Au ove patetike, dajte nesto za krindz
Umoran sam od svega sto znam
Jes posto je i tvoj gazda Vučić gurao sličnu rezoluciju, ali zamalo.
Što će vam da se vi kačite sa Hrvatima, koii vas u fajt uredno ispeglaju kad imate ovdje topovsko meso.
Pa kad vi od njih gubite, pametni Vučić gurne dupeuvlakače iz druge države.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 28-06-24 at 21:55.
Tko leti, vrijedi...
Све са приципијелним и поштеним Демократама као тас на ваги.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Vi ste tradicionalno operisani.
Posebno na Kosovo.
Srpski junaci vs. kosovska policija ma Vidovdam
https://x.com/budvacg/status/1806748...MNfGKNr96RlWvw
Last edited by Gagarin; 28-06-24 at 22:00.
Tko leti, vrijedi...
reci mi ovo, što ovi tvoji iz snsa ne usvojiše ovu rezoluciju? no mi morasmo? Slobo i dps su devedesetih unakazili ovu državu, oćerali je na dno samo. sad je Vučić i df opet vrnuše na isto to dno.
nadam se da Hrvatska ni po koju cijenu neće dozvolit ulazak ove plemenske zajednice u EU. ili da traži od nas Prevlaku, mnogo miliona za ono uništavanje Dubrovnika da bi se Slobu pokazaolo kako smo Srbi najveći etc
Last edited by outline; 28-06-24 at 22:00.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Кога ће следеће да мири војвода Далај Манда помиритељ и компанија?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
ionako se EU raspada, treba se priključit nekoj zajednici koja ima potencijal kao npr
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ко последњи изађе нек угаси свијетло....
Не знам јел ово изворно црногорски или другосрбијански фатализам, али што год је није баш лијепо за прочитат.
Биће све ок колеге, ако нам је суђењо да уђемо у ЕУ ући ћемо и са резолуцијом (хрвати су ушли упркос Словенији) а ако није суђено, наставићемо као и до сад.
Добра ствар ове резолуције је да ће се заборавит брзо ово око ћирилице на полицијским колима, замало да то буде највећи проблем државе.
Ко зна која ће резолуција покрит скандал приликом додавања ћириличних знакова на аутопуту, типујем на осуду израелских злочина над палестинцима (СД је исту најавио).
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Izabra naaaaaaaarod svaki put.
Ko nije znao šta dobija kad glasa uraše, PES i Ljaljaše, blago rečeno, nije politički razuman.
Cijenim glasače i političare iz DF. To su što su i ne foliraju se.
Otprilike su važni Vučiću koliko Milu nekad aktivisti iz Šavnika i to je to. Srećni sa pozicijom, oru gibaničari to što mogu.
Tko leti, vrijedi...
Сингапурћанин тек у понедјељак на премијерски сат.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Last edited by BAR; 28-06-24 at 22:18.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Da sam opozicija sad bi predložio rezoluciju o zločinima srpske vojske i zandarmerije tokom bozicne pobune i zajedno sa Bošnjacima rezoluciju o zločinu u Šahovićima.
Malo kontre…
Pa da vidimo kako će pes i ljaljasi reagovat.
A i da se kuva malo.
Tko leti, vrijedi...
Zašto uljepšavati? Nije nam bilo dosta 30 godina kaljuge i ugašene budućnosti no nam treba još toliko i da osuđujemo svoju đecu na sve ono na šta smo se kleli da nećemo ponavljati i da je dosta bilo? Zar zaslužujemo nešto bolje za prodaju budućnosti zarad revanšizma i sitnih političkih poena za šišnjare?
Preživjeće se i ovo ali po koju cijenu? Da te poštedim razmišljanja - mislim da smo upravo prekoračili prag dpsovskog nepočinstva (minus ubistva novinara) ali to su sve nijanse.. Dno je najbolji teren za pleme.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
99% gradjana da ih pitaš, kao glavni benefit ulaska u EU naveli bi ukidanje radnih viza za zemlje EU, pa da se razbježe kao masa Hrvata, Bugara, Rumuna i ostalih.
Otuda me čudi patetisanje ovih što će sad kao morati otići iz zemlje ako Hrvati blokadom razveju jevropske snove Crne Gore.
A oni ljudi uredno najavili blokadu i ispostavili uslove još dok se s njima dernečilo i slavila se Oluja u Kninu, a Ranja izlijevao ploče u spomen na velikosrpsku agresiju i zločine kuvara u Morinju.
Spajić je pokazao da nije premijer, nego običan luzer, slabić i marioneta kojom upravlja DF. A PES je pokazao da nije partija, nego gomila imbecila koji samo slušaju DF-ovu marionetu. Ne znam zašto su Hrvati odustali od ideje da sve koji su glasali proglase nepoželjnim osobama. Taman su to i zaslužili. Što prije uslijede negativne posljedice, tim prije će ovaj narod glupi makar djelimično ukapirati kakvo go*no je PES izio danas.
Look upon my works ye mighty and this pear...
Razmisljam koliki moron treba da budeš da od najveće partije i realno pobjednika izbora u oktobru u junu sa istim poslanicima budeš Mandalova bitch.
Snimili su da je Mickey samo jedna muvara i beskičmenjak koji se ni sa kime nije direktno konfrotirao. I onda ke krenulo gaženje.
Izuzetno glup čovjek i nikakvog karaktera, znamo svi koliko puta javno uhvaćen u laži.
Imam druga koji poslom ima kontakte sa svim osvježivačima.
Kad sam komentarisao “ne može gore od Dritana” rekao je “polako, pravićemo Dritana od blata. Dritan ke Čerčil za Spajića”.
Nažalost izgleda da bješe u pravu.
Tko leti, vrijedi...
Нека реагују, шта нам могу, да повуку амбасадора?
Да нас блокирају у ЕУ?
Блокираће нас због поморскњже границе и Јадрана свакако, резолуцију не би смјели помињат као разлог за блокирање, да не испадне да имају им смета резолуција о осуди највећег балканског стратишта.
Послато са sm-a525f помоћу Тапатока
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks