Update...ni danas signala....ni javlja se call centar....ko bjeae odje iz mtela da pomogne?
Sent from my S23+ using Tapatalk
Šta se dešava na Stari? Nema signala cijeli dan???
Last edited by Kradem_Shahte; 26-06-24 at 20:28.
Update...ni danas signala....ni javlja se call centar....ko bjeae odje iz mtela da pomogne?
Evo napravili poslije 2 dana
Danas mi stoji na Star, HBO, Arene i jos neke programe kodiran signal. Naravno, svi racuni placeni. Idealno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo iskljuci resiver na daljinski pa opet ukljuci...
Vidjeh nedje reklamu da su otkljucali sve kanale na mjesec dana ali kod mene ne rade 4K kanali
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Da li Move aplikacija bez problema radi na internet mrežama u BiH? Znam da EON BiH radi na CT internetu bez problema, bez redukovanih TV kanala.
Nova 3 kanala:
Yachting HD...
Love nature HD..
Travel XP HD
Ne radi meni na Move ni jedan od tih 4k kanala kao ni ovi sto su toboz otkljucani za rodjendan.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
koliko iznosi pretplata na msat sa dodatnm risiverom ? od nove godine su mi podigli racun sa 10,9 na 15,2 e
Zdravo, pretplata u promo periodu (od 22.06. do 30.09.2024. godine) će iznositi 0€ za 4K paket. Pristup je omogućen korisnicima koji imaju MOVE uređaj.
Ovo su meni odgovorili. Ja imam stvarno app move,uredjaj na drugi tv 4k nema,al bi trebalo da ima tona. Pise kanal nedostupan
Sent from my Aber kutija
Sto ne potpises novi ugovor i trazis 30% popust na ukupnu preptlatu..i sa dodatnim resiverom ti dodje nesto malo preko 11e
7 novih Eurosport kanala (privremenih za trajanje Olimpijade). Od 26.7.će biti dostupni za korisnike
da li i dalje move aplikacija moze samo na Android televizore?
+
Lg Web os > v.4.1
Samsung Tizen
Kao korisniku kojem je istekao ugovor, treba mi da se prebaci instalacija na 2 sprata iznad u istu zgradu i da obnovim ugovor, oce da naplate 20e preseljenje i nemam 50% nizu pretplatu na prva 3 mjeseca. Ceraju te da im vratis opremu, raskines ugovor i isti sekund da ti daju novi ugovor kako ti ne bi naplatili preseljenje i kako bi ti dali 50% popusta. Nevjerovatno sta rade. Vole da ga komplikuju pa to ti je.
Novi kanal
Narodna TV umjesto Insta tv
Last edited by nnlusjon; 28-07-24 at 19:32.
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks