U teoriji možda i jeste ispravno ovo na bulevarima da su obije trake jednake i da ne treba da se mičeš, ali u praksi se treba pomjeriti ako imaš priliku. Nikad se ne zna zbog čega neko žuri, a i ako vozi brzo jer tako voli, treba propustiti budalu neka ide. Generalno bi se smanjile gužve na nekim dionicama.
A što se minimalne brzine tiče, recimo PG-BD sve ispod 100-120 je "sporo", jer bukvalno kad ideš 80, svi te pretiču kao da voziš 30km/h i "ugrožavaš" saobraćaj.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Vozite li kroz grad bulevarima desnom trakom i sklanjate li se kad vam se neko primakne? Za razliku od autoputa na bulevarima je dozvoljeno preticanje desnom trakom.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Bosanac
Sent from my iPhone using Tapatalk
100-120 je bas previse. To sto te svi preticu nije do tebe sto vozis 80 i drzis se pravila nego je do njih.
Sto se ovih bulevara van grada tice, ja vozim ili desnom ili lijevom, najvise lijevom ako su desno sahte, ne sklanjam se nikad osim ako je auto pod rotacijom, ali ubrzam ako vidim vozaca iza mene koji hoce da ide brze od mene a imam jos jedno auto koje ide paralelno sa mnom istom brzinom. Tu samo ubrzam i idem ispred da bi ovaj imao kuda da prodje.
Dalje, ne blicam kad ima policije, blicam kad nema policije ako vidim da je neko debelo iznad ogranicenja.
Last edited by TAKUMI; 25-06-24 at 19:34.
Prema tome, šta da ti kažem?
Vozim uvijek desnom jer znam da uvijek ima neko iza ko je brži. Autoput, brza cesta, bulevar.. svejedno
Ledo kamion, PG*FJ196.
Momci se parkirali na sred ulice i tu ga ostavili po' ure.. svako minut/dva kolaps uz sviranje i mimoilazenje na muke.
Kakvi degenerici maloumni.
Last edited by Fidel Castro; 26-06-24 at 10:01.
--------------------------
Do Not Disturb.
ne da je previse no je nepotrebno glava u torbi... moze da mi se desi preko 100 da predjem samo ako "pozurim" da stignem i preteknem kakav sleper u dijelu dje su tri trake posle Obzovice da ne bih posle guslao za njime do Budve - sve ostalo vise ne
da vozis prosjecnom brzinom 100 do/od budve ti treba 40 minuta... a realno taj prosjek mozes da ostvaris samo ako bas zaboravis na cinjenicu da si smrtan... ako vozis prosjecnom brzinom od 80 ti treba 50 minuta sto je, ako nema guzve, izvodljivo i mnoooogo bezbjednije
ja, realno, vise volim da me preticu nego kuci da ne stignem
p.s. jedna "bonus" opservacija - ljudi imaju OGROMAN kompleks od malih auta ispred sebe
vozim zenino auto ovih dana (korola) istom rutom i istom brzinom (60-80) - ljudi se SLOMISE da me preteknu i oce da izginu to da urade... kad vozim moju trafiku istim putem, istom brzinom u istim djelovima i sve pretekne me jedno do dva auta u 2 dana... sad se mozda des za tih 10-15km do grada da me ne pretekne po 1-2 auta... napominjem - nikakve razlike u stilu voznje/ubrzanju/brzini - nista... evo 10 dana "testiram" teoriju - greske nema
sta je muka?![]()
Tako se to radi.
Sta se desava ovo sa narodom?
Sent from my iPad using Tapatalk
Cekala je crveno (da prodje).
Samo je (malo) nepismena.
Do Not Disturb.
E za to nisam znao . Mada , to je vjerovatno daktilografsko/tastatursko/digitalno... pravilo .
Je li dobro ovako ?
PS Evo sad stavljam po 5-6 praznih polja prije i poslije znakova interpunkcije , ali mi post uvjek ispadne takav da je samo po jedno polje prazno oko znakova interpunkcije. To je neki autolektor
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 26-06-24 at 14:04.
autokolektor?
Treba ga zaustavit, prebiti do smrti i ostavit ga pored puta.
Na taj nacin ce cuti i ostali.
Gusla ovaj A8 kao da je 1.0
https://www.instagram.com/reel/C8rg4...42ZnRwajllYXlm
kad smo kod toga - gledam bilborder i reklame - novi teretni kedi na akciju sa motorom od, pazi sad, 75ks... to treba zakonom zabranit da se uvozi u drzavu jer 9 od 10 tih auta je pretovareno i vozi ih neki kompleks ili neki nesrecnik koji kasni vec 2h na pola smjene pa "jurca"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks