Taman

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
    Sreća te nije svjetsko, oni iz Obale Slonovače bi bili po po metra u ofsajdu vazda...

15. The Following 4 Users Say Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1,161
    Thanked in
    842 Posts

Quote Originally Posted by To Madeira View Post
    Smor utakmice danas iskreno, a mislim i da je takvo viđenje stvari realno. Što je radila Italija, totalna nemoć i impotencija. Da je bar tradicionalno odbrana utegnuta i organizacija na nivou, ali Spalletti je za inat drugi tip trenera, a za njegovu igru treba malo više klase nego što je reprezentacija ima. Švajcarci su danas izgledali kao presing mašina koja se dodaje i kombinuje kao mnogo kvalitetnije reprezentacije - potpuno su ih pocijepali i zasluženo dobili.

Druga utakmica još crnja, prekid zbog gromova, poništen milimetar gol pa šuplji penal zbog onako mrtve ruke, kakvi nefudbalski razlozi za vođstvo Njemačke - i to kažem prvi ja, koji jesam za VAR i koji jesam da se poštuju pravila (čak i kad su kretenska, jer ih treba i poštovati, ali i promijeniti). Njemačka ranjiva na momente, ali jedan matchup je prelomio, spori štoperi na 50 metara od gola (a moraju, jer presing je timski, ostale bi rupe) i Musiala koji se kretao predobro i utrčao u onu njivu od prostora koja je ostala. Žao mi je Danaca jer su kvalitetni, a opet, da su pritsli protiv mrtve Srbije i igrali na pobjedu bili bi prvi u grupi i izbjegli bi Njemačku.
    vec sam smarao par puta koliko je pravilo igranja rukom retardirano, a nemam ni mnogo bolje misljenje o VAR-u. ali ako vec bas mora da postoji, mogli bi komotno da uvedu da VAR ponistava gol samo ako je strelac u ofsajdu i gomila ovakvih situacija gdje tim ne ostvaruje nikakvu narocitu prednost, a biva kaznjen cesto zbog necega sto se desilo 5-6 dodavanja unazad, ne bi bila razmatrana.
    isto i svi oni ponisteni golovi zbog faula/ruke/necega, cesto na 60-70 metara od protivnickog gola. kontakt koji je odjednom faul, samo zato sto je nakon njega postignut gol, a sudija ga je vidio, nije svirao, kao sto nije svirao ni pet istih situacija prije toga i ne bi ga svirao do kraja utakmice da nije pao gola. ali sad je odjednom faul.
    Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.

Thanks Thanks Given 
    221
    Thanks Thanks Received 
    517
    Thanked in
    324 Posts

Quote Originally Posted by moon safari View Post
    vec sam smarao par puta koliko je pravilo igranja rukom retardirano, a nemam ni mnogo bolje misljenje o VAR-u. ali ako vec bas mora da postoji, mogli bi komotno da uvedu da VAR ponistava gol samo ako je strelac u ofsajdu i gomila ovakvih situacija gdje tim ne ostvaruje nikakvu narocitu prednost, a biva kaznjen cesto zbog necega sto se desilo 5-6 dodavanja unazad, ne bi bila razmatrana.
    isto i svi oni ponisteni golovi zbog faula/ruke/necega, cesto na 60-70 metara od protivnickog gola. kontakt koji je odjednom faul, samo zato sto je nakon njega postignut gol, a sudija ga je vidio, nije svirao, kao sto nije svirao ni pet istih situacija prije toga i ne bi ga svirao do kraja utakmice da nije pao gola. ali sad je odjednom faul.
    Ovo što kažeš za faul je ispravno jer ono što je uvijek faul treba da je uvijek faul, ali mislim da je sudijama generalno sugerisano da ne prekidaju igru non-stop i da će kad dođe do takve situacije da padne gol nakon očiglednog faula VAR to uvijek ispeglati i poništiti.

Ja sam voljan da istrpim ofsajde pa kakvi god da su, to je koliko-toliko precizno uz sve rezerve koje neko može da ima prema načinu "mjerenja" tj. u kom trenutku se stopira kadar i računa dodavanje, kao i ostale finese tipa debljina linije kad se gleda snimak itd. Ono sinoć je kontra duha igre, ali je ofsajd pa je ofsajd.

Ruka, odnosno igranje rukom u 16, je meni najgora stvar. Penal je prestroga kazna, a nema načina da se odredi namjera igranja rukom, ni kad je famozni prirodni položaj, a kad neprirodan, kad je samo napucana (a ponekad i napadač naizgled namjerno napuca ne bi li se svirao penal)...
    Kako sam uvijek otvoren za kreativne i sulude ideje, padalo mi je napamet da šesnaesterac smanje ili da ga podijele u zone - da ne može igranje rukom tamo neđe kod mrtvog ugla ili kad je šuplji centaršut da bude svirano kao penal jer realno nikako nije bila šansa za gol. Pominjah neđe i da se vrati indirekt, ne sjećam se kad sam ga posljednji put vidio. Ipak, svako olakšanje koje ide na ruku odbrane bi bilo vrlo vjerovatno zloupotrijebljeno. Naravno, svima je lakše ostaviti polušuplja pravila i reći igračima "dobro je to momci, nego se vi prilagodite, ruke iza leđa i vozi."

Thanks Thanks Given 
    6,232
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    3,387 Posts

https://www.facebook.com/share/r/p7T...ibextid=D5vuiz

)))
    Iz duṣ̌e...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    2,384
    Thanks Thanks Received 
    2,394
    Thanked in
    1,499 Posts

Gledao sam ovo, hahahahaha
    Isto kao da si kuci,kada ukucani nesto pitaju.
    Dobra Slovačka

Sent from my Aber kutija

20. The Following User Says Thank You to miovrag For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    36 Posts

Declan Rice je malo bolja verzija Roberta Gagliardinia. Ne prihvatam drugacija misljenja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

22. The Following User Says Thank You to the.dark.knight For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

на шта личи игра Енглеске. како им пролазе ове дуге лопте из задње линије Словачке, ка да је одбрана Отранта

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

заслужено воде Словаци

Thanks Thanks Given 
    221
    Thanks Thanks Received 
    517
    Thanked in
    324 Posts

Izvanredno, izvukli ih posjedom, na brzinu ih riješili.

Ima očigledno rješenje i dobar alibi jer ima žuti, ali smije li Soutghate maći Bellinghama i ubačiti bilo koje brzo krilo i tako riješiti sebi većinu problema koje imaju u posjedu.

Thanks Thanks Given 
    6,191
    Thanks Thanks Received 
    13,737
    Thanked in
    5,204 Posts

Slovačka igra vrhunski, disciplinovano, ne kladim se odavno ali mi žao što ne stavih koji dinar da prvi daju gol, ubijeđen sam bio...

Thanks Thanks Given 
    6,106
    Thanks Thanks Received 
    6,664
    Thanked in
    3,179 Posts

Slovačka igra vrhunski, disciplinovano, ne kladim se odavno ali mi žao što ne stavih koji dinar da prvi daju gol, ubijeđen sam bio...

У све 4 утакмице дали гол у првих 30 минута.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Default Euro 2024

Quote Originally Posted by To Madeira View Post
    Izvanredno, izvukli ih posjedom, na brzinu ih riješili.

Ima očigledno rješenje i dobar alibi jer ima žuti, ali smije li Soutghate maći Bellinghama i ubačiti bilo koje brzo krilo i tako riješiti sebi većinu problema koje imaju u posjedu.
    он не умије да види колко је ужасна позиција Fodena ео четврти меч, но му шпарта ка мува без главе по овој страни ка Волков. ужасан селектор који не би смио да води неки тим уз наше лиге

просто је невјероватно како ови играчи изгледају када играју за своје клубове а да на овом ЕПу личе као да никад лопту такли нису

Last edited by outline; 30-06-24 at 17:34.

Thanks Thanks Given 
    481
    Thanks Thanks Received 
    41
    Thanked in
    18 Posts

Englezi su pozicionirani pakleno lose. Trippier i Walker ne znaju sto rade

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post

просто је невјероватно како ови играчи изгледају када играју за своје клубове а да на овом ЕПу личе као да никад лопту такли нису

Ada isto kao Italijani. Ili im se ne igra za reprezentaciju jer tu nema para, treba im odmor da lade muda nedje na Ibicu pa da sto prije ispadnu. Stavite se u njihovu poziciju, cijele godine igrate fudbal a imate milione, dje je tu hedonizam?

Italija nikad gora u Istoriji, Spaleti vattene.

Sent from my SM-A556E using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    2,384
    Thanks Thanks Received 
    2,394
    Thanked in
    1,499 Posts

Svaki Englez kada primi loptu:
    A dje meni druze,vrći Pikfordu

Sent from my Aber kutija

Page 35 of 55 FirstFirst ... 2531323334353637383945 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)